Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@12:55:43 GMT

گفتگو با زوج رکابزن گلستانی در اربعین حسینی +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۳۸۴۲۲

گفتگو با زوج رکابزن گلستانی در اربعین حسینی +تصاویر

سفرهای زیارتی همچون عتبات آرزوی قلبی مان بوده است، برات کربلا را در عید غدیر پشت پنجره فولاد امام رضا (ع) آرزو کردیم خوشبختانه این آرزو برآورده شد و اما ایده سفر با دوچرخه کاملا خودجوشانه و دلی بود هرچند در سالهای گذشته من با دوچرخه اجین بودم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا؛ در همایش بزرگ مسلمانان در پیاده روی اربعین حسینی جلوه های خاص هویدا بود، هر کس به قدر و توان خود سعی در برداشت از این نعمت بزرگ الهی و سفره با کرامت اهل بیت و ائمه اطهار می نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آن جلوه های ویژه و خاص در این همایش عظیم، رکابزنی زوج گلستانی از مرز مهران تا نجف و از نجف تا کربلای معلی بوده است که مورد توجه و نگاه های رسانه ای در استان گلستان و حتی در سطح ملی و بین المللی قرار گرفته، بوده است.

این زوج جوان گلستانی که آغاز زندگی خود را از بیت الله الحرام پیمان بسته و تحکیم آنرا با کرامت اهل بیت و شهدای کربلا گره بسته اند ذکر خدا و اهل بیت شالوده وجودشان هست و همین شور و شوق سرشار از شعور رنگ و لعاب معنوی زندگی این زوج را معنای دگر بخشید.

از باب ترویج این فرهنگ غنی اسلامی و ورزش با حجاب کامل اسلامی و آنهم اعمال زیارت به نیابت از شهدای گرانقدر منطقه بر آن آمدیم تا گفتگویی را با حاج علی سلطانی از روستای باغوی بندرگز و همسرش حاجیه خانم حلیمه نورمحمدی سبیه مکرمه سرهنگ حسین علی نورمحمدی از روستای بالاجاده کردکوی را ترتیب بدهیم و به سمع و نظر شما عزیزان و همراهان گرامی رادکانا منعکس کنیم.

متن این گفتگو بدین شرح است:

آقای سلطانی لطفا خودتان را بیشتر برای مخاطبین معرفی کنید:

حقیر، علی سلطانی ۳۰ ساله، فرزند حسینعلی بزرگ شده روستای باغو از توابع شهرستان بندرگز، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی فقه و حقوق اسلامی و در حال حاضر شاغل در بانک ملت می باشم.

همسرم حلیمه نورمحمدی بالاجاده ۲۸ ساله فرزند حسینعلی، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی فناوری اطلاعات و مادر دو فرزند ۶ و ۴ ساله به نامهای یاسین و اسرا.

آقای سلطانی از چگونگی شکل گیری ایده مسافرت با دوچرخه در پیاده روی اربعین حسینی آنهم با همسرتان بفرمایید:

خدا را شاکرم برای این لطف بزرگ که شامل حالمان شد…

سفرهای زیارتی همچون عتبات آرزوی قلبی مان بوده است، برات کربلا را در عید غدیر پشت پنجره فولاد امام رضا (ع) آرزو کردیم خوشبختانه این آرزو برآورده شد و اما ایده سفر با دوچرخه کاملا خودجوشانه و دلی بود هرچند در سالهای گذشته من با دوچرخه اجین بودم.

پیشنهاد رفتن با دوچرخه را با همسرم در میان گذاشتم او هم با اینکه تمرین ورزشی در این رشته نداشت استقبال کرد و خداروشکر از پس مسافت بالای این سفر برآمدیم.

چرا از دوچرخه معمولی برای این مسافت بیش از 400 کیلومتری استفاده کردید سخت نبود؟با این مسافت با این وسیله؟

لازم به توضیح است که دوچرخه های مورد استفاده ما از نوع کوهستان و نیمه حرفه ای بوده است.

به هر حال نیت ما زیارت حرم باشکوه علی ابن ابی طالب و حرمین شریف امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) بود و مطمئنا خود را برای هر سختی و مشکلات احتمالی آماده کرده بودیم.

آیا قبل از سفر هماهنگی هایی را برای اسکان در مسیر و بین راهی کرده بودید؟

اسکان خود را برای نجف و کربلا آماده کرده بودیم ولی از مرز تا نجف اشرف که حدودا ۳۴۰ کیلومتر بوده مورد استقبال مردم عزیز عراق قرار گرفتیم و هیچ پیش بینی برای اسکان در موکب ها نداشتیم.

ما امکاناتی از قبیل چادر مسافرتی، کیسه خواب و پتو به همراه داشتیم که در صورت نیاز استفاده گردد اما لطف مردم عراق به حدی بود که ما لحظه ای برای اسکان و خوراک و نظافت دغدغه ای نداشتیم.

هدفتان از این اقدام (شکل بسیار متفاوت سفر در پیاده روی اربعین حسینی ) چه بوده است؟

این تفاوت در پیاده روی اربعین فقط به خاطر ارادت و علاقه خودم به این رشته ورزشی بود علی رغم این که سفر با دوچرخه مشکلات و مشقت هایی بیشتر از سفر ساده به همراه دارد، به خاطر نبود امکانات ایرانی در مسافت بین مرز تا نجف اشرف و همچنین مسافت طولانی آن با این مشقت ها و رکاب زدن بسیار خواستیم ارادت قلبی خودمان را به این حضرات معصوم نشان دهیم.

آیا همسرتان برای طی مسیر با دوچرخه آنهم با این مسافت و پیمایش آمادگی داشتند؟

خیر، هیچ آمادگی جسمانی برای این مسافت طولانی آن هم با دوچرخه نداشت اما شوق زیارت حرمین شریف او را راغب به موافقت و پا نهادن در این مسیر سخت گذاشت.

چه مشکلاتی در خروج از مرز و طی مسیر تا کربلا در حرکت با دوچرخه برایتان پیش رو بود؟

الحمدلله مشکل خاصی در خصوص طی مسیر پیش رویمان نبود.

نحوه هماهنگی و برخورد نیروهای امنیتی داخل کشور (ایران) و کشور عراق با شما چگونه بود؟

نیروهای امنیتی در کشور عزیزمان تمام همکاری و هماهنگی را برای عبور ما از شهر مهران تا مرز به نحو احسن انجام دادند.

نیروهای امنیتی کشور عراق هم جدا از تعجبشان در خصوص رکاب زنی زوج ایرانی همچون نیروهای امنیتی داخل کشور ایران تمام همکاری را برای رکاب زدن مسیر طولانیمان فراهم می کردند.

شنیدم در خبرها برای این سفر نیابت شهدایی از کردکوی و بندرگز را پذیرفتید، با چه هدفی و چگونه انجام شد؟

خواستار معنویت بیشتر در این سفر بودیم و چه بسا بهتر که با یاد شهیدان سفرمان را مزین کنیم.

انشاءالله که مورد قبول ائمه معصومین قرار گرفته باشد و ثوابی هر چند اندک به شهدای نیت شده و خودمان در کارنامه اعمال قرار گیرد.

استقبال مردم عراق در طول مسیر و بین شهرها چگونه بود؟

همانطور که در بالا ذکر شد مردم عراق خود را خادم زائران امام حسین (ع) در این ایام می دانند و با بهترین امکانات و… از ما پذیرایی و استقبال می کردند.

مسیر حرکت خود تان را از مرز تا نجف و نهایتا کربلا را نام ببرید و در کدام شهرها یا محلات بیتوته داشتید؟

رکاب زدنمان از شهر مهران شروع و بعد از گذشتن از مرز در شهرهای کوت و شوملی اسکان داشتیم و در شب سوم به نجف اشرف رسیدیم و روز بعد به کربلا عازم شدیم.

مهمترین دستاورد این سفر معنوی برای شما زوج جوان گلستانی چی بود؟

از آنجایی که ما زندگی مشترکمان را با مشرف شدن به خانه خدا شروع کرده بودیم و حضور خدا را در تک تک لحظات زندگی مشترکمان احساس می کردیم هیچ دستاوردی بهتر از همراهی و حمایت ائمه معصوم برایمان در زندگی مهم نخواهد بود و انشاءالله به این مهم دست خواهیم یافت.

نیابت کدام شهید را پذیرفتید؟

به نیابت از ۴ شهید قدم در این راه گذاشتیم.

مسیر مرز تا نجف اشرف به نیابت از شهیدان گرانقدر عیسی نورمحمدی و سید طالب موسوی ، و مسیر نجف تا کربلا به نیابت از شهیدان قربانعلی ساوری و قربانعلی سلطانی.

تمامی شهیدان از جنگ تحمیلی می باشند غیر از شهید موسوی که شهید شده به دست اشرار در سیستان و بلوچستان و همکلاسی دوران مدرسه اینجانب بود.

انشاءالله ثوابی به هر چهار عزیز شهید رسیده باشد.

بهترین و تلخ ترین خاطره این سفر را بیان کنید؟

با اینکه این سفر سراسر با خاطرات خوب و بیادماندنی می باشد اما لحظه ای که چشممان به ضریح ائمه شریف می افتد با هیچ لحظه خوشی در زندگی قابل قیاس نیست.

و اما تلخترین خاطره که غم از دست دادن عمه همسرم، مرحوم بی بی نورمحمدی بود خاطرمان را مکدر ساخت.

گفتگو: عبدالرسول جوادی بالاجاده

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تشریح اقدامات و عملکرد این وزارتخانه در حوزه‌های ایمنی راه‌ها، ترانزیت و برنامه ریزی برای سفرهای اربعین حسینی امسال پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید کمال هادیان فر با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه ایمنی راه‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز اظهار کرد: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، از ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پر تصادف شناسایی شده است که ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف شده و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد

هادیان فر با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی ترافیک و شورای عالی ترافیک تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه‌ها با حضور دستگاه‌های عضو بسیار تأثیرگذار است. به طور مثال در جلسه گذشته کمیسیون ایمنی راه‌ها طرح کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه ارائه شد و مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

حوزه ترانزیت ساماندهی می‌شود

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

هادیان فر افزود: هدف ما در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، سازمان یافتگی در حوزه ترانزیت است و نیازمند ایجاد بستری هستیم که نقش تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار ترانزیت در آن دیده شود و صاحب کالا از قیمت، زمان و سطح خدمات ارائه شده در کریدور ترانزیتی عبوری از ایران آسوده خاطر باشد.

وی بر ابتکار وزیر راه و شهرسازی با عنوان "ایران راه" تاکید کرد و گفت: باید پلتفورم نام برده ایجاد شود و استقبال صاحبان کالا برای عبور بار بین‌المللی از کریدورهای عبوری از داخل ایران به عنوان مسیرهای امن، ارزان و سریع جلب شود.

امسال ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می‌کنند

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تدابیر اندیشیده شده برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائل ما اقدام برای رفع ناترازی ناوگان نسبت به زائرین در ایام اربعین است که طبق پیش‌بینی‌ها امسال بالغ بر ۴ میلیون زائر در این مراسم شرکت می‌کنند که در این راستا از طرف عراقی درخواست شده، خودروهای زائران ایرانی بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با کارکرد زیر ۵ سال اختصاص داده شد.

کد خبر 748610

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد