Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:43:51 GMT

نمایشگاه کتاب وین به کار خود پایان داد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۱۴۶۴

نمایشگاه کتاب وین به کار خود پایان داد

فعالیت‌های غرفه ایران در هفدهمین دوره نمایشگاه کتاب وین عصر روز گذشته (۲۱آبان) پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، غرفه ایران در هفدهمین دوره نمایشگاه کتاب وین با مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران به عرضه ۵۰۰ عنوان کتاب و منشورات دانشگاهی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیزاده، مدیرکل امور دانشجویان بین المللی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و تحقیقات فن‌آوری با اشاره به اعزام هیات دانشگاهی از دانشگاه‌های علامه‌طباطبایی، یزد، کردستان، رازی کرمانشاه و مازندران به منظور عرضه آخرین تالیفات دانشگاهی و معرفی دستاوردهای علمی ایران به نمایشگاه کتاب وین تصریح کرد: معرفی و شناساندن هرچه بیشتر دانشگاه‌های ایرانی و ارایه پتانسیل‌های موجود، تبلیغ برای جذب دانشجویان خارجی، ایجاد ارتباطات جدید با دانشگاه‌های اتریش و دیگر دانشگاه‌های اروپایی در راستای تبادل دانشجو و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک اروپایی، بحث و تبادل نظر با همکاران از دانشگاه‌های اتریشی و اروپایی از جمله اهدافی بود که در نمایشگاه کتاب وین دنبال شد.

وی همچنین از برگزاری نشستی با مدیر ارتباطات بین المللی آکادمی علوم اتریش در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران خبر داد و افزود: در این جلسه مقرر شد طرفین بر اساس تفاهم‌نامه کلی قبلی، برنامه عملیاتی مشترکی را تنظیم و همکاری در خصوص تبادل دانشجو را آغاز کنند.

از سوی دیگر دکتر قباد شفیعی معاون گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان با اشاره به برگزاری نشستهای کاری در دانشگاه""FHJOANNEUM گراتس اتریش گفت: تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تعریف پروژه‌های مشترک علمی در قالب برنامه اروپایی H۲۰۲۰  و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت مشترک مورد توافق طرفین قرار گرفت.

یادآور می شود عبدالله مولایی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش دربرنامه عصر ایران اشاره ای به نقاط قوت روابط فرهنگی ایران و اتریش داشتند و تاکید کردند: یکی از نقاط قوت روابط فرهنگی ایران و اتریش در سالهای اخیر همکاری‌های دانشگاهی و آکادمیک بوده است. کارگروه خاص این نوع همکاری‌ها در چهارچوب کمیسیون مشترک ایران و اتریش طراحی شده است و جلسات متعددی در تهران و وین داشته اند و حدود ۱۲ دانشگاه و مراکز علمی ایران و اتریش یادداشت تفاهم همکاری امضا کرده اند.

با پایان یافتن فعالیت‌های غرفه ایران دراین نمایشگاه ۱۰۰ جلد کتاب به زبان آلمانی و انگلیسی با موضوعات اسلام شناسی به مرکز اسلامی امام علی(ع) در وین، اهدا شد.  

نمایشگاه کتاب وین عصر روز گذشته(۲۱ آبان) به کار خود پایان داد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۱۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی