Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور گفت: درجه بندی و کد گذاری تمامی نقاط جمعیتی کشور اعم از واحد ها و سطوح در حال انجام است و واحدها تا پایان سال دارای کد تقسیماتی می شوند.

به گزارش ایرنا، سعید جلالی شامگاه سه شنبه در نشست با فرمانداران استان هرمزگان اظهار داشت: نبود درجه بندی و کد گذاری مشکل هایی ایجاد کرده بود که دولت تدبیر و امید برای رفع آن ها این کار را از سال 95 آغاز کرده است و سال 97 از این حیث برای کشور سرنوشت ساز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آبادی ها، مزرعه ها، مکان ها و روستاها دارای شناسنامه ای می شوند که در همه سطوح در برنامه ریزی، سیاست گذاری و آمایش سرزمینی کارایی داشته و دستگاه های متولی عمران و آبادانی کشور می توانند از آن استفاده کنند.
وی اضافه کرد: درجه بندی نیز تلاشی در جهت شناخت بهتر ظرفیت های استان ها، شهرستان ها، شهرها و روستاها است.
مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور اظهار داشت: درجه بندی روستاها بر اساس اقلیم، برخورداری ها و مولفه بسیار مهم مشارکت مردمی انجام می شود و نیازمند فراهم ساختن بسترها برای افزایش بیشتر مشارکت مردم در امور هستیم.
وی درحاشیه این نشست و در پاسخ به سئوالی در خصوص انتزاع پارسیان (گاوبندی)، گفت: دولت همراه مردم است و مردم از یک سنخ و ملت هستند ولی در عین حال تفاوت های منطقه ای دیده می شود.
جلالی افزود: دولت تدبیر و امید دست به اقدامی که آرامش و صعه صدر را مردم بگیرد نمی زند و کارهای دولت تاکنون خلاف جریان حفظ آرامش مردم هرمزگان نبوده است.
مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری در پاسخ به سئوال دیگری با موضوع درخواست شش استان برای اتصال به دریا عنوان کرد: اطلاعی ندارم، درخواست هایی از استان های مختلف که به دریا برسند وجود دارد.
وی بیان کرد: این خواسته است و همه خواسته ها عملی نیست و این گونه هم نیست که مورد بررسی قرار نگیرد.
به گفته وی، هر تصمیمی که گرفته می شود باید در جهت پیشرفت و عمران ملی و منطقه ای باشد.
جلالی در پاسخ به سئوالی دیگر با موضوع افزوده شدن بر تعداد استان ها، بیان داشت: برنامه ای برای افزوده شدن بر تعداد استان های کشور وجود ندارد و راه هم بسته نیست.
وی ادامه داد: مشخص نیست این امر در جهت عمران و توسعه ملی و رفاه مردم باشد و باید جلوی عطش ایجاد استان های زیاد را بگیریم.
وی یادآور شد: به جای افزودن بر تعداد استان ها باید به فکر برنامه های دیگری همانند تقویت مدیریت ها ، تفویض امور به مدیران و حرکت برنامه ها و اختیارها به سمت مناطق بود که این مطالبه مردم هم است.
بنا به اعتقاد وی، افزودن بر خط کشی ها مطالبه مردم نیست.
3219/7408
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار: محمد جهانگیریان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

کد خبر 6092914 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است