Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-27@09:22:10 GMT

یک تیم آلترناتیو!

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۱۰۰۴

یک تیم آلترناتیو!

گروه ورزشی: با گذشت 8 هفته از لیگ برتر می‌توان درباره سرنوشت مربیان شاغل در سطح اول فوتبال ایران گمانه‌زنی کرد. برخی از مربیان لیگ برتری روی لبه تیغ راه می‌روند و بعید نیست به‌زودی نیمکت خود را تحویل آلترناتیوهای بیرون گود بدهند.

آنهایی که روی لبه تیغ راه می‌روند

به گزارش بولتن نیوز به نقل از روزنامه شهروند، مربی کرواتی که یکی از معدود خارجی‌های موفق در فوتبال ایران بوده، آینده مبهمی پیش رو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زلاتکو کرانچار که یک قهرمانی لیگ برتر و جام حذفی با سپاهان را در کارنامه خود دارد، جایگاه خود را در سپاهان مستحکم نمی‌داند. او اواسط فصل گذشته سرمربی سپاهان شد و توانست این تیم را تا رده پنجم بالا بیاورد. کارنامه خوب کرانچار و توانایی‌های او باعث شد مدیران سپاهان با خرید بازیکنان مورد نظر او به آینده این تیم امیدوار شوند، اما این اتفاق نیفتاد. سپاهان تا هفته یازدهم ٢ برد، ٥ تساوی و ٤ باخت تجربه کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. اگرچه مدیران این باشگاه برکناری و دادن اولتیماتوم به کرانچار را تکذیب کرده‌اند، اما با ادامه این روند قطعا تغییراتی روی نیمکت طلایی‌پوشان رخ می‌دهد.

عبدالله ویسی هم بعد از حضور ناموفق در سپاهان با جدایی پورموسوی به استقلال خوزستان برگشت. ویسی هنوز نتوانسته روزهای خوبش در استقلال خوزستان را تکرار کند و در رده پانزدهم قرار دارد. تا اینجای کار صحبتی از برکناری ویسی نبوده اما احتمال زیادی وجود دارد که او از سمت خود برکنار شود. او در هفته‌های اخیر هم مشکلات زیادی با مسئولان استقلال خوزستان داشته و به دلیل مشکلات مالی انتقادهای تندی را از آنها مطرح کرد. ویسی هنوز از سمت خود استعفا نکرده و ظاهرا در انتظار اخراج است تا بتواند مطالبات خود را از باشگاه بگیرد. سپیدرود، تیم صعودکرده از دسته اول به لیگ برتر هم تیمی است که شرایط خوبی ندارد.

اخراج‌شده‌ها

عمر سرمربیگری علیرضا منصوریان در استقلال کوتاه‌تر از آن بود که پیش‌بینی می‌شد. او وقتی به استقلال آمد، برنامه‌ای بلندمدت بابت ماندن در تیم محبوبش داشت. منصوریان گمان می‌کرد طول عمر مربیانی چون قلعه‌نوعی و مظلومی در استقلال به پایان رسیده و او با حمایت و هدایت سکوها می‌تواند سال‌های طولانی روی نیمکت استقلال بنشیند. سال گذشته او در نخستین تجربه حضورش در استقلال نتایج قابل قبولی گرفت اما شکست سنگین مقابل العین در لیگ قهرمانان او را ناکام کرد. نتایج فصل جاری استقلال با وجود بازیکنان گرانقیمت و جذب تمام مهره‌های مورد نظرش باعث شد بالاخره هیأت‌مدیره استقلال به فکر اولتیماتوم و برکناری او باشند. منصوریان نتوانست در فرصت تعیین‌شده از طرف هیأت‌مدیره موفق باشد و به همین دلیل قبل از برکناری، پیشدستی کرد و استعفا داد. بعد از منصوریان درحالی‌که باشگاه استقلال مذاکره با مربیان درجه یک مثل فاتح‌تریم و والتر زنگا را آغاز کرده بود، دست آخر به وینفرد شفر رضایت داد تا این پیرمرد آلمانی روی نیمکت استقلال بنشیند. شفر هنوز نتوانسته استقلالی‌ها را راضی کند، اما با وجود شکست در دربی هواداران را حامی خود می‌بیند. منصوریان بعد از حمید درخشان که به طرز عجیبی از سرمربیگری نفت برکنار شد، دومین نفری بود که نیمکت تیمش را به مربی دیگری سپرد. پیش از منصوریان، حمید درخشان در هفته پنجم از مربیگری نفت برکنار شد تا علی کریمی جانشین او شود. سومین سرمربی برکنارشده از سمت خود در ٨ هفته سپری‌شده از لیگ، لوکا بوناچیچ است. بوناچیچ به دلیل کسب نتایج ضعیف بعد از باخت مقابل تراکتورسازی برکنار شد تا فیروز کریمی جانشین او شود.

تیم گسترش در ٨ هفته سپری‌شده از لیگ برتر فقط هفت امتیاز کسب کرد تا مدیران این تیم برای رهایی از قعر جدول دست به تغییر سرمربی بزنند. گسترش با فیروز کریمی توانسته در هفته‌های اخیر نتایج خوبی بگیرد و تا رده هفتم جدول بالا بیاید. دیگر سرمربی برکنارشده در لیگ، اکبر میثاقیان است. میثاقیان که در طول یک فصل معمولا سرمربیگری در چند تیم را امتحان می‌کند، با سیاه‌جامگان نتایج ضعیفی گرفت. او با تصمیم مالک این باشگاه از سرمربیگری به مدیر فنی تغییر پست داد تا علیرضا مرزبان به همراه رضا عنایتی کادر فنی جدید سیاه‌جامگان را تشکیل دهند. حضور مرزبان در این تیم هم نتوانست پیشرفتی در وضع نماینده مشهد ایجاد کند. سیاه‌جامگان با مرزبان ٢ شکست متوالی را تجربه کرد، اما مالک باشگاه از او حمایت کرده و گفته تا پایان فصل تغییری در کادر فنی ایجاد نخواهد کرد.

چه خبر از آلترناتیوها؟

مربیان سرشناسی که در لیگ امسال تیم ندارند، کسانی هستند که در سال‌های اخیر معمولا حاضر بوده‌اند. این مربیان همان‌هایی هستند که نامشان در چرخه مربیگری در لیگ برتر قرار دارد و در سال‌های اخیر یا روی نیمکت نشسته‌اند یا خارج از گود منتظر برکناری دوستان خود مانده‌اند تا به‌عنوان جانشین آنها انتخاب شوند. حالا هرچه به اواسط لیگ نزدیک‌تر بشویم مدیران کم‌طاقت ایرانی بیشتر دست به تغییر مربی می‌زنند تا آلترناتیوها به حضور دوباره در لیگ امیدوار شوند. در حال حاضر ٨ مربی سرشناس فوتبال ایران بدون تیم هستند، اما احتمال زیادی وجود دارد که در هفته‌های آینده صاحب تیم شوند.

حسین فرکی: بعد از قهرمانی تراژیک با سپاهان در لیگ چهاردهم موفقیتی کسب نکرد. او در سپاهان نیمکت‌نشین شد و در سایپا هم نتایج خوبی نگرفت. سایپا ‌سال گذشته به سختی توانست در لیگ ماندگار شود و همین موضوع منجر به تمدید نشدن قرارداد فرکی شد. او فعلا بیکار است، اما احتمال دارد که به‌زودی به لیگ برتر برگردد.

فرهاد کاظمی: بالاخره بعد از مختومه شدن پرونده ف-کاف‌های معروف، فرهاد کاظمی توانست به فوتبال برگردد. او در سال‌های اخیر موفق شده تیم‌های بسیاری را از خطر سقوط نجات دهد اما هر دو تیمی که ‌سال گذشته هدایت آنها را برعهده گرفت وضع خوبی نداشتند. سیاه‌جامگان به‌سختی در لیگ ماندگار شد و ماشین‌سازی هم سقوط کرد. بعید نیست کاظمی تا پایان نیم‌فصل تیم جدیدی برای خود انتخاب کند.

منصور ابراهیم‌زاده: آخرین‌باری که این مربی موفق در لیگ برتر حضور داشت حدود ٣‌سال پیش بود. او قراردادش با مس کرمان در لیگ یک را تمدید نکرد تا بتواند دوباره به لیگ برتر برگردد. احتمال زیادی وجود دارد که این مربی اصفهانی بتواند دوباره به شهر خود برگردد و در لیگ برتر مربیگری کند.

صمد مرفاوی: در سال‌های اخیر کارنامه بسیار ضعیفی داشته است. او با پیکان و صبا به لیگ دسته اول سقوط کرد، اما این شانس را دارد که برای برخی از تیم‌های لیگ برتری به‌عنوان یک گزینه مطرح شود.

پرویز مظلومی: پس از جدایی از استقلال، در لیگ شانزدهم و هفدهم مربیگری نکرده است. البته او در ‌سال اخیر تا یک‌قدمی حضور در پدیده پیش رفت، اما درنهایت حضورش در این تیم منتفی شد تا بازگشت احتمالی او به لیگ برتر به نیم‌فصل کشیده شود.

خداداد عزیزی: در سال‌های اخیر بیشتر از این‌که در قامت یک مربی موفق ظاهر شود با مصاحبه‌های آتشین به رسانه‌ها خوراک خبری داد. او بعد از ناکامی با سیاه‌جامگان در لیگ شانزدهم هنوز هدایت تیمی در لیگ برتر را قبول نکرده اما به احتمال زیاد برای تیم‌های مدعی سقوط می‌تواند گزینه باشد.

محمد مایلی‌کهن: ‌سال گذشته داشت در لیگ دسته اول شرایط خوبی را با ملوان پشت سر می‌گذاشت اما حاشیه‌ها مانع ادامه این همکاری شد تا سرمربی سابق تیم‌ملی خانه‌نشین شود. مایلی‌کهن با وجود اخلاق خاصش هنوز می‌تواند یک آلترناتیو جدی برای مربیان لیگ برتری باشد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت جام‌حذفی؛ فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

جام حذفی در همه جای دنیا حساسیت و طراوت خاص خود را دارد. جام شگفتی‌ها و فرصتی برای تیم‌های کوچکتر که خود را برابر بزرگان نشان دهند، فرصتی برای رسیدن به آسیا از مسیر بسیار کوتاه‌تر!

جامی که هر مسابقه یک فینال است و حتی نایب قهرمان هم ندارد! هیچ فرصتی برای جبران اشتباه نیست و هر ساله بسیاری از بزرگان در همه جای دنیا قربانی تیم‌های گمنام می‌شوند.

به همین دلایل نمی‌توان از روی نام دو تیم روی حساسیت بازی‌های جام حذفی نمره داد. اتفاقا مسابقاتی که یک تیم بزرگ یک پای قضیه است، امکان شگفتی سازی بیشتری دارد و بازی‌هایی که دو تیم تقریباً هم‌سطح به مصاف هم می‌روند، اصلاً قابل پیش بینی نیست.

بعد از وقفه‌ای چند ماهه دوباره جام حذفی پنجشنبه و جمعه این هفته شاهد ۸ رقابت خواهد بود. ابتدا به برنامه بازی‌ها نگاه کنید.

پنجشنبه ۶ اردیبهشت

مس رفسنجان - پیکان تهران

جمعه ۷ اردیبهشت

مس کرمان - چادرملو اردکان

فجر شهید سپاسی شیراز - گل گهر سیرجان

هوادار تهران - مس سونگون ورزقان

آلومینیوم اراک - پرسپولیس

تراکتور تبریز - ذوب آهن اصفهان

ملوان بندر انزلی - سایپا تهران

آبی پوشان جنوب - فولاد مبارکه سپاهان

می‌بینید که رقابت‌های جام حذفی در این مرحله با بازی دو تیم لیگ برتری آغاز می‌شود. مس رفسنجان و پیکان که هر دو در دور برگشت لیگ برتر این روز‌ها در اوج هستند و بهترین شرایط فصل خود را سپری می‌کنند.

مس در مرحله قبل و عند الورود تیم‌های لیگ برتری به این تورنمنت استقلال مدعی و بزرگ، صدرنشین لیگ برتر را شکست داد و حذف کرد. محرم نویدکیا تنها مربی بدون باخت این فصل فوتبال ماست و عنایتی هم در آخرین بازی با یک شاهکار نتیجه را از شکست به مساوی عوض کرد.

در هفت بازی روز جمعه همه نگاه‌ها به اراک و تبریز خواهد بود. جایی که آلومینیوم باید از پرسپولیس پذیرایی کند. قرمز‌ها که مدافع عنوان قهرمانی هستند و با حذف رقیب انگیزه بیشتری برای تکرار قهرمانی دارند تا خود به تنهایی پرافتخارترین تیم تاریخ جام حذفی شوند.

با توجه به اتفاقاتی که در بازی لیگ آلومینیوم و استقلال در این ورزشگاه افتاد، شایعه شده بود که تماشاگران از حضور در مسابقه محروم هستند، اما اعلام شد اراکی‌ها شانس تماشای این بازی را دارند و حالا آلومینیوم روحیه بیشتری برای حذف پرسپولیس دارد. مجتبی حسینی که خود روی نیمکت پرسپولیس در لیگ دوازدهم نشسته بود!

اما بازی حساس در تبریز است. تقابل تراکتور با ذوب آهن، تراکتور که بعد از رفتن خمس اسیر حواشی بسیار شد و هنوز هم نقل محافل نقل و انتقالاتی در فوتبال است. همه مشکلات تراکتور از همین بازی شروع شد، همین ۱۰ روز قبل در لیگ در همین ورزشگاه یادگار امام ذوب آهن ۴ گل به تراکتور زد تا باعث و بانی رفتن خمس و به بحران رفتن میزبان شود!

از آن طرف ذوب آهن بعد از ۴ شکست خانگی طلسم فولادشهر را شکست و حالا با روحیه برای تکرار موفقیت می‌آید.

اما اگر فکر می‌کنید ۵ بازی دیگر این مرحله جذابیتی کمتر از این سه بازی دارد اشتباه کرده‌اید! مس کرمان میزبان چادرملو اردکان است. دو تیمی که در لیگ آزادگان این فصل رقابتی سنگین داشتند و چادر ملو مدعی جدی صعود به لیگ برتر در بالای جدول است. گل گهر، هوادار، ملوان و سپاهان هم چهار تیم لیگ برتری دیگری هستند که باید ریسک بازی با یک تیم از دسته پایین‌تر را به جان بخرند. به خصوص سپاهان که در خانه رقیب گمنام‌تری نسبت به سایرین باید بازی کند. سپاهان که این فصل تا اعماق بحران فرو رفت، اما با دو برد متوالی تا حدودی احیا شده است. شکی نیست شکست در خانه آبی پوشان جنوب می‌تواند سپاهان را به کما ببرد!

تقابل ملوان و سایپا هم از آن بازی‌های خاطره انگیز و نوستالژیک فوتبال است. سایپا که تا ۲ فصل قبل پای ثابت لیگ برتر در تمام ادوار بود و حالا در لیگ آزادگان روزگار می‌گذراند. سایپاکه سابقه قهرمانی در جام حذفی و رفتن به آسیا را هم دارد، درست مثل ملوان که تا قبل از ظهور سپاهان پرافتخارترین تیم شهرستانی در جام حذفی با سه قهرمانی بود و از همین مسیر به آسیا رفته است.

گل گهر باید در شیراز به مصاف فجر سپاسی برود که در کنار خیبر خرم آباد، جدی‌ترین کاندیدا‌های صعود به لیگ برتر فصل بعد هستند. نماینده همیشگی شیراز در لیگ برتر که حالا جایش در سطح اول فوتبال خالی است.

هوادار هم در خانه پذیرای مس سونگون خواهد بود. تیمی که در سال‌های اخیر حرف و حدیث‌های زیادی از اراده آن‌ها برای حضور در بالاترین سطح فوتبال شنیده‌ایم. چه فرصتی بهتر از جام حذفی برای خودنمایی و درخشش!

خلاصه اینکه آخر این هفته اگرچه لیگ نداریم، اما چنته فوتبال از بازی‌های حساس و جذاب خالی نخواهد بود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • پرش شش‌گام؛ آخرین قدم‌های استقلال برای قهرمانی، زیر ذره‌بین
  • اعلام ترکیب سپاهان با یک تغییر عجیب
  • تمرین استقلال تعطیل شد
  • برنامه‌ریزی مالک جدید استقلال برای قهرمانی در آسیا
  • مصلح: حس می‌کنم از استقلال امتیاز می‌گیریم
  • سپاهان مثل استقلال؛ شانس قهرمانی این دو تیم کم شد!
  • روز‌های شیرین ستاره‌ای که با استقلال فسخ کرده بود!
  • چه کسی نمی‌خواست روزبه چشمی در استقلال بماند؟
  • بازگشت جام‌حذفی؛ فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال
  • تراکتور برای دومین بار، پرسپولیس را صدرنشین لیگ برتر می‌کند؟