Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت راه‌آهن، با اشاره به رشد روابط تجاری ایران و آلمان به ۲.۹ میلیارد یورو گفت: ایران آماده پذیرش سرمایه‌گذاری خارجی، در بخش صنعت ریلی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمدزاده در نشست معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ریلی ایران به شرکت‌های آلمانی، گفت: روابط اقتصادی و عمرانی ایران و آلمان در طول دو تا سه سال اخیر، به خصوص پس از سفر وزیر راه و شهرسازی ایران به این کشور در سال جاری، روند رو به رشدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، آلمان را یکی از تأثیرگذارترین کشورهای اتحادیه اروپا به خصوص در بخش اقتصادی برشمرد و افزود: روابط ایران و آلمان و گسترش آن در ابعاد سیاسی و اقتصادی، از اولویت‌های مهم سیاست خارجی کشور به حساب می‌آید؛ ضمن اینکه حجم روابط اقتصادی ایران و آلمان پس از برجام نیز، رشد قابل ملاحظه‌ای یافته است؛ به نحوی که در پایان سال ۲۰۱۷، این روابط به رقمی معادل ۲.۹ میلیارد یورو رسیده است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه ایران در میان کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، دومین اقتصاد بزرگ منطقه محسوب می‌شود، تأکید کرد: GDP ایران در سال ۲۰۱۶ به رقمی معادل ۴۱۲ میلیارد دلار رسید که نشان می‌دهد وضعیت اقتصادی ایران در سال گذشته میلادی، جهش ۶.۴ درصدی داشته است.

محمدزاده، ایران را امن‌ترین و باثبات‌ترین کشور منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: کشور ما با دارا بودن ظرفیت‌هایی همچون جمعیت جوان، می‌تواند به یک بازار موفق برای سرمایه‌گذاری خارجی تبدیل شود. همچنین با توجه به اینکه حجم تجارت ایران و اتحادیه اروپا در دوره پسابرجام، بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته است، اتحادیه اروپا به عنوان دومین مقصد صادراتی ایران قلمداد می‌شود؛ به خصوص اینکه ۱۳ درصد صادرات ایران، به کشورهای عضو این اتحادیه انجام شده است.

وی، اولویت عمرانی ایران در فاصله سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ را توسعه حمل و نقل ریلی معرفی کرد و افزود: در نظر داریم در طول این سال‌ها، سهم راه‌آهن در حمل بار را از ۱۲ به ۳۰ درصد و در خصوص حمل مسافر از ۸ به ۲۰ درصد برسانیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه‌های حمل و نقل ریلی ایران، افزایش سهم راه‌آهن در ترانزیت کالا بین قطب‌های اقتصادی دنیا است؛ به همین منظور کریدور شمال ـ جنوب برای اتصال خلیج‌فارس به شمال اروپا و کریدور شرق ـ غرب برای اتصال آسیای شرقی به اروپا را، از طریق راه‌آهن ایران فعال کرده‌ایم.

محمدزاده از دیگر برنامه‌های شرکت راه‌آهن را توسعه خطوط برقی با هدف مدیریت مصرف انرژی و افزایش سرعت تردد به ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت و همچنین احداث خطوط پرسرعت و ارتقای توان فنی مهندسی صنعت ریلی ایران به خصوص در بخش تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ریلی عنوان کرد.

وی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های راه‌آهن، نوسازی و بازسازی خطوط ریلی، ایستگاه‌های راه‌آهن و ناوگان و همچنین توسعه و ایجاد بنادر خشک و اتصال مرکز معدنی به بنادر از طریق ریل خواهد بود.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن خاطرنشان کرد: در حال حاضر، هفت میلیارد دلار قرارداد فاینانس خارجی برای سرمایه‌گذاری در حمل و نقل ریلی ایران به امضاء رسیده که تاکنون تعدادی از پروژه‌های مربوطه آغاز شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت

شرکت فرابورس ایران از الزامی شدن «استقرار حاکمیت شرکتی» به عنوان شرط پذیرش شرکت‌ها در فرابورس خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در خصوص الزام تکمیل فرم های بررسی نظام حاکمیت شرکتی برای شرکت های متقاضی پذیرش به اطلاع کلیه مشاوران محترم پذیرش می‌رساند با توجه به مصوبه شماره2-379مورخ 23/12/1402 هیات مدیره محترم فرابورس ایران در خصوص متقاضیان پذیرش در بازارهای اول، دوم و نوآفرین فرابورس ایران و با عنایت به بند 6 ماده 23 مکرر 1 دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران، مشاوران پذیرش موظفند مطابق با چارچوب مصوب درقسمت فرم های پذیرش مندرج در سایت فرابورس ایران (www.ifb.ir) "گزارش ریسک و حاکمیت شرکتی" اشخاص متقاضی پذیرش را در مقطع بارگذاری اطلاعات در سامانه فراسا ارائه دهند.

در این راستا، مدیرعامل فرابورس هم مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته محمدعلی شیرازی، شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن