Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - امام جمعه موقت خرمدره گفت: انجمن حمایت از بیماران کلیوی مجموعه ای موفق در فعالیت های خیرخواهانه است که قدم های موثری در راستای کاهش آلام بیماران برداشته است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید رضا حسینی در خطبه های نماز جمعه شهر خرمدره پس از سفارش به تقوای الهی در زمینه رسیدگی به زلزله زدگان غرب کشور، افزود: با توجه به اینکه برخی از روستاها بر اثر زلزله به صورت 100 درصدی تخریب شده اند نیاز است کمک رسانی ها بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل وسعت این حادثه طبیعی هنوز به برخی از روستاها با وجود گذشت چند روز کمکی ارسال نشده و با توجه به پیش رو بودن فصل سرما، اقدام سریع تر و هرچه بیشتر مسئولان در امر امداد رسانی ضروری است.
امام جمعه موقت خرمدره در ادامه با اشاره به هفته حمایت از بیماران کلیوی بیان کرد: باید از فعالیت انجمن های حمایت از بیماران کلیوی کشور تقدیر و تشکر کرد که شعبه ای از آن در شهرستان خرمدره به بیمارانی که دچار نارسایی کلیه هستند خدمت رسانی می کند.
وی ابراز کرد: طی این سال ها با هدف حمایت مادی و معنوی از بیماران نارسایی کلیه و همچنین گسترش مراکز درمانی مرتبط با هدف پیشگیری از راه آموزش و اطلاع رسانی به افراد به فعالیت اثربخش خود ادامه می دهد.
حجت الاسلام حسینی بیان کرد: این مجموعه بعنوان مجموعه ای موفق از طریق فعالیت های خیرخواهانه مردمی و کمک های خیرین در زمینه هزینه های دارو و درمان، برنامه های رفاهی بیماران گام های مثبتی در راستای رضایت بیماران برداشته است و توانسته باری هر چند اندک از دوش آنان بردارد.
امام جمعه موقت خرمدره با اشاره به جنایت های کشور عربستان در کشور یمن و سکوت سازمان حقوق بشر و سایر سازمان های بین المللی در برابر این فاجعه انسانی، یادآور شد: کشورها غربی با سیاست های خود سعی در ترویج مسلمان کشی توسط مسلمانان را دارند.
وی در زمینه راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی، خاطرنشان کرد: عاشقان و شیفتگان مکتب امام حسین (ع) امسال نیز با حضور گسترده خود حماسه ای با شکوه به نمایش گذاشتند و همه دنیا را از عظمت این امام بزرگوار متحیر کردند.
حجت الاسلام حسینی در پایان، یاد شهید عباس کاظمی مرزبان شهید که در منطقه بانه به علت انفجار مین به شهادت رسیده گرامی داشت.
7324/6085
خبرنگار: اکرم بیات ** انتشار: رویا رفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • نقد کتاب مویه های آمو
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته