Web Analytics Made Easy - Statcounter


حشمت‌الله فلاحت‌پیشه  درخصوص توزیع کمک‌ها و امدادرسانی‌ها در مناطق زلزله‌زده گفت: در ابتدای سخنانم لازم است از مردم ایران و مسئولان کشور تشکر کنم چراکه آنها سنگ تمام گذاشتند و به مردم زلزله‌ز‌ده استان کرمانشاه کمک‌های زیادی کردند.

 وی با بیان اینکه در ابتدای زلزله در مدیریت توزیع کمک‌ها و امدادرسانی‌ها شاهد ضعف‌های عمده‌ای بودیم، اظهار داشت: در یکی، دو روز اول مدیریت درستی در توزیع اقلام وجود نداشت به گونه‌ای که در بعضی‌ از مناطق کمک به دست نیازمندان نرسید و همین مسئله موجب شد تا نارضایتی‌هایی در میان مردم به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه وضعیت توزیع اقلام از روز گذشته بهتر شده است، تصریح کرد: خوشبختانه هم‌اینک شاهد عزمی ملی برای کمک به زلزله‌زدگان هستیم که نمونه آن را بعد ازجنگ کمتر شاهد بوده‌ایم و می‌توان گفت بی‌سابقه است. در این راستا، همه دستگاه‌ها و مسئولان در کنار مردم دست به دست یکدیگر داده‌اند. دولت سنگ تمام گذاشته است. طی روزهای گذشته گروهی از وزرا در مناطق زلزله‌زده حضور یافته‌ و قرار است گروه‌های دیگری هم امروز و روزهای آتی به کرمانشاه بیایند.

فلاحت‌پیشه ادامه داد: روز گذشته هیاتی از کمیسیون بهداشت در مناطق زلزله‌زده حضور داشت و امروز نیز هیاتی از کمیسیون عمران در کرمانشاه حضور می‌یابند. تا این لحظه رئیس مجلس شخصا در دو نوبت با من درخصوص وضعیت زلزله‌زدگان تلفنی صحبت کرده‌اند. آقای روحانی دیروز در مناطق زلزله‌زده حضور یافت و کمتر سراغ داریم که رئیس‌جمهوری در مناطقی که پس‌لرزه‌های فراوانی دارد، حاضر شود.

وی به خواسته‌های نمایندگان و مردم استان کرمانشاه از دولت اشاره کرد و افزود: مهمترین خواسته مردم و نمایندگان کرمانشاه مربوط به تصمیم‌گیری جلسه روز چهارشنبه هیات دولت است چراکه در این جلسه قرار است دولت درخصوص اقدامات عملی خود در رابطه با زلزله‌زدگان تصمیم‌گیری کند.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما دو خواسته از دولت داریم. نخست این است که دولت بودجه خوب و متناسبی را براساس ردیف بودجه حوادث غیرمترقبه که در اختیار رئیس‌جمهور است به استان کرمانشاه اختصاص دهد. هم‌اینک برآوردهای اولیه این است که به هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت‌های به وجود آمده نیاز است. دومین خواسته ما نیز آن است که دولت در بودجه سال آینده، بودجه خوبی را برای اقدامات عمرانی استان اختصاص دهد.


فلاحت‌پیشه با اشاره به سخنان روز گذشته رئیس‌جمهور در کرمانشاه خاطرنشان کرد: آقای روحانی گفتند کرمانشاه را تنها نمی‌گذاریم. اولین نشانه تنها نگذاشتن کرمانشاه تصویب و تخصیص اعتباراتی در بودجه‌ برای ساخت و نوسازی زیرساخت‌ها در استان کرمانشاه است و در صورتی که این مسئله محقق نشود، معنایی جز تنها گذاشتن کرمانشاه نخواهد داشت.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، گفت : افزایش حوادث کوهستان ناشی از گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیر‌های پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استان‌ها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گا‌ها در برخی از استان‌ها در مسیر‌های کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند. 

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگرد‌هایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست