Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر صابری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان اعتبار از منابع ملی به اجرای طرح های هادی اختصاص می یابد.
وی افزود: قرار است با این میزان اعتبار، اجرای طرح هادی در روستاهای روئین، درکش، اسطرخی، زوارم، گرماب و بام سرعت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: قرار است اعتبار خوبی از منابع استانی نیز به این طرح ها اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صابری گفت: طرح هادی در روستاهای هدف گردشگری و دارای بافت با ارزش به صورت خاص اجرایی می شود و رویکرد ما این است که بافت تاریخی و سنتی روستا صیانت و حافاظت شود.
وی افزد: یکی از نگرانی ها و دغدغه های ما، ساخت منازل مسکونی در روستاهای هدف گردشگری با الگوهای معماری شهرها است و متاسفانه اکنون بعضا شاهد بلند مرتبه سازی در این روستاها هستیم که بافت قدیمی و سنتی را در معرض آسیب و تهدید قرار داده است.
وی با بیان اینکه در این باره مشوق هایی در نظر گرفته شده است گفت: تسهیلاتی برای اجرای نمای ساختمان ها مطابق با الگوی روستا به متقاضیان پرداخت می شود.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان ‌شمالی تاکید کرد: تلاش این است که روستای هدف گردشگری مطابق با الگوی سنتی و قدیمی خود توسعه یابد.
اکنون 22 روستای این استان در لیست روستاهای هدف گردشگری و بافت باارزش قرار دارد.
استان 863 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است که حدود 48 درصد جمعیت این استان در روستاها ساکن هستند.
7185/ 6042 خبرنگار: کبری علی آبادی ** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی استان گیلان گفت: با حضور رئیس اداره حرایم وزارتخانه، محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در تشریح این خبر اظهار کرد: طی هماهنگی قبلی و به منظور تعیین تکلیف نهایی محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان، با حضور امیر ارجمند رییس اداره حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهردار لاهیجان، معاون و کارشناسان حوزه میراث، فرهنگی، پایش میدانی از سطح شهر انجام و با رفع ابهام و موارد مدنظر شهرداری تفاهم مشترک حاصل و مقرر شد مطالعات تکمیلی و موارد اصلاحی در دستور کار مشاور قرار گیرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی افزود: بنا بر وظایف ذاتی، راهبرد اداره کل صیانت از بافت ها و بناهای تاریخی ارزشمند است و در این راستا تعامل و هم افزایی حداکثری با دستگاه‌های ذیربط همچون شهرداری ها یکی مهمترین اصول و سیاست های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تلاش و همراهی شهردار لاهیجان به منظور پاسداشت و مراقبت از آثار ارزشمند شهر قدردانی کرد و گفت: حراست حفظ و احیاء بافت ها و بناهای تاریخی وظیفه ی همه افراد و آحاد جامعه است و اگر چه مطابق با قانون و به طور رسمی این مسئولیت بر عهده ی وزارتخانه متبوع گذاشته شده اما مشارکت همگانی برای پاسداشت میراث فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

جهانی ابراز امیدواری کرد با تعامل و ارتباط نزدیک با شهرداری لاهیجان، ضمن تسریع در روند تکمیل مطالعات، با تایید شواری فنی و ابلاغ از سوی وزارتخانه، چالش های حوزه بافت و بناهای تاریخی این شهر به پایان برسد.

کد خبر 748198

دیگر خبرها

  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • اجرای طرح توجیهی مسیر گردشگری فرهنگ و هنر
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد