Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران گفت: همزمان با وقوع حادثه از مسئولان خواسته شد تا در مازندران پایش وضعیت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در جمع خبرنگاران آملی در پاسخ به سوال ایسنا اظهار کرد: یکی از تکالیف مهمی که در سال های گذشته وجود داشت مقاوم‌سازی مسکن به ویژه در مناطق روستایی بود تا در برابر حوادث آسیب‌پذیر نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خانه های روستایی از سوی مردم به شیوه سنتی ساخته می‌شود، تصریح کرد: توانمندسازی روستائیان باید صورت بگیرد و وظیفه آن بر عهده بنیاد مسکن است.

استاندار مازندران با بیان اینکه همزمان با وقوع حادثه از مسئولان خواسته شد تا در مازندران پایش وضعیت داشته باشند، خاطرنشان کرد: از مسئولان خواسته شد اگر منزلی در مازندران مقاوم‌سازی نشده است این امر در دستور کار قرار بگیرد.

اسلامی اظهار کرد: هر ساخت و سازی در دستگاه های دولتی و غیردولتی مستلزم آئین نامه کنترل ساختمان و مباحث 21 گانه است و سازمان نظام مهندسی باید آن را کنترل کند. ساخت و سازها باید در مازندران بر اساس ضوابط و مطابق کدهای ملی با الزام قانونی انجام شود.

به گزارش ایسنا، استاندار مازندران همچنین درباره رفع مشکلات واحدهای تولیدی مازندران اظهار کرد: مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی ناشی از عوامل گوناگون است.

وی با بیان اینکه فرمانداران باید از نقاط روستایی و شهر مسائل را مرور و به وضعیت رسیدگی کنند، تصریح کرد: بازار مصرف، قابلیت مدیریت واحدهای صنعتی، مشکلات بانک ها، بیمه، دارایی و ورودی مواد اولیه از مشکلات موجود برای واحدهای صنعتی و تولیدی است.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه باید بازار مازندران و برند آن را ایجاد کرد، گفت: برای رسیدن به این امر به یک تفکر فکری و رفتاری نیاز است.

اسلامی با اشاره به اینکه در کارخانه‌ها و صنایع در مازندران نیز همانند سایر نقاط کشور فعالیت‌هایی در حال انجام است، اظهار کرد: رسیدگی این موارد در دستور کار بوده و مصوباتی از گذشته وجود داشت که باید آنها را پیگیری کرد.

وی افزود: با روش های قدیمی مشکلات برطرف نمی‌شود بلکه باید با ظرفیت خلاقانه و استفاده از مردم مشکلات را رفع کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات جودوکاران پارالمپیکی در حال بررسی است
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود