Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@17:31:20 GMT

دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیرعلوم شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۸۴۶۸

دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیرعلوم شد

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر باقری همچنان مسئولیت ریاست مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم را برعهده دارد.

متن کامل حکم انتصاب دکتر باقری در سمت قائم مقام وزیر علوم به شرح زیر است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی در زمینه آموزش عالی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان قائم مقام اینجانب منصوب می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انجام این حکم موارد زیر مورد انتظار است:

پیگیری اجرایی شدن برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی؛ پیگیری امور مربوط به سیاستگذاری، نظارت و هدایت امور در ستاد، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و واحدهای تابعه؛ ساماندهی فعالیت های مربوط به تقسیم کار و تعیین وظایف در حدود اختیارات واحدها؛ انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد انسجام و هماهنگی هرچه بیشتر بین کلیه واحدهای ستادی اعم از معاونت ها، مراکز و سایر واحدها؛

بدیهی است کلیه معاونان، رؤسای مراکز، سازمان های تابعه، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و سایر مدیران همکاری لازم را در هر سطحی ارائه خواهند کرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.

دکتر عبدالرضا باقری متولد سال ۱۳۳۷ در شهر یزد است. وی استاد پایه ۳۱ دانشگاه فردوسی مشهد می باشد و تاکنون راهنمایی بیش از ۵۰ پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری را به عهده داشته است.

دکتر باقری دارای آثار علمی متعددی است و تا کنون ۱۱۹ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی، ۴۵ مقاله در مجلات معتبر خارجی، ۱۴۹ مقاله در همایش های داخلی، ۴۰ مقاله در همایش های بین المللی و ۲۷ عنوان کتاب درسی و تخصصی از وی منتشر شده است.

دکتر باقری افزون بر فعالیت های گسترده علمی و پژوهشی، مسئولیت های اجرایی مختلفی از جمله ریاست دانشگاه فردوسی مشهد (از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴)، عضویت در شورای علوم و آموزش عالی، هیات امنای دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور بر عهده داشته و در دولت یازدهم نیز به عنوان قائم مقام معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج و نیز مشاور وزیر و رییس مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خدمت کرده است.

قائم مقام جدید وزیر علوم، همچنین افزون بر مسئولیت های یاد شده، با تاسیس بنیاد دانشگاهی عام المنفعه و نیکوکاری در دانشگاه فردوسی مشهد، پایه گذار بنیادهای خیرین در آموزش عالی کشور بوده است. با توسعه این بنیادها در دولت یازدهم، اکنون شمار بنیادهای خیرین فعال در حوزه آموزش عالی به ۶۵ بنیاد در دانشگاه های سراسر کشور رسیده است. شایان ذکر است که بنیاد خیرین دانشگاه فردوسی مشهد در ۱۳ سال گذشته توانسته است با جذب کمک های مردمی، فعالیت های ثمربخشی را در کمک به ارتقا و توسعه فعالیت های این دانشگاه داشته باشد.

آشنایی و اشراف دکتر باقری بر حوزه تحت مسئولیت جدید و دارا بودن تجربه های مدیریتی موفق از گروه آموزشی، دانشکده، دانشگاه تا ستاد وزارت، انتساب ایشان به خانواده ای خوشنام، متدین و شهید از یزد، حضور فعال و مستمر در جبهه های جنگ تحمیلی، برخورداری از سعه صدر، قدرت تعامل با همه نیروها، داشتن ابتکار عمل و خلاقیت همراه با حسن تدبیر و انتخاب ایشان به عنوان رییس دانشگاه برتر در دوره مسئولیت در دانشگاه فردوسی مشهد و نیز شناخت درست وی از مسایل آموزش عالی از دیگر ویژگی هایی است که می تواند به عنوان سرمایه ای گرانسنگ در انجام موفقیت آمیز مسئولیت در جایگاه قائم مقام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شمار آید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۸۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاوردهای علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

کد خبر 6089608

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد