Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور از سپاه و ارتش خواست نسبت به ساخت بیمارستان صحرایی و آواربرداری مناطق زلزله زده اقدام کنند.

به گزارش امتداد نیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه ستاد مدیریت بحران افزود: امکانات و تجهیزات مورد نیاز از استانهای مجاور به مناطق زلزله زده منتقل شود. عملیات آواربرداری هر چه زودتر در مناطق زلزله زده انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعزام نیرو از ارتش و سپاه در برقراری بیمارستان صحرایی و انجام عملیات آواربرداری انجام شود.
 
عبدالرضا رحمانی فضلی اظهار داشت: در اسرع وقت تمامی امکانات و تجهیزات مورد نیاز از استانهای مجاور برای انتقال مصدومین و زلزله زدگان به مراکز درمانی صورت بگیرد.
 
وی با تاکید بر لزوم اعزام تیم های تخصصی آواربرداری در مناطق زلزله زده افزود: آوار برداری اولین اقدامی است که باید هرچه زودتر انجام شود تا افرادی که زیر آوارها هستند هرچه سریع تر به مراکز درمانی منتقل شوند.

وزیر کشور گفت: تمامی اقلام مورد نیاز از جمله چادر، مواد غذایی، دارو و ….. تامین و به مناطق زلزله زده منتقل شود. 

رحمانی فضلی از نیروهای سپاه و ارتش خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ایجاد بیمارستان صحرایی و آواربرداری در مناطق زلزله زده اقدام کنند.

true برچسب ها : ارتش جمهوری اسلامی ایران زلزله عبدالرضا رحمانی فضلی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • سازمان ملل: آوار برداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند