Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه ویکونسین میلواکی اقدام به تاسیس شرکتی به نام نانوافیکس ساینس (NanoAffix Science) کردند تا فناوری جدید شناسایی آلودگی آب را تجاری‌سازی کنند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه ویکونسین میلواکی اقدام به تاسیس شرکتی به نام نانوافیکس ساینس (NanoAffix Science) کردند تا فناوری جدید شناسایی آلودگی آب را تجاری‌سازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمونه اولیه این نانوحسگر با حمایت مالی بنیاد ملی علم ساخته شده است.
محققان دانشگاه ویسکونسین میلواکی در نمایشگاه و سمپوزیوم بین اللملی AVS مقاله‌ای ارائه کردند که در آن پلتفورم فناوری حسگری مبتنی بر گرافن تشریح شده بود، پلتفورمی ارزان که قادر است به صورت زنده، آلودگی آب را شناسایی کند.
با استفاده از این پلتفورم فناوری می‌توان باکتری‌ها، نیترات، فسفات و فلزات سنگین را در آب شناسایی کرد. در این فناوری از نانوروق‌های گرافن استفاده شده است که در صورت برخورد ماده‌ای با آن، هدایت الکتریکی نانوورق تغییر می‌کند. تغییر هدایت الکتریکی گرافن کاملا متناسب با غلظت ماده است بنابراین با اندازه‌گیری مقدار تغییر هدایت می‌تواند غلظت ماده مورد نظر در آب را تعیین کرد.
در این حسگر از ترانزیستورهای اثرمیدان و اکسید گرافن احیاء شده استفاده شده است. در صورت وجود فلزات سنگین در آب، این فلزات به سطح گرافن احیاء شده آمده و به آن متصل می‌شوند که این کار میزان مقاومت گرافن احیاء شده را دستخوش تغییر می‌کند.
هدف نهایی از ساخت این حسگر آن است که بتوان آن را به گونه‌ای توسعه داد که امکان رصد دائمی آلودگی آب فراهم باشد و از آن در سامانه‌های توزیع آب استفاده کرد تا در صورت آلودگی احتمالی و ناسالم‌بودن آب قابل شرب شهری، مسئولان مطلع شوند.
محققان این پروژه معتقداند که با توسعه این فناوری می‌توان آن را به گونه‌ای اصلاح کرد که بتوان از این سامانه حسگری برای تعیین مواد و آلودگی‌های موجود در غذا و نوشیدنی استفاده کرد. همچنین این حسگر قابلیت استفاده در زیست‌پزشکی را نیز داراست.
محققان این پروژه اقدام به راه‌اندازی استارت‌آپی برای تجاری‌سازی این فناوری کرده و شرکت نانوافیکس را تاسیس کرده‌اند. این شرکت به دنبال تجاری‌سازی فناوری حسگری کیفیت آب است. برای این منظور بودجه‌ای از سوی بنیاد ملی علم فراهم شده و به همراه چند شرکت دیگر نمونه اولیه این حسگر ساخته شده است. محققان این پروژه به دنبال بهبود نمونه اولیه هستند تا در آینده نزدیک آن را تجاری‌سازی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۰۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا

شرکت پریمیر گرافن از بتن گرافنی خود در چند پروژه به صورت آزمایشی استفاده کرده و نتایج مثبتی از این کار گزارش شده است.

به گزارش ایسنا، پریمیر گرافن (Premier Graphene)، یک شرکت پیشرو در حوزه مواد پیشرفته با تمرکز بر تحقیق، تولید و بازاریابی گرافن دوستدار محیط زیست است. این شرکت به تازگی از دستاوردهای خود در زمینه استفاده از گرافن در مصالح ساختمانی خبر داده است.

به گفته مسئولان این شرکت، مطالعات داخلی اخیر، کیفیت بالای بتن هیدرولیک با گرافن را ثابت کرده است. یافته‌ها حاکی از بهبود بی‌نظیر در عملکرد سیمان است که منجر به تولید محصولات بتن با کیفیت برتر می‌شود. این سیمان حاوی گرافن، مقاومت و استحکام بیشتری را در کنار زمان‌های خشک شدن سریع‌تر نشان می‌دهد که در مجموع به صرفه‌جویی در هزینه‌ها در پروژه‌های ساختمانی در مقیاس بزرگ کمک می‌کند.

اسکار دوارت، مهندس سازه و مدیر یکی از شرکت‌های حوزه ساختمان می‌گوید: این محصول شگفت‌انگیز بوده و انقلابی در صنعت سیمان و ساختمان ایجاد می‌کند. این بتن نانویی زمان خشک شدن را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌های اولیه انجام شده در یک دوره ۱۴ روزه نتایج امیدوارکننده‌ای را به همراه داشته است و گزارش نهایی آن به زودی ارائه می‌شود. تیم پریمیر گرافن مطمئن است که داده‌های آینده مزایای استثنایی ترکیب گرافن در بتن و سایر مصالح ساختمانی را بیشتر تایید می‌کند.

رامیرو رومرو، مالک یکی از ساختمان‌هایی که این بتن به صورت آزمایشی در آنجا استفاده شده، می‌گوید: ما از کیفیت گرافنی شگفت‌زده شده‌ایم. ما آزمایش با آسفالت و آلیاژهای فلزی حاوی گرافن را آغاز کرده‌ایم و منتظر نتایج شگفت‌انگیز آن هستیم. در مرحله بعد گرافن را با فولاد تست خواهیم کرد.

رویکرد نوآورانه پریمیر گرافن فراتر از بتن است، با آزمایش‌های مداوم شامل آسفالت برای ساخت و ساز جاده، آلومینیوم برای ابزارهای تخصصی و فولاد، این شرکت کار خود را پیش می‌برد. هدف این تلاش‌ها کشف کاربردهای دیگر گرافن است که می‌تواند دوام، کارایی و پایداری مصالح ساختمانی را به طور چشمگیری افزایش دهد.

به نقل از ستاد نانو، پریمیر گرافن همچنین از سرمایه‌گذاری مشترک با Clear Asset Holdings خبر داد که یک شرکت نوپا در هیوستون، تگزاس در تولید سیمان است.

پریمیر گرافن با استناد به این نتایج مثبت، آماده است تا در کالیفرنیا از این فناوری برای ساخت سازه‌های جدید استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا