Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل الله خدایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری برنا، افزود: طرح احیاء باغ سیب مهرشهر کرج دارای 4 فاز عملیاتی است که 55 هکتار فاز اول در سال 94، 30 هکتار در سال 95 بازسازی شده و تا پایان سال 96 نیز 95 هکتار از اراضی باغ سیب مهرشهر احیا و بازسازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از سال 94 تا پایان 96، 170 هزار نهال جدید غرس می‌شود، ادامه داد: 272 هکتار از اراضی باغ سیب مهرشهر تا پایان سال 96 احیا می‌شود که مطابق طرح جامع باغ تا سال 1400، 55 هکتار از سطوح باقیمانده که در حال حاضر بهره‌برداری می‌شود، مجددا قطع و بازسازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اولین مورد بازسازی باغ، ترمیم 7 حلقه چاه بود و اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در این اراضی که دارای دبی 220 لیتر آب در ثانیه است که توسط خطوط لوله به همراه ایستگاه پمپاژ مستقر در مجموعه استخر به کل باغ آبرسانی می‌کند.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت شهید مطهری با تاکید بر اینکه تمام احیا پروژه بر عهده بنیاد مستضعفان است، افزود: کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی کمک‌های خوبی در این زمینه انجام دادند و دادستان کرج نیز حمایت لازم را در ایجاد امنیت جهت پروژه بازسازی داشته اند.

خدایی با اشاره به اینکه 52 هکتار از اراضی گلابی به دلیل صرفه اقتصادی تا سال 1400بازسازی می‌شود، ادامه داد: در پایان برنامه بازسازی اراضی مهرشهر کرج محصولات باغبانی طرح قریب به 9 هزار تن میوه خواهد بود که در این برنامه مسائل زیست ‌محیطی به طور کامل رعایت می‌شود.

مجری طرح احیا باغ سیب مهرشهر کرج گفت: باغ مهرشهر کرج مشتمل بر 9 قطعه است که بیشترین ارقام آن سیب و گلابی است و هیچ تغییر کاربری در زمین انجام نشده و سرمایه‌گذاری اجرای احیا باغ مذکور بالغ بر 17 میلیارد تومان است که سه میلیارد و 200 میلیون تومان آن به سیستم آبیاری اختصاص دارد.

خدایی خاطرنشان کرد: یک تیم مهندسی مجرب وظیفه احیا اراضی زمین‌های بنیاد مستضعفان و باغ سیب مهرشهر کرج را برعهده دارد و عمر اقتصادی ارقام کشت شده در باغ مهرشهر تمام شده و باید بازسازی عمومی در تمام عرصه باغ صورت گیرد.

وی افزود: درختان میوه عمر اقتصادی 17 تا 25 ساله داشته و بعد از اتمام این زمان دوباره اصلاح و احیا شده و ارقام جدید در آن کشت می‌شود.

خدایی اظهار کرد: هر تغییرات کشاورزی مستلزم برنامه مدون است و هیچ زمان برنامه‌ای مناسب و مدون از سوی مسئولان شهر کرج ارائه نشده و از سال 91 اجرای احیا این باغ به شرکت کشت و صنعت مطهری محول شده است.

مجری احیا باغ سیب مهرشهر کرج با بیان اینکه شرکت طرحی جامع و مدون را با کارشناسی بهترین اساتید کشور به فضای سبز شهرداری فعلی کرج ارائه کرد، اضافه کرد: این طرح جامع در کمیسیونی مرکب از شهرداری کرج، جهاد کشاورزی البرز، استانداری البرز، دانشکده پردیس کشاورزی، محیط زیست البرز و اصلاح نهال و بذر ارائه و بعد از اصلاحاتی به تصویب رسید.

از 350 هکتار اراضی باغ سیب مهرشهر کرج 272 هکتار متعلق به بنیاد مستضعفان و نزدیک به 80 هکتار در مالکیت دانشگاه علامه طباطبایی قرار دارد.

درختان این مجموعه قدمت 50 ساله دارد و به دلیل سن بالا و بیماری و آفت‌های متفاوت، باید بازسازی ‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد