Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

در نشست مشترک مدیرعامل راه‌آهن ایران و معاونان وی با معاون وزیر اقتصاد و انرژی آلمان و معاونانش، رودلف براون معاون وزیر اقتصاد و انرژی آلمان به ارائه سخنانی مبنی‌بر تمایل سرمایه‌گذاری راه‌آهن آلمان در پروژه‌های ریلی ایران پرداخت که براساس آن سخنان، گفت‌وگویی با معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل‌ونقل راه‌آهن کشورمان، نورالله بیرانوند ترتیب داده‌ایم که در ادامه می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پیش از خواندن این گفت‌وگو، توجه شما را به شمه‌ای از سخنان رودلف براون جهت اطلاع از سیاست نوشتاری مصاحبه جلب می‌کنیم.

به گزارش تین‌نیوز، معاون وزیر اقتصاد و انرژی آلمان در این نشست، ضمن اشاره به اینکه این نشست پیرو سفر وزیر راه‌ و شهرسازی ایران به آلمان شکل گرفته است، گفت: در آن جلسه راهکارهای برنامه‌ریزی بهتر برای ارتقای زیرساخت‌ها از چین تا خاورمیانه برای تحقق اهداف ترانزیتی به‌علاوه چگونگی همکاری شرکت‌های آلمانی در ایران مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: دومین مسئله مورد بحث با وزیر راه‌وشهرسازی ایران در مورد همکاری برای ایجاد یک مرز لجستیک در نزدیکی فرودگاه و نقش آلمان در تحقق این ایده بود.  

 رودلف براون با اشاره به قدمت ۲۰۰ساله صنعت ریلی آلمان بیان داشت: این صنعت تولیدات با کیفیت بالا و خدمات درجه یک تولید و عرضه می‌کند تا بتواند از این طریق از صنعت و مشتریان خود حمایت کند. این ملاقات نیز در راستای سرمایه‌گذاری در ایران در بخش ریلی، توسعه زیرساخت‌های این صنعت و تأمین ناوگان و انتقال دانش فنی صورت گرفته است. ما در همه این زمینه‌ها اعلام آمادگی می‌کنیم.

متن گفت‌وگوی خبرنگار ما با معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل‌ونقل راه‌آهن:

نورالله بیرانوند درباره شیوه‌های این همکاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های راه‌آهن آلمان در کشور ما گفت: مجموعه شرکت‌هایی که در این مراسم حضور پیدا کردند، شرکت‌های کوچک و متوسط آلمانی هستند که برای هماهنگی و توسعه همکاری‌ها در حوزه ریلی به ایران سفر کرده‌اند. این هیات در همین سفر از بخش‌های فنی راه‌آهن دیدن کرده‌‌اند و قرار است از بخش‌هایی اعم از راه‌آهن بین‌شهری و شهری نیز دیدن و اطلاعات‌شان را تکمیل کنند تا شیوه همکاری با ایران را بسنجند و سپس تصمیم‌گیری کنند.

بیرانوند ادامه داد: البته برخی از شرکت‌های حاضر در جلسه، قبلاً هم با راه‌آهن کشور ما همکاری‌هایی داشته‌اند و همان‌طور که پیش از این نیز اشاره شد، برای استفاده از توان داخلی کشور ما و ارائه مدل‌های تأمین مالی و سرمایه‌گذاری، طرح‌هایشان را ارائه می‌دهند و ما نیز آن طرح‌ها را بررسی می‌کنیم. در آن زمان ما با تصویر روشن‌تری می‌توانیم بگوییم که مدل همکاری دو کشور چگونه خواهد بود.

این مقام مسئول در پایان گفت: در حال حاضر برخی از این شرکت‌ها، فروشنده اقلام و کالاهای صنعتیِ ریلی هستند و تجربه حضور در بازار ایران را دارند اما بیشتر این شرکت‌ها، شرکت‌های کوچکِ جدید هستند و برای سرمایه‌گذاری و انتقال دانش فنی (به معنی انتقال تجهیزات تولیدی در ایران) به کشور ما آمده‌اند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۲۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران