Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@07:44:53 GMT

اغلب شهرداران گلستان شرایط احراز شهرداری را ندارند

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۴۴۵۳۵

اغلب شهرداران گلستان شرایط احراز شهرداری را ندارند

گرگان- استاندار گلستان گفت: اغلب شهرداران استان گلستان شرایط احراز تصدی شهرداری را ندارند و باید مهندسان شهرسازی اداره شهرها را بر عهده گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مناف هاشمی، شامگاه چهارشنبه در مراسم گرامی داشت روز جهانی شهرسازی که در پردیس کاپری برگزار شد، اظهار کرد: کار اجرایی با مطالبی که در این جلسات مطرح می شود، متفاوت است بنابراین مهندسان شهرسازی باید در زمینه اجرا ورود پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اغلب شهرداران استان گلستان شرایط احراز شهرداری را ندارند، مهندسان شهرسازی باید اداره شهرها را به عهده بگیرند، در این زمینه ها باید ده ها مهندس عمران اعلام آمادگی کنند نه کسانی که صلاحیت آن را ندارند.

استاندار گلستان توضیح داد: شهرداری نهاد عمومی غیردولتی است و دارای جذابیت هایی از قبیل تعاملات با مردم، درآمد و غیره است و بنابراین افراد زیادی که رشته تخصصی آن ها چیز دیگری است، در این زمینه وارد می شوند، باید کسی به این کار ورود پیدا کند که دغدغه مردم را داشته باشد.

هاشمی تصریح کرد: اداره شهرهای ما نیز براساس اصول شهرسازی نیست و کمتر شهری را می توان پیدا کرد که براساس آن چه که مشاوران برنامه می دهند، عمل شود.

وی تأکید کرد: مشارکت جامعه مهندسین و شهرسازان در حوزه های مختلف شهری کم رنگ است، یک مهندس شهرساز باید بتواند آن چه را در دانشگاه آموخته در عمل نیز پیاده کند.

استاندار گلستان ادامه داد: مهندسین نباید انتظار داشته باشند متولیان دولتی از آن ها دعوت کنند بلکه خود آن ها باید به عرصه رقابت ورود پیدا کنند و در کنار معاونین شهرداری و گردشگری و مسکن قرار گیرند و هزینه صرف کنند تا بتوانند شناخته شوند.

وی با بیان این که در یکی از دوره های مدیریتی خود، بیش از هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ التحصیلان رشته مهندسی را به عنوان ممیز مالیاتی به کار گرفتم، افزود: بعد از پایان کار این افراد، تعداد زیادی از آن ها استخدام دستگاه ها شدند.

مهندسان شهرسازی جسارت اجرا داشته باشند

استاندار گلستان اظهار کرد: مهندسان شهرسازی باید جسارت اجرایی نیز داشته باشند ولی این کمتر اتفاق می افتد، من جزو اولین کسانی بودم که در شهرسازی توانستم خودم را به درجه های مختلف تخصصی برسانم.

وی افزود: در حوزه بودجه و درآمد نیز با نگاه پول سالم، درآمد سالم و پایدار کار کردم، هر جا که ورود پیدا کردم با اصلاح قوانین یا ممیزی توانستیم درآمدهای پایدار را افزایش دهیم.

هاشمی با بیان این که  از طرح جامع می توان درآمد کسب کرد و با طرح تفضیلی هم می توان سرمایه گذار جذب کرد، تصریح کرد: سالانه ۱۶ هزار میلیارد تومان درآمد پایدار از محل مالیات ارزش افزوده به شهرداری ها کشور داده می شود، دو سال برای این قانون زحمت کشیده شد تا تصویب شود.

 وی ادامه داد: اکنون منافع آن به شهرهای مختلف می رسد، در خیلی از کلان شهرها که صنایع و تولید دارند مبالغ بالایی وصول می شود، در استان گلستان بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان از بودجه شهرداری ها از این محل تأمین می شود.

استاندار گلستان با بیان این که ۲۰۰ جلسه برای این قانون زمان گذاشته شد، اذعان کرد: اگر شهرداران پول سالم به دست نیاورند طبیعی است که تخلف می کنند.

هاشمی با بیان این که ورود جامعه شهرسازان به حوزه های مدیریت شهری باید جدی تری دنبال شود، تصریح کرد: حوزه حرفه ای کار مهندسی نیز باید رعایت شود، اخلاق حرفه ای را در هر جایگاهی که بروید باید دنبال کنید.

وی به موضوع زلزله اخیر در غرب کشور اشاره کرد و افزود: نباید همه چیز را با پول رقم زد، هر کسی که ساختمانی می سازد نباید به این فکر کند که می سازد و می فروشد بلکه باید به این بیندیشد که خود و خانواده اش در آن ساکن هستند، در این صورت تخلف نخواهد کرد.

هاشمی گفت: امروزه بسیاری از مهندسان مهر و امضاء خود را به دیگران می دهند و این کار اشتباهی است، جذابیت ها در حوزه عمرانی بالا است اما نه به شرط عزادار شدن مردم و این مسأله باید تجربه شود تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.

استاندار گلستان بیان کرد: ۹ هزار متخصص در رشته ها مهندسی در استان وجود دارد که اگر اراده کنیم می توانیم شهرهای انسان محوری داشته باشیم.

وی با بیان این که نگاه ما به شهرها باید نگاه انسانی باشد، خاطر نشان کرد: در استان باید منابع درآمدی شهرداری ها را بیشتر کنیم، ما با توجه به منابع طبیعی که داریم می توانیم هدف گردشگری باشیم.

هاشمی در پایان گفت: صادرات تخصصی شهرسازی و عمران نیز باید جدی گرفته شود، کشورهای همجوار ما کشورهای درحال توسعه هستند که نظام مهندسی در این زمینه می تواند کارآفرینی داشته باشد و علم خود را صادر کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۴۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسورد Password و حقایق جالب آن

پسورد (Password) یا همان گذرواژه و رمز عبور در دنیای آنلاین امروز کاملاً حیاتی است و به همین علت روز جهانی پسورد هر سال در اولین پنجشنبه ماه می برگزار می‌شود و شرکت‌های متخصص در این روز آمار جالبی را درباره رمزهای عبور منتشر می‌کنند تا آگاهی از این موضوع افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، روز جهانی پسورد یا رمز عبور هر سال در اولین پنجشنبه ماه می (دوم می ۲۰۲۴ مصادف با سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) برای رفع نیاز حیاتی به گذرواژه‌های قوی ایجاد شده است و به افزودن احراز هویت قوی به رمزهای عبور مهم برای جلوگیری از سرقت هویت و سایر جرایم سایبری اشاره دارد. رمزهای عبور قوی و ایمن بسیار مهم هستند، به‌ویژه در دنیای امروز که بیشتر فعالیت‌ها به‌صورت آنلاین انجام می‌شود. به گفته مایکروسافت، ۹۹.۹ درصد از تهدیدات موجود برای رمزهای عبور را می‌توان با استفاده از احراز هویت چند عاملی متوقف کرد، با این حال هنوز هم عده انگشت‌شماری از مردم سراسر جهان به تغییر مکرر پسوردهای خود اقدام و خود را در برابر هکرها و دزدهای اطلاعات مصون می‌کنند.

پسوردها و حقایق جالب

امنیت سایبری در دنیای آنلاین کاملاً حیاتی و رمزهای عبور بخش بزرگی از آن است. با این حال به‌رغم آگاهی جهانی از لزوم به‌کارگیری نام‌های کاربری منحصربه‌فرد و ترکیب‌های رمز عبور پیچیده، توجه چندانی به این امر نمی‌شود و حتی تکرار گزارش‌های مربوط به حملات و نقض‌های سایبری در طول سال‌های متمادی حاکی از رایج‌تر شدن عادات بد مربوط به رمزهای عبور است. بررسی این عادات حقایق جالبی را نشان می‌دهد:

رمزهای عبور به راحتی هک می‌شوند، زیرا اکثر انسان‌ها از الگوهای مشابهی پیروی می‌کنند. محبوب‌ترین رمز عبور در آغاز فعالیت صفحات وب ۱۲۳۴۵ بود و امروزه ۱۲۳۴۵۶ است.

زنان به استفاده از نام‌های شخصی در رمز عبور خود مشهور هستند و مردان سرگرمی‌های خود را انتخاب می‌کنند. ۹۱ درصد از مردم می‌دانند که هک رمز عبور خطرات امنیتی زیادی را به همراه دارد، با این حال ۵۹ درصد هنوز هم برای همه اطلاعات خود از یک رمز عبور استفاده می‌کنند. اغلب میان رمزهای عبور ایجاد شده برای حساب‌های شخصی و کاری هم‌پوشانی وجود دارد و ۶۲ درصد از افراد از رمز عبور یکسانی برای حساب‌های کاری و شخصی خود استفاده می‌کنند. مولدهای رمز عبور ابزاری عالی برای استفاده در صورتی هستند که به‌سختی می‌توان رمزهای عبور متعدد و قوی پیدا کرد. آن‌ها با ایجاد خودکار رمز عبور با استفاده از پارامترهایی مانند حروف مختلط، نمادها، اعداد، طول و قدرت کار می‌کنند. هفت از هر ۱۰ نفر به رمزهای عبور برای محافظت از حساب‌های آنلاین خود اعتماد ندارند. احراز هویت چند عاملی (MFA) یا احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) دو روش احراز هویت محبوب هستند که هویت کاربر را با درخواست چندین اعتبار تأیید می‌کنند، بنابراین راه‌های خوبی برای ایمن‌سازی همه حساب‌های آنلاین هستند و ۸۶ درصد از کاربران به این شیوه‌ها اعتماد دارند.

پسوردها از زمان شروع انقلاب دیجیتال، شکل اصلی احراز هویت بوده‌اند اما با پیچیده‌تر شدن رمزهای عبور و روش‌های رمزگذاری، مهارت‌های مجرمان سایبری نیز پیچیده‌تر شده است. ۹۰ درصد رمزهای عبور را می‌توان در کمتر از ۶ ساعت شکست. ۱۸ درصد از کارمندان رمز عبور خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند که این امر می‌تواند امنیت سایبری یک سازمان را به‌طور جدی به خطر بیندازد. ۴۲ درصد از کارمندان این کار را انجام می‌دهند تا بتوانند راحت‌تر با اعضای تیم همکاری کنند و ۳۸ درصد به این دلیل رمز عبور را به اشتراک می‌گذارند که خط‌مشی شرکت این است.

کد خبر 750048

دیگر خبرها

  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • آبگرفتگی‌های در اغلب مناطق اهواز رفع شده است
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود