Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: زمینه ایجاد روابط تبادلات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاه‌های آسیای میانه فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ناصر نصیری بعد از ظهر امروز در اجلاس اتحادیه دانشگاه‌های آسیای میانه در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: با برنامه‌ریزی های انجام یافته روابط علمی دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاه‌های آسیای میانه تداوم می‌یابد و باید از ظرفیت اجلاس اتحادیه دانشگاه‌های آسیای میانه در اردبیل برای توسعه و پیشرفت‌های علمی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که امروز دانشگاه‌ها تاثیر به سزایی در ایجاد ارتباط‌های بین‌المللی دارند افزود: این ظرفیت مناسبی است که بتوانیم روابط خود را از طریق دانشگاه‌ها با سایر کشورها تداوم بخشیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل تصریح کرد: تمام رشته‌های علمی دانشگاه‌ها زمانی ارزشمند است که در اختیار بشریت باشد و باید از رشته‌های علمی برای توسعه برنامه‌های مختلف استفاده شود.

نصیری بیان کرد: امروزه پیشرفت‌های علمی از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر کشوری در حوزه علمی پیشرفت کند بی‌شک در حوزه‌های دیگر نیز به پیشرفت قابل توجهی دست می‌یابد.

وی اظهار کرد: امروزه رشته‌های دانشگاهی می‌توانند در رشته‌های مختلف استفاده شوند و ارتباطات علمی که بین دانشگاه‌ها وجود دارد زمینه مناسبی برای توسعه و پیشرفت توسعه کشور محسوب می‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل تصریح کرد: در جهان کنونی بزرگ‌ترین تهدید جوامع انسانی آتش‌افروزی و ترویج خشونت بین کشورهاست و دانشگاه‌ها می‌توانند سیاستمداران را برای رفع این مشکل به خوبی یاری دهند.

نصیری اظهار کرد: امروزه منطقه‌ای که کشور ایران و کشورهای آسیای میانه در آن قرار دارند به واسطه آتش افروزی تروریست‌ها و افراد زیاده‌خواه بیش از سایر نقاط جهان در معرض تهدید قرار دارد و ارتباط بین مراکز دانشگاهی در کاهش این تنش‌ها از طریق تربیت نیروی انسانی شایسته و کارآمد موثر خواهد بود.

وی افزود: همه رشته‌های دانشگاهی و علمی هنگامی مفید و ارزشمند خواهند بود که در خدمت انسانیت و آسایش و رفاه جوامع بشری باشند و اگر بر دانش بشری ارزش‌های انسانی حاکم نباشد علوم به ابزار وحشتناکی برای برهم زدن امنیت و آرامش جوامع تبدیل می‌شوند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این اجلاس بیان کرد: مهم‌ترین اهداف برگزاری اجلاس اتحادیه دانشگاه آسیای میانه افزایش تعاملات علمی بین دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاه‌های دیگر است و بی‌شک این اجلاس دستاوردهای مناسبی به دنبال خواهد داشت که باید از این فرصت ها به نحو احسن استفاده شود.

گودرز صادقی افزود: اتحادیه دانشگاه‌های آسیای میانه در راستای تعاملات علمی بین دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه‌های آسیای میانه گام برداشته است و هیئت اجرایی این اتحادیه به دانشگاه محقق اردبیلی واگذار شده است که امیدواریم بتوانیم دستاوردهای علمی در این دانشگاه را به همگان نشان دهیم.

وی تصریح کرد: در اجلاس اتحادیه دانشگاه‌های آسیای میانه 40 اساتید و دانشجو از هفت کشور شرکت کرده‌اند و به مدت دو روز در نشست‌های اجلاس شرکت می‌کنند و این نشست‌ها به طور ویژه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است

به گزارش خبرگزاری مهر، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در حساب کاربری خود در ایکس، نوشت: به منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی به گامبیا در غرب قاره آفریقا سفر کردم. ‏شعار این دوره از اجلاس "ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت‌وگو پیرامون توسعه پایدار" است.

وی افزود: ‏در بانجول علاوه بر سخنرانی و تبیین مواضع کشورمان در نشست عالی، با دیگر وزرای خارجه و مقامات کشورهای اسلامی بر مباحث توسعه پایدار کشورهای اسلامی، بررسی چالش‌های جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در غزه تمرکز داریم.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: ‏توسعه روابط با کشورهای قاره آفریقا با بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی چندجانبه از دیگر اولویت‌های این سفر است.

کد خبر 6096502 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد