Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان در سومین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به ‌عنوان متولی ایجاد محل دائمی جشنواره روستا، وارد عرصه شده و هزینه کرده است که تاکنون از محل اعتبارات عمرانی استان نیز مبلغ 900 میلیون تومان به این امر، اختصاص یافته و انتظار می رود روند توسعه این طرح با مشارکت بخش خصوصی، ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد رحمتی افزود: امسال و پس از برگزاری موفق جشنواره آش و در کمترین زمان ممکن، هماهنگی های لازم به منظور برگزاری اولین جشنواره روستا به‌ صورت استانی انجام شد و طی برگزاری این جشنواره، ایده‌ها و تجارب ارزشمندی از برگزاری آن به دست آمد.

وی اظهار داشت: امیدواریم با برنامه‌ریزی بلند مدت و با توجه به تجارب کسب‌ شده، در آینده بتوان  جشنواره روستا را که یکی از پتانسیل‌های جذب گردشگر برای استان است، به‌ صورت کشوری برگزار کرد؛ به گونه ای که حتی برگزاری این جشنواره، می تواند در تقویم میراث فرهنگی استان و کشور قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان تصریح کرد: منطقه قره داغ واقع در جنوب شهر زنجان، برای ایجاد محل دائمی جشنواره روستا انتخاب شده است که این منطقه به‌ دلیل قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیت و آزادراه و به‌ عنوان یکی از پیشانی ‌های شهر زنجان، قابلیت پذیرش بالایی از مسافران و گردشگران فرا استانی دارد و می‌تواند جاذبه مناسبی برای مسافران و توریست‌ ها باشد.

جواد رحمتی افزود: تامین زیر ساخت‌های اساسی به ‌ویژه آب برای منطقه قره داغ بسیار اهمیت دارد؛ در این خصوص و با هماهنگی سازمان آب و فاضلاب استان، مقرر شده امکان انتقال آب به این منطقه فراهم شود.

وی اظهار داشت: فرهنگ ‌سازی زندگی روستایی، زنده کردن سنت ‌های روستایی، احیای معیشت و فرهنگ روستایی، ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی روستاها، از اهداف اصلی ایجاد محل دائمی برای برگزاری جشنواره روستا است که اعتقاد داریم این محل، می‌تواند مکان مناسبی برای تولید و عرضه محصولات روستایی اعم از صنایع دستی، تولیدات کشاورزی و محصولات لبنی بوده و در طول سال، حیات روستایی در این محل وجود داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان تصریح کرد: اقامت گردشگران در خانه‌های روستایی، اسکان روستاییان و امکان تولید محصولات در منطقه  قره داغ، ایجاد فروشگاه‌هایی برای عرضه محصولات روستایی و ماشین ‌آلات کشاورزی، از بخش‌های مختلف این محل خواهد بود.

جواد رحمتی افزود: نمایشگاه‌های موقت در کنار نمایشگاه دائمی روستایی برپا خواهد شد که  این نمایشگاه‌ها به دو صورت خواهد بود؛ به عبارت دیگر یک نمایشگاه در محوطه باز که در اختیار استان ها قرار می‌گیرد و دیگری در فضاهای سرپوشیده می‌باشد تا پاسخگوی برگزاری نمایشگاه های متنوع در اقلیم ‌های مختلف در تمام فصول سال باشد.

وی اظهار داشت: مقدمات و مطالعات لازم جهت ایجاد و راه اندازی نمایشگاه عرضه محصولات تولیدی روستایی برای 3 روستای هدف گردشگری در شهرستان طارم صورت گرفته است.

 

 

 

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد

استاندار زنجان گفت:سرانه بودجه شهرداری‌های استان در مدت دو ونیم سال گذشته ۳.۶ برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ محسن افشارچی، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت- در همایش روز شوراها با بیان اینکه امیدواری‌های زیادی در شوراها ایجاد شده است، اظهار کرد: از زمان شکل‌گیری شوراها در کشور سال‌ها گذشته است و این نهادها اکنون به بلوغ رسیده‌اند، عملکرد و رفتارها نیز نسبت به قبل بهتر شده است.

وی با بیان اینکه در دو ونیم سال گذشته کارهای متعددی در حوزه شوراهای شهری و روستایی استان انجام گرفته است، ادامه داد: این استان تلاش کرد ارزش افزوده محاسبه شده شرکت‌ها در سر جمع مالیاتی لحاظ شود و این موضوع موجب جهش شده است که تداوم خواهد داشت.

استاندار زنجان گفت: در این راستا سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداختی انجام گرفت که این رقم برای سال‌های آینده قابل توجه و به بالای ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید که به نوعی با بودجه عمرانی برابری می‌کند.

افشارچی با تاکید بر اینکه تمرکز بر ارزش افزوده تولید و ثروت توسط شهرداری و دهیاری‌ها مد نظر باشد، افزود: انتظار بر این است مبنایی برای ایجاد ثروت در دراز مدت مورد توجه قرار گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به شعار سال گفت: وضعیت دهیاری‌ها نسبت به سال‌های گذشته بهبود پیدا کرده و عملیات عمرانی نیز شتاب بیشتری گرفته است.

وی با بیان اینکه ایجاد کارگاه‌های اقتصادی موضوع مهمی است، گفت: این استان به سمت نظام خوشه روستاها حرکت می‌کند و برنامه‌هایی را در این خصوص مورد توجه قرار داده است که همراهی دستگاه‌ها در تحقق آن لازم است.

افشارچی با تاکید بر اینکه روستاهای استان باید بیشتر مولد باشند، ادامه داد: استان به موضوع مشکلات واقف است و مسئله بهره‌وری آب در روستاها امری مهم محسوب می‌شود.

استاندار زنجان با اشاره به لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز گفت: انتظار بر این است که شهرداری‌ها در این خصوص پیشگام باشند و تحولاتی را ایجاد کنند.

افشارچی با بیان اینکه دسترسی مردم به اینترنت پر سرعت در شهرهای ابهر، خرمدره، قیدار و زنجان در حال انجام است افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید ناظر بر آینده باشد و در این میان هوش مصنوعی اولویت اول در سطح جهانی است.
.

کد خبر 747870

دیگر خبرها

  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است