Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@18:05:05 GMT

مستند«علی آقا» راهی جشنواره سینماحقیقت یازدهم شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۲۹۷۶

مستند«علی آقا» راهی جشنواره سینماحقیقت یازدهم شد

شیراز- فیلم مستند «علی آقا» پس از حضور در جشنواره آمستردام هلند، راهی بخش مسابقه ملی یازدهمین دوره جشنواره فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم مستند «علی آقا» آخرین ساخته کامران حیدری در حالی به بخش مسابقه ملی «سینماحقیقت» راه یافت که در نخستین حضور جهانی خود تجربه بخش مسابقه سی‌امین دوره فستیوال فیلم مستند آمستردام(ایدفا) را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامران حیدری بعد از دو فیلم موفق «من نگهدار جمالی وسترن می‌سازم» و «دینگومارو» که موفق به دریافت جایزه‌ بهترین مستند سال از انجمن منتقدین سینمای ایران شد سراغ پروژه‌ای رفت که بتواند مستندی را بسازد که در آن قصه جاری باشد.

قصه فیلم «علی آقا» در مورد یک کبوتر باز کارکشته و پا به‌ سن‌ گذاشته در شیراز است که نمی‌خواهد قبول کند دوران او و عشق قدیمی‌اش به سر رسیده است؛  او که در یکی از قدیمی‌ترین محله‌های شیراز زندگی می‌کند و حالا در پیری و ناتوانی دیگر نمی‌تواند کبوتربازی کند و کبوترهایش در حال مردن و مریض شدن هستند.

فیلمبرداری این اثر به صورت کامل در شیراز انجام شده است و به گفته کامران حیدری ۱۵ سال است که در شیراز زندگی می‌کند و ساکن همین منطقه است؛ او می گوید: تمام فیلم‌هایی که ساختم و سوژه‌های فیلم‌هایم در بیشتر مواقع به شهر خودم مربوط می‌شده است. شاید یکی از دلایلش این است که محیط پیرامون زندگی خودم را بهتر می‌شناسم؛ این در حالیست که حیدری در تجربه تازه خویش دست به خلاقیت تازه ای زده و رادیو اینترنتی بر اساس فیلم «دینگومارو» راه اندازی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم مستند «علی آقا» در بخش مستندهای بلند یازدهمین دوره جشنواره فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» به رقابت می پردازد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نجومی یازدهم اردیبهشت (۳۰ آوریل)

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

***

تصویر روز apod

منظومه ستاره ای GK Per شامل دو سحابی از سه سحابی موجود در تصویر است. Nova Persei 1901  در فاصله 1500 سال نوری از ما قرار دارد. در مرکز یک ستاره کوتوله سفید، هسته یک ستاره سابق خورشید مانند قرار گرفته است. اطراف کوتوله سفید، سحابی آتش بازی (Firework) به شکل دایره است که حاوی گازی است که در طی یک انفجار گرما هسته‌ای ثبت شده در سال 1901 به بیرون پخش شده است. گاز درخشان قرمز رنگ اطراف سحابی آتش‌بازی قبلاً جو ستاره مرکزی بوده و به عنوان یک سحابی سیاره‌ای پراکنده ظاهر می‌شود. در سال 1901، GK Per درخشان تر از Betelgeuse بود. انتظار می‌رود منظومه ستاره ای T CrB امسال فوران جدیدی داشته باشد، اما زمان دقیق و روشنایی آن مشخص نیست.

تصویر روز ناسا

سحابی سر اسب(Horsehead) که با نام بارنارد 33 نیز شناخته می‌شود، از ابرهای متلاطم غبار و گاز بیرون می‌آید. در فاصله 1300 سال نوری از ما قرار دارد. تلسکوپ فضایی جیمز وب که با همکاری ناسا، ESA و CSA ساخته شده است، تصاویر مادون قرمز واضحی از این شی معروف در آسمان گرفته است. جدیدترین تصاویر از وب نمایی دقیق از لبه روشن تشکیل غبار و گاز منحصر به فرد سحابی را نشان می‌دهد.

تصویر روز سازمان ملی تلسکوپ استرالیا

جکسون و همکارانش از داده‌های تلسکوپ‌های مختلف برای مطالعه یک منطقه درخشان در سحابی نسی (Nessie) استفاده کردند. سحابی نسی یک ابر بلند و نازک در فضا است. داده‌ها گازهای مختلف را به روشی ساختاریافته نشان می‌دهند که از حالت یونیزه به گاز مولکولی در حال حرکت هستند. نقشه‌های قسمت غربی سحابی انواع مختلف گاز را نشان می‌دهد. نقشه‌ها همچنین مکان یک ستاره جوان را نشان می‌دهد که در آن حباب یونیزه و ابر تلاقی پیدا می‌کنند. این فعل و انفعال نشان می‌دهد که تشکیل ستاره در حال آغاز است.

تصویر روز earthsky

فرد هولمن (Fred Holman) در کنتاکوک، نیوهمپشایر، ایالات متحده زندگی می‌کند. عکس او از کهکشان نهنگ در تاریخ 26/04/2024 ساعت 10:40 شب گرفته شده است. تجهیزات مورد استفاده Seestar S50 با نوردهی 10 ثانیه‌ای به طول 16 متر بود. پردازش پس از آن با استفاده از ویرایشگر عکس Ultra Galaxy S23، با تمرکز بر کنتراست، وضوح و برش انجام شد. کهکشان نهنگ که با نام‌های NGC4631 یا کالدول 32 نیز شناخته می‌شود، یک کهکشان مارپیچی میله‌ای است که تقریباً 30 میلیون سال نوری از ما فاصله دارد و در صورت فلکی عصای وناتیکی قرار دارد.

تصویر روز skyandtelescope

این تصویر توسط مایک اولاسون (Mike Olason) در توسان، آریزونا به تاریخ 28 آوریل 2024، 02:53 UTC ثبت شده است. تجهیزات مورد استفاده شامل 50mm f/3.5 Refractor و دوربین CCD ST-402ME است. عکاس در شب انتهای آوریل با استفاده از تلسکوپ و دوربین از دنباله دار 12P/Pons-Brooks عکس گرفت. این دنباله دار به دلیل گرگ و میش و موقعیت نزدیک به افق به زودی از توسان نامرئی خواهد شد. نرم افزار نتوانست روشنایی دنباله دار را به دقت محاسبه کند زیرا ستاره‌های درخشان کافی در آسمان وجود نداشت. درخشان ترین ستاره ثبت شده در این تصاویر قدر 7.5 داشت.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفتمین کاروان کمک‌های مصر راهی غزه شد
  • تصاویر نجومی یازدهم اردیبهشت (۳۰ آوریل)
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • اوقات شرعی یازدهم اردیبهشت در سمنان
  • اوقات شرعی فردا یازدهم اردیبهشت در شیراز
  • حیدری داور دیدار سپاهان و پرسپولیس شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • انفجار شدید در تبریز ۴ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود