Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علی نظری معاون سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین، در خصوص معضلات فرهنگی اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی و در مقوله فرهنگ باید به دو موضوع فرهنگ دینی و تربیت دینی توجه ویژه‌ای کرد.
وی در خصوص فرهنگ دینی تشریح کرد: با توجه به این که انقلاب و نظام ما یک انقلاب فرهنگی بود لازم است در بخش‌های دیگر جامعه نیز فرهنگ دینی حاکم شود و ما هم در بخش‌های حاکمیتی و ادارات و سازمان‌ها و هم در بخش‌های فردی که افراد عضوی از اعضای این نظام هستند شاهد حاکمیت فرهنگ دینی در جامعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول تبیین کرد: اگر در جامعه‌ای فرهنگ دینی حاکمیت پیدا کند، آن وقت شاهد تحقق فرهنگ دینی در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فردی نیز خواهیم بود.
معاون سازمان تبلیغات اسلامی قزوین ابراز داشت: برای حاکمیت فرهنگ دینی در جامعه به ابزار‌های مختلفی، چون رسانه‌های جمعی (دیداری، شنیداری، گفتاری، فضای مجازی) و هم‌چنین همکاری همه نیرو‌ها و دستگاه‌های فرهنگی و دینی و هم‌چنین همکاری تک تک افراد جامعه نیاز داریم.
نظری تصریح کرد: همه ما بر کشتی نظام و جمهوری اسلامی سوار هستیم و برای رسیدن آن به ساحل نجات همه با هم پارو زده و انرژی مورد نیاز برای رسیدن به هدف را تامین کنیم.
وی اضافه کرد: لازم است همه مسئولین و افراد جامعه با گفتار، رفتار، عملکرد، اخلاق، اعتقادات و باور‌های صحیح و درست دینی فرهنگ دینی را در جامعه‌مان حاکم کنیم.
این مسئول در خصوص اهمیت تحقق تربیت دینی در جامعه مطرح کرد: تنها حاکمیت فرهنگ دینی در جامعه کافی نیست و باید برای تحقق و حاکمیت تربیت دینی نیز تلاش شود.
معاون سازمان تبلیغات اسلامی قزوین در ادامه با اشاره به دوران ظهور اسلام توضیح داد: پیامبر اکرم (ص) در دوران ظهور اسلام ابتدا فرهنگ دینی را جایگزین فرهنگ جاهلیت کردند و تنها بدین موضوع اکتفا نکرده و به تبیین و تشریح تربیت دینی در سه بخش مختلف اعتقادات و باورها، مباحث اخلاقی و تربیت دینی در بعد عملی پرداختند.
نظری با اشاره به سه بخش مختلف تربیت دینی اذعان کرد: بهترین راه مبارزه با تهاجم فرهنگی تعمیق بخشیدن به باور‌های دینی است و همانطور که در قرآن کریم نیز آمده پیامبر اکرم (ص) الگوی کامل تربیت دینی در بخش اخلاقی است و اگر اگر این الگوپذیری در جامعه نشر پیدا کند مفاسد برچیده وگناه از جامعه دور می‌شود.
وی در خصوص تربیت دینی در بعد عملی خاطرنشان کرد: اعضای جامعه فرهنگ دینی با عمل خود موجب تقویت فرهنگ دینی حاکم بر جامعه می‌شوند و این موضوع دارای دوجنبه ایجابی و صلبی است که باید بدان توجه شود.
این مسئول در خاتمه متذکر شد: ما موظفیم که برای دوری از معضلات فرهنگی و تحقق فرهنگ و تربیت دینی در جامعه اوامر دینی را انجام و از نواهی دوری کنیم.
۱۰۰۵/ت ۳۰/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۴۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است