Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون کردستان با هدف تامین ذخایر خونی و کمک به زلزله زدگان استان های غربی کشور از اهداکنندگان مستمر دارای گروه های خونی منفی خواست به پایگاه های انتقال خون مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، محمد سعید کریمیان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بخشی از ذخایر خون گروه‌های منفی انتقال خون کردستان به استان کرمانشاه ارسال شده است و با هدف حفظ و تامین ذخایر خونی این اداره کل میزبان اهداکنندگان خون دارای گروه های منفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گروه خون "o" منفی دهنده همگانی در شرایط بحرانی است، گفت: این گروه خون را می توان بدون نیاز به انجام برخی آزمایش های سازگاری به تمامی بیماران و سانحه دیدگان تزریق کرد بنابر این اولویت پذیرش افرادی است که دارای گروه خونی "o"  باشند.

کریمیان افزود: آن دسته از افراد که دارای سابقه اهدای خون در یک سال گدشته هستند و استمرار اهدای خون داشته اند در اولویت پذیرش خواهند بود.

مدیرکل انتقال خون کردستان افزود: توزیع خون و فرآورده های آن در کشور بر اساس شبکه خون رسانی است که کردستان نیز عضوی از منطقه غرب این شبکه است و همواره در تعامل با استان های همجوار است تا ذخایر خونی هیچگاه از هفت روز کاهش نیابد.

وی با بیان اینکه در تمامی شرایط سعی می شود هفت برابر مصرف روزانه ذخیره خون داشته باشیم، تصریح کرد: این حجم ذخیره بستر اطمینان بخشی را برای منطقه مرزی کردستان ایجاد کرده است.

کریمیان در پایان از همراهی همیشگی جامعه خادم و خیراندیش اهداکنندگان خون تشکر کرد و از تمامی اهداکنندگان خواست به اخبار منتشر شده از طریق روابط عمومی انتقال خون استان توجه ویژه داشته باشند.

همراه داشتن کارت ملی و داشتن حداقل ١٨ سال سن و حداقل ٥٠ کیلوگرم وزن و عدم ابتلا به بیماری هایی قلبی و ریوی جدی از شرایط اولیه اهدای خون است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید

افکار منفی باعث بروز مشکلات تیروئیدی، ضربان قلب سریع، مشکلات گوارشی، فشار خون بالا و درد پایین کمر می‌‎‎شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، افکار منفی یکی از مشکلات و دغدغه‌های اساسی در بین بسیاری از افراد جامعه است که ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، استرس و عزت نفس پایین شود؛ در ادامه به بررسی مشکلات ناشی از افکار منفی می‌پردازیم:

مشکلات تیروئیدی

افکار منفی می‌تواند بر عمکلرد غده تیروئید که متابولیسم، سطح انرژی و خلق‌وخو را تنظیم می‌کند، تأثیر بگذارد؛ نتایج بررسی‌های منتشر شده نشان می‌دهد که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند تعادل هورمون‌های تیروئید در بدن را مختل کند و منجر به ایجاد شرایطی مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید شود، این شرایط می‌تواند علائمی مانند خستگی، افزایش یا کاهش وزن و نوسانات خلقی را به همراه داشته باشد.

ضربان قلب سریع

افکار منفی مزمن می‌تواند پاسخ استرس بدن را تحریک کند و منجر به افزایش ضربان قلب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده حاکی از این است که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند در ایجاد مشکلات قلبی عروقی از جمله ضربان قلب سریع نقش مهمی داشته باشد، این خطر با گذشت زمان می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های قلبی جدی‌تر مانند حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات گوارشی

سلامت روده ارتباط مستقیمی با سلامت روان افراد دارد و افکار منفی می‌تواند برای سیستم گوارش خطرناک باشد، استرس و احساسات منفی می‌تواند تعادل باکتری‌های روده را مختل کند و باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک‌پذیر، رفلاکس اسید معده و زخم معده شود.

فشار خون بالا

تفکر منفی مزمن می‌تواند سطح فشار خون را افزایش دهد و باعث بروز دیگر مشکلات قلبی عروقی شود، افرادی که به صورت مداوم احساسات منفی را تجربه می‌کنند، به مرور زمان بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار می‌گیرند.

درد پایین کمر

احساسات منفی مانند استرس، اضطراب و افسردگی می‌تواند کمردرد را تشدید کند؛ نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که دارای احساسات منفی مزمن هستند، بیشتر از دیگران در معرض کمردرد قرار دارند، متخصصان معتقدند که ارتباط بین احساسات منفی و کمردرد با افزایش تنش عضلانی و التهاب ناشی از استرس مرتبط است.

کد خبر 751309

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت