Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلوم نیست چه کسی چنین برداشتی از قانون اساسی جمهوری اسلامی در سفارت ایران در سوئد کرده است و باید وزارت خارجه درباره این توهین آشکار به مردم توضیح دهد.به گزارش بلاغ، در صفحه سفارت ایران در سوئد، گزارشی با عنوان "نگاهی بر قانون اساسی سوئد؛ قانون اساسی چیست؟" وجود دارد.

در بند هفتم این گزارش برای مثال زدن از یک قانون اساسی غیردموکراتیک، صراحتا به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اشاره شده که در بحث آزادی مطبوعات، غیر دموکراتیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است:

برای روشن شدن این نکته‌نمونه‌ای می‌آوریم از یک قانون اساسی غیر دموکراتیک یعنی قانون اساسی جمهوری اسلامی‌ایران. در اصل بیست و چهارم قانون اساسی جمهوری اسلامی‌ایران چنین آمده‌است: «نشریات و مطبوعات در بیان مطالب آزادند مگر آنکه‌مخل به‌مبانی اسلام یا حقوق عمومی‌باشد. تفصیل آن را قانون معین می‌کند.» در اینجا صرف نظر از ابهامی‌تعیین کننده‌که‌در عبارت «مخل به‌مبانی اسلام» وجود دارد و صرف نظر از اینکه‌اصولا بیان چنین عبارتی در یک سند تدوین شده‌بر پایه‌ی شکل گیری آزادانه‌ی اندیشه‌تصور ناپذیریا دستکم بسیار بعید است، با توجه‌به‌کلیت قانون اساسی جمهوری اسلامی‌ایران که‌قانونگذاری استوار بر آن، مطابق تمهیدات گوناگون این قانون، در زیر کنترل نیرویی مذهبی در بیرون از پارلمان و بر فراز آن است، می‌توان به‌آسانی دریافت که‌تفسیر «مخل به‌مبانی اسلام» در خود پارلمان انجام نمی‌گیرد و بنابراین، آزادی مطبوعات در چارچوب‌محدودیتی قرار دارد که‌نمایندگان مردم - اگر اعضای پارلمان استوار بر این قانون اساسی را بتوان نمایندگان واقعی مردم نامید - تعیین نکرده‌اند. در قوانین اساسی دموکراتیک، از جمله‌در قانون اساسی سوئد، تأکید همواره‌بر این است که‌مرجع نهایی قوانین و مقررات حکومتی، پارلمان است و هیچ نهاد حکومتی و هیچ تصمیم حکومتی بدون تأئید مستقیم یا غیر مستقیم پارلمان، از مشروعیت برخوردار نیست.

این نکته‌را نیز البته‌مورد تأکید قرار دهیم که‌با عضویت سوئد در اتحادیه‌ی اروپا، دشواری‌هایی در رعایت اصل «مرجع نهایی پارلمان است» به‌وجود آمده‌و امروزه‌یکی از بحث‌های اساسی مربوط به‌دموکراسی در سوئد، این دشواری‌های به‌وجودآمده‌در رابطه‌با تصمیم‌گیری‌های نهادهای اتحادیه‌اروپاست که‌در برخی موارد پیروی کشورهای عضو از آن‌ها اجباری است.

حال سؤال این است که چه کسی و با چه مجوزی چنین برداشتی از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سفارت ایران در سوئد کرده است؟ سفیر ایران در این کشور چه نظارتی بر وبسایت سفارت دارد؟

وزارت خارجه چه نظارتی بر وبسایت‌های ایران در کشورهای مختلف دارد؟

آنچه به نظر می ر سد، عدم نظارت و رها بودن سفارت ها در عرصه وبسایتی و فضای سایبری است به گونه ای که هر سفارتی بنابر صلاحدید، هر آنچه صلاح ببیند منتشر می کند.

مشرق منتظر است تا وزارت خارجه توضیح قابل قبولی درباره این توهین آشکار به قانون اساسی چمهوری اسلامی ایران داشته باشد.

تکمیلی:

بر اساس شواهد، وبسایت سفارت ایران در سوئد از دسترس کاربران خارج شد و کاربران با استفاده از لینک زیر، به وبسایت وزارت خارجه راهنمایی می شوند.

آدرس ذیل، لینک کش گوگل گزارش فوق است:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GF2nQuestU4J:mfa.ir/index.aspx%3Ffkeyid%3D%26siteid%3D88%26pageid%3D25329+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=ir&client=firefox-b

لینک گزارش در وبسایت سفارت ایران در سوئد:

http://mfa.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=88&pageid=25329

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۵۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «عباس المالکی» فعال سیاسی عراقی تاکید کرد که سفارت آمریکا در بغداد به دنبال گسترش انحرافات اخلاقی در جامعه عراق و اجرای پروژه های مخرب خود است.

وی افزود: مخالفت آمریکا و انگلیس با تصویب قانون مبارزه با فحشاء در عراق به این دلیل انجام می شود که واشنگتن از انحرافات اخلاقی به عنوان وسیله ای برای اجرای سیاست های خود در برخی کشورهای منطقه از جمله عراق استفاده می کند.

المالکی تصریح کرد: آمریکا و انگلیس از عمله های خود در عراق که مشکلات اخلاقی دارند برای تحقق اهداف سیاسی و ناامن کردن کشور استفاده می کنند.

وی گفت: این کشورها از عناصر منحرف حمایت های مالی به عمل آورده و به آنها ویزا و محل اقامت در برخی کشورهای همسایه می دهند. سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی به شمار می رود. این مرکز عناصر مشکل دار را دور خود جمع کرده و آنها را به کشورهای دیگر اعزام می کند.

روز گذشته نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق تاکید کرد که «النا رومانسکی» سفیر آمریکا در بغداد قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده است.

وی افزود: سفیر آمریکا در امور داخلی عراق دخالت می‌کند که بدین ترتیب مفاد توافقنامه امضا شده میان بغداد و واشنگتن را نقض کرده است.

التمیمی اضافه کرد: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشاء در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

کد خبر 6092951

دیگر خبرها

  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • گام عملی برای جهش تولید
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است