Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون درمان سازمان تامين اجتماعي از ارائه خدمات درماني مطلوب با تمام توان و ظرفيت به مصدومين زلزله در بيمارستان هاي اين سازمان خبر داد و گفت: به منظور هدايت، راهبري و انجام هماهنگي هاي لازم براي ارائه خدمات درماني مطلوب و مناسب به مصدومين و مجروحين زلزله، نمايندگان معاونت درمان اين سازمان، در استان کرمانشاه استقرار يافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، مهدي درخشان ضمن بيان اين خبر اظهار داشت: يک نفر پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب به همراه تکنسين جراحي و ست هاي جراحي از اداره کل درمان تامين اجتماعي تهران به بيمارستان شهداي کرمانشاه اعزام شده اند.
وي افزود: همچنين يک دستگاه آمبولانس از استان همدان به بيمارستان شهداي کرمانشاه همراه با يک نفر تکنسين اتاق عمل و ست کرانيوتومي جهت افزايش توان نقل و انتقال مصدومين اعزام شده است.
دکتر درخشان گفت: با توجه به شرايط پزشکي و صدمات متعدد وارده به يکي از مصدومين بستري در بيمارستان شهداي کرمانشاه و عدم امکان انتقال هوايي بيمار به تهران طبق تشخيص پزشک مستقر در کرمانشاه، هماهنگي هاي لازم با اداره کل درمان تامين اجتماعي استان تهران جهت اعزام يک دستگاه آمبولانس مجهز به ICU و تجهيز آن به آتل هاي بادي به منظور انتقال اين مصدوم به بيمارستان شهيد دکتر فياض بخش تهران صورت پذيرفت.
وي ادامه داد: همچنين يک تخت ICU در بيمارستان شهيد دکتر فياض بخش تهران جهت پذيرش مصدوم مورد اشاره رزرو شده است.
معاون درمان سازمان تامين اجتماعي گفت: بر اساس آخرين آمار دريافتي از ارائه خدمات به مصدومين زلزله، ٥٨٠نفر به بيمارستان هاي شهدا و حضرت معصومه(س) کرمانشاه مراجعه داشته اند و خدمات درماني مختلف ازجمله سرپايي، بستري و جراحي را دريافت کرده اند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • تداوم تنفس هوای مطلوب در تهران
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی