Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه‌های علمیه استان مرکزی گفت: برترین انسان در عالم وجود، یعنی حضرت محمد(ص) جامع کمالات انسانی است و هر کس در پی سعادت ابدی در تمام جهات و رفتارها است باید سیره پیامبر(ص) را الگوی خود قرار دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سپاسی آشتیانی، مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار سفیر آشتیان با اشاره به شأن و مقام پیامبر اسلام(ص) و با بیان اینکه بدون تکیه بر وحی و آیات قرآن معرفی و جایگاه پیامبر(ص) ممکن نیست، گفت: خداوند در قرآن پیامبر(ص) را رسول خدا و سراج نورانی برای انزار و دعوت بندگان به سوی حق معرفی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامبر(ص) کامل‌ترین الگو برای بشریت

وی افزود: بشیر و نذیر بودن از ویژگی‌های خاص پیامبر(ص) است، بشارت و انذار از سوی هر شخصی اثر نمی کند مگر اینکه فرد اهل عمل باشد.

سپاسی آشتیانی اظهار کرد: خداوند عاشق پیامبر(ص) است و حضرت محمد(ص) هم می فرماید؛ «شما از من متابعت کنید تا شما را محبوب خدا کنم»، کسی که می تواند کاری کند که مردم محب خدا شوند به یقین خودش محبوب خدا است.

حضرت محمد(ص) جامع کمالات انسانی است

مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی ادامه داد: برترین انسان در عالم وجود، یعنی حضرت محمد(ص) جامع کمالات انسانی است و هر کس در پی سعادت ابدی در تمام جهات و رفتارها است باید سیره پیامبر(ص) را الگوی خود قرار دهد.

وی گفت: پیامبر اکرم(ص) نه تنها خود دارای اخلاق ستوده و کامل بود بلکه اساسا بر این باور بود که فلسفه اصلی بعثت او برای تکمیل اخلاق است.

سپاسی آشتیانی بیان کرد: از شاخص‌ترین صفات اخلاقی پیامبر(ص) نرم‌خویی بود و دلسوزانه مردم را به سوی حق و حقیقت دعوت می کرد. همواره اخلاق در رفتار آن حضرت متجلی بود.

مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی گفت: پیامبر اسلام(ص) علاوه بر این که ارزش های اخلاقی را بسیار ارج می نهاد، خود در سیره عملی اش مجسمه فضایل اخلاقی و ارزش های والای انسانی بود.

وی تصریح کرد: در سیره عملی پیامبر(ص) صدها نمونه از اخلاق نیک و زیبا وجود دارد که هر کدام نشانگر قطره ای از اقیانوس عظیم حُسن خلق آن حضرت است.

صلح امام حسن(ع) زمینه‌ساز عاشورا بود

سپاسی آشتیانی حفظ دین و احیای معارف اهل بیت(ع) را محوری‏‌ترین عنصر در فرهنگ امامان دانست و گفت: علت اصلی صلح امام حسن(ع) انجام وظیفه بود و به طور قطع اگر شرایط اجتماعی و سیاسی دوران امام حسن(ع) ایجاب می کرد، ایشان همچون امام حسین(ع) دست به قیام می زنند.

وی افزود: صلح از سوی معاویه به امام(ع) تحمیل شد. سستی یاران امام(ع) در جنگ با معاویه یکی از دلایل صلح امام حسن(ع) بود و همین صلح امام حسن(ع) زمینه‌ساز قیام امام حسین(ع) بود.

مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی صلح امام حسن(ع) را زمینه‌ساز قیام عاشورا و عاملی برای تداوم اسلام ناب عنوان و خاطرنشان کرد: امام حسن(ع) با پذیرفتن صلح نامه،کیان تشیع را حفظ و زمینه را برای قیام امام حسین(ع) و تشکیل مدرسه فقهی شیعه در دوران امام باقر(ع) و امام صادق(ع) فراهم کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، هادی محمودنژاد گفت: در ایام دهه کرامت به همت خادمان حضرت معصومه سلام‌الله‌علی‌ها اتفاقاتی در حوزه‌های هنری و مهندسی این آستان مقدس از جمله افتتاح برخی پروژه‌ها و رونمایی از برخی دستاورد‌هایی که در طول سال گذشته در این آستان مقدس انجام شده رقم خواهد خورد.

 معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت افزود: از جمله پروژه‌هایی که رونمایی خواهد شد تکمیل ضریح مطهر رأس الحسین (ع) برای کشور سوریه که به همت خادمان حرم مطهر بانوی کرامت انجام شده و در سالروز میلاد حضرت معصومه (س) رونمایی می‌شود و آماده ارسال به آن مکان مقدس است.

 معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به درب طلایی که برای حرم حضرت رضا (ع) در کارگاه هنری آستان مقدس بانوی کرامت ساخته شده است گفت: این درب طلای فاخر با بهره‌گیری از هنرمندان قم و اصفهان و تیم فنی و هنری آستان قدس رضوی ساخته شده و در دهه کرامت ضمن رونمایی برای نصب به حرم امام رضا (ع) ارسال می‌شود.

محمودنژاد با بیان اینکه این دو پروژه از منابع خیرینی که با آستان مقدس همکاری می‌کنند تأمین منابع شده است، افزود: همچنین در موکب حرم مطهر حضرت معصومه (س) در عمود ۱۰۸۰ مسیر نجف به کربلا ساخت یک زائرسرا به زیربنای ۳ هزار مترمربع شروع شده که برای ارائه خدمت به زائران اربعین و همچنین در طول سال ساخته شده و تلاش می‌شود که تا پایان دهه کرامت به بهره‌برداری برسد.

معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: ما در حرم مطهر حضرت معصومه (س) هم پروژه‌های هنری و عمرانی از جمله کاشی‌کاری، نقاشی و مقرنس‌کاری داریم که برخی در فاز اول و برخی در فاز تکمیلی قرار دارد و در دهه کرامت رونمایی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • برپایی جشن‌های دهه‌ کرامت در گیلان و میزبانی از سه کاروان خدام رضوی
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم