Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:37:40 GMT

تامین نیازهای دارویی مناطق زلزله‌زده

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۵۰۴۸

تامین نیازهای دارویی مناطق زلزله‌زده

‍‍‍‍‍‍

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور آخرین وضعیت و شرایط درمانی و همچنین نیاز به خون در مناطق زلزله‌زده را تشریح کرد.

دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه درباره نیازهای مناطق زلزله‌زده به دارو و میزان نیازهای دارویی این مناطق، گفت: خوشبختانه نیاز دارویی نداریم و به یاری خداوند هر آنچه که لازم بود تامین و فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه سیاست ما نیز انتقال مصدومان به استان‌های مجاور و در صورت لزوم تهران است. بنابراین چندان نیاز دارویی در این مناطق احساس نخواهد شد و خوشبختانه مشکل دارویی در مناطق زلزله‌زده نداریم.

وی درباره اینکه آیا نیاز به خون در مناطق زلزله‌زده وجود دارد یا خیر، گفت: در حال حاضر به خون نیز نیازی نیست.

وزیر بهداشت با اشاره به ازدحام مردم برای اهدای خون اظهار کرد: این مردم ایران هستند که بزرگواری کرده و اینطور به کمک هم‌نوعشان آمده‌اند. من هم در گزارشی که از رئیس سازمان انتقال خون گرفتم از این رفتار مردم باخبر شدم. خوشبختانه در حال حاضر در مناطق زلزله‌زده نیازی به خون وجود ندارد و اگر فردا و در روزهای آتی نیاز به خون وجود داشته باشد حتما آن را اعلام خواهیم کرد.

به گفته هاشمی، بیشترین گروه‌های خونی به ویژه در گروه‌های خون‌دهنده عمومی oمثبت و oمنفی بالاترین میزان اهدای خون را داشته‌اند.

وزیر بهداشت همچنین درباره کمک دیگر کشورها به زلزله‌زده‌های ایرانی گفت: ما از این کشورها و نوع‌دوستیشان قدردانی می‌کنیم اما در حال حاضر نیازی به دریافت کمک از سوی آنها وجود ندارد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید:

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران