Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به اعطای تسهیلات نظام وظیفه تخصصی به فعالان شرکتهای دانش‌بنیان گفت: مهمترین دارایی شرکت‌های دانش‌بنیان، نیروی انسانی آنها است و تداوم ارتباط شرکت دانش‌بنیان با افراد مشمول خدمت سربازی، از جمله نیازهایی بوده که معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برای آن برنامه ویژه‌ای تدارک دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سید محمد صاحبکار خراسانی، عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری افزود: به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی استفاده کنند و به همین منظور متقاضیان می‌توانند در سامانه soraya.bmn.ir ثبت‌نام و سوابق کاری و علمی و پژوهشی خود را اعلام کنند.

صاحبکار با اشاره به اینکه افراد بر مبنای شیوه‌نامه بنیاد ملی نخبگان انتخاب و به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی می‌شوند، اعلام کرد: از 780 مورد تقاضا برای استفاده از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، با 504 تقاضا موافقت شده است. این افراد پس از گذراندن دوران آموزش نظامی، باید یک پروژه تحقیقاتی مورد نیاز بخش‌های دفاعی و دولتی را انجام دهند که پس از انجام موفق آن، کارت پایان خدمت خود را دریافت می‌کنند.

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری همچنین توضیح داد: افراد متقاضی استفاده از این تسهیلات باید شرایط زیر را داشته باشند: «متقاضی باید دانش‌آموخته دوره کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی باشد و از  زمان دانش‌آموختگی متقاضی بیش از سه سال نگذشته باشد»، «دانش‌آموخته باید در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیانِ مورد تأیید معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری به مدت دست کم 6 ماه (بر اساس فهرست بیمه شرکت در 6 ماه اخیر) به طور تمام وقت به فعالیت مشغول بوده باشد»، «میانگین کل برای دوره‌ کارشناسی متقاضیان باید بیش از 14 و برای دوره تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی) بیش از 15 باشد» و «متقاضی باید حائز امتیاز لازم از فعالیت‌های فناورانه، پژوهشی و آموزشی بر اساس معیارهای بنیاد در میان متقاضیان باشد (مثلا کسب جایزه‌های تحصیلی بنیاد یا میزان اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان، عضو هیئت مدیره، مدیرعامل و فعالیت تمام وقت در شرکت دانش‌بنیان) امتیازآور است».

رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به محاسبه امتیازهای دانش‌آموختگان در سامانه آنلاین، افزود: باید همه اطلاعات به طور کامل در سامانه soraya.bmn.ir  بارگذاری شود و تا تکمیل نهایی اطلاعات، فرایند بررسی آغاز نمی‌شود. همچنین در صورت رد درخواست، هر متقاضی مجاز است با ارتقای فعالیت‌های خود صرفاً یک بار دیگر درخواست خود را در سامانه بارگذاری کند، لذا متقاضیان باید در تکمیل مستندات دقت کنند.

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری همچنین در مورد شرایط شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از این تسهیلات، گفت: شرکت دانش‌بنیان باید دارای اظهارنامه مالیاتی باشد و کالاها و خدمات دانش‌بنیان خود را بر اساس اطلاعات اظهارنامه مالیاتی به فروش رسانده باشد.

وی درباره فرآیند استفاده از این تسهیلات، اظهار کرد: لازم است متقاضیان، معرفی‌نامه شرکت متبوع خود را بر اساس الگوی مذکور در سامانه ثریا (soraya.bmn.ir) تهیه و بارگذاری کنند و هیچ نیازی به مراجعه حضوری فرد یا ارائه تقاضای مکتوب به بنیاد ملی نخبگان یا معاونت علمی و فناوری نیست.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، اطلاعات تکمیلی بر روی سامانه www.bmn.ir و یا سامانه http://daneshbonyan.isti.ir/ قرار داده شده است.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۰۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور