Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه مددجویان بهزیستی توان پرداخت اقساط ندارند، گفت: باید از طریق جذب کمک های مردمی برای این افراد خانه بسازیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، امید قادری، مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه ستاد بحران باید مددجویان بهزیستی را ویژه ببینند، اظهار کرد: مددجویان بهزیستی در مناطق زلزله‌زده یا در واحدهای مسکن مهر شهرها ساکن بوده که همگی آنها ویران شده و یا در روستاها و خانه‌های روستایی سکونت داشته‌اند که در این صورت هم خانه‌های آنها ویران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادری با بیان اینکه مددجویان بهزیستی توان بازپرداخت اقساط تسهیلات پرداختی جهت ساخت خانه‌هایشان را ندارند، اضافه کرد: مددجویان بهزیستی برای ساخت مسکن نیاز به کمک‌های بلاعوض دارند که باید با جذب کمک‌های مردمی نسبت به ساخت خانه برای این مددجویان اقدام شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به لزوم اسکان اضطراری مددجویان بهزیستی در چادرها عنوان کرد: باید ظرف یکی دو ماه آینده برای اسکان موقت این مددجوها در کانکس و نهایتاً اسکان دائم آنها با استفاده از کمک‌های بلاعوض اقدام کرد.

قادری در ادامه با بیان اینکه تا آخر در کنار مددجوها خواهیم بود، عنوان کرد: آنها را تا اسکان یافتن دائم تنها نخواهیم گذاشت.

وی گفت: در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه قبل از وقوع زلزله ۸۲۳۰ معلول و ۴۳۰۰ مددجوی حمایتی داشتیم.

وی با بیان اینکه این زلزله قریب ۱۰ هزار مجروح داشته، گفت: بر اساس برآوردهای اولیه تاکنون حدود ۹۶ معلول جدید ناشی از حادثه زلزله به مجموعه معلولین شهرستان های زلزله زده اضافه شده است.

قادری گفت: در اسرع وقت و پس از ترخیص مصدومان از بیمارستان نسبت به تشکیل کمیسیون پزشکی برای تایید معلولیت این افراد جهت تامین نیازهای مختلف بهداشتی، کمک توانبخشی و تغذیه‌ای آنان اقدام خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه مشکلی برای تامین تجهیزات مورد نیاز معلولین نداریم، گفت: در حال حاضر فقط بیش از ۲۰۰ ویلچر آماده برای در اختیار معلولین گذاشتن داریم.

وی با اشاره به اعزام هشت تیم اورژانس اجتماعی به چهار نقطه شهری و ۱۲ روستا در مناطق زلزله زده گفت: تاکنون ۱۵۰۰ مورد خدمات مددکاری توسط این تیم‌ها به زلزله زدگان ارائه شده است.

قادری با اشاره به شناسایی هشت کودک بی سرپرست در مناطق زلزله زده گفت: همه این کودکان تحویل خانواده و یا اقوامشان شده‌اند و هیچ کودکی با شرایط واگذاری در مناطق زلزله زده شناسایی نشده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه بیان کرد: در صددیم ظرف دو روز آینده مهدکودک سیار را در مناطق زلزله زده راه اندازی کنیم که در این راستا از کانکس اهدایی کانون مهدهای استان استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به شناسایی پنج سالمند در مناطق زلزله زده گفت: این افراد به خانه سالمندان سپرده شدند.

قادری گفت: تاکنون کمک‌هایی به ارزش ۳۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از طریق مراکز جمع آوری کمک‌های بهزیستی به زلزله زدگان استان کرمانشاه کمک شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۵۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند