Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@14:04:57 GMT

کشف ۶ نفر زنده و ۱۵ جسد توسط تیم‌ سگ‌های زنده‌یاب

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۷۸۱۲

کشف ۶ نفر زنده و ۱۵ جسد توسط تیم‌ سگ‌های زنده‌یاب

به گفته معاون امداد و نجات هلال‌احمر با فعالیت ۳۱ تیم‌ سگ‌های زنده‌یاب، ۶ نفر زنده و ۱۵ جسد کشف شده‌اند.

خبرگزاری فارس: مرتضی سلیمی معاون امداد و نجات سازمان هلال‌احمر، به ارائه گزارش زمین‌لرزه ۷.۳ ریشتری ازگله پرداخت.

بر اساس این گزارش این زمین‌لرزه ساعت ۲۱:۴۸، ۲۱ آبان ماه به وسعت ۷.۳ ریشتر در بخش ازگله شهرستان ثلاث‌باباجانی اتفاق افتاد که ۵۷۷ پس‌لرزه تا ساعت ۲۲، ۲۵ آبان ۹۶ از آن به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امداد و نجات سازمان هلال‌احمر افزود: بزرگ‌ترین پس‌لرزه این زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری بوده و شهرستان‌های کرمانشاه، قصرشیرین، ثلاث‌باباجانی، گیلانغرب، سرپل‌ذهاب، دالاهو، اسلام‌آباد غرب، جوانرود را تحت تأثیر قرار داده و موجب تخریب صددرصدی ۱۵ هزار منزل مسکونی در کرمانشاه شده است.

بر اثر این زمین‌لرزه شهرستان‌های استان کرمانشاه ۸ شهر و ۱۶۳۰ روستا آسیب وارد شده و ۹۴۵۶ نفر مصدوم شده‌اند. همچنین یک میلیون و ۳۸۸ هزار و ۳۲ نفر در شعاع ۵۰ کیلومتری کانون زمین‌لرزه تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

سلیمی با اشاره به اینکه کانون این زمین‌لرزه در ۱۶ کیلومتری گسل زاگرس مرتفع و ۲۵ کیلومتری گسل جبهه کوهستان زاگرس قرار داشته است در خصوص اقدامات صورت گرفته پس از این زمین‌لرزه، گفت: فعال‌سازی EOC استان بلافاصله بعد از وقوع حادثه و اعلام آماده‌باش و حالت اضطراری به تمام تیم‌های عملیاتی استان اعزام نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی جهت ارزیابی اولیه به نقاط آسیب‌دیده آغاز عملیات جست‌وجو، نجات و تخلیه اضطراری، اعلام حالت اضطرار به استان‌های معین کرمانشاه، فعال‌سازی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان (EOC) با حضور رئیس و معاونین، برقراری ویدئو کنفرانسی با استان‌های مرکزی و غربی و معین استان کرمانشاه، آغاز عملیات اسکان اضطراری در شهرستان‌های سرپل‌ذهاب، ثلاث‌باباجانی و قصرشیرین از ساعت ۳۰ دقیقه بامداد، هماهنگی اعزام تیم‌های عملیاتی از استان‌های معین و پشتیبان، همچنین اعزام تیم‌های عملیاتی و اقلام امدادی از ۲۵ استان کشور به منطقه مطابق برنامه زمانبندی انجام گرفته است.

وی در خصوص فعال‌سازی مرکز فرماندهی نیز به فعال‌سازی ۸ مرکز فرماندهی در شهر‌های ثلاث‌باباجانی، سرپل‌ذهاب، قصرشیرین، دالاهو، ریجاب، اسلام‌آباد غرب، ازگله و گیلانغرب اشاره کرد و اظهار داشت: دو خودروی ارتباط رادیویی در ثلاث باباجانی و سرپل‌ذهاب مستقر شده و اتمام عملیات جست‌وجو و نجات در تاریخ ۹۶.۸.۲۴ به ثبت رسیده است.

به گفته معاون امداد و نجات هلال‌احمر با فعالیت تیم‌های سگ‌های زنده‌یاب که ۳۱ تیم بوده‌اند ۶ نفر به صورت زنده و ۱۵ جسد کشف شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: بر اساس عملکرد مرکز امداد هوایی در زمین‌لرزه کرمانشاه تا تاریخ ۹۶.۸.۲۵، ۱۰ فروند بالگرد به مدت ۴ روز و ثبت ۱۶۴ ساعت پرواز، ۱۹۵ نفر مصدوم و ۴۱۱ نفر نیروی امدادی، همچنین ۸۲ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم بار حمل کردند.

وی افزود: نیرو و تجهیزات امدادی ارسالی از سازمان امداد و نجات و استان‌های معین به کرمانشاه، ۳۸ تیم از تیم‌های واکنش سریع، ۵۲ تیم از تیم‌های تخصصی آواربرداری، ۸۷ تیم از تیم‌های تخصصی اسکان اضطراری، ۲۷ تیم از تیم‌های تخصصی درمان اضطراری، ۱۶۲۵ نفر نیروی عملیاتی اعزامی، ۸۰ دستگاه آمبولانس، ۹۷ دستگاه خودروی کمک‌دار، ۲۳ دستگاه خودروی نجات، ۲۰۷ دستگاه کامیون و کامیونت و همچنین ۹۰ دستگاه تریلی به ثبت رسیده است.

معاون امداد و نجات سازمان هلال‌احمر در خصوص تعداد و میزان اقلام امدادی توزیع‌شده در کرمانشاه نیز تصریح کرد: تا به حال ۵۴ هزار و ۷۱۲ دستگاه چادر امدادی (موجودی استان و ارسالی از سطح کشور)، ۱۶۷ هزار تخته پتو، ۴۹۴ هزار قوطی کنسروجات، ۲۴ تن برنج، ۳۰۰ هزار بطری آب‌معدنی، ۱۰۴۰۰ شعله والور، ۴۶ هزار تخته موکت و ۱۹ هزار و ۶۰۰ ست ظروف به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: میزان موجودی اقلام امدادی در استان کرمانشاه قبل از وقوع زمین‌لرزه ۱۲ هزار دستگاه چادر امدادی، ۹ هزار تخته موکت، ۲۶ هزار تخته پتو، ۷ هزار ست ظروف، ۸ هزار شعله چراغ و والور و ۱۷ هزار قوطی کنسرو همچنین ۷ هزار کیلوگرم برنج بوده است، اما اقلام امدادی ارسال شده به استان کرمانشاه در روز‌های گذشته ۵۱ هزار و ۶۵۰ دستگاه چادر امدادی، ۱۰۷ هزار تخته پتو امدادی، ۱۵ هزار عدد گالن آب، ۳۱ هزار تخته موکت، ۳ هزار ست ظرف، ۴۳ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۲۳ هزار چراغ و والور، ۱۸ هزار کیلوگرم برنج، ۳۲۳ آب معدنی و ۵۹۵ هزار قوطی کنسرو بوده است.

بنا بر این گزارش، کلیه خدمات ارائه شده توسط تیم‌های درمان اضطراری تا تاریخ ۹۶.۸.۲۵ در مجموع ۵۱۴۵ ویزیت سرپایی، ۴۲۸۰ خدمات سرپایی، ۲۲۴ خدمت به زنان باردار ارائه شد، همچنین ۱۰۴۲ فوریت درمانی ارائه شده است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که هلال‌احمر استان کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بابک محمودی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت در اولین جلسه ستاد مدیریت استان کرمانشاه که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد به زیرساخت‌های خوب کرمانشاه در بحث امداد و نجات اشاره کرد.

وی از نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که که هلال احمر استان کرمانشاه به مرکز منطقه غرب کشور تبدیل شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور اظهار کرد: اگر کرمانشاه هاب منطقه برای مدیریت بحران شود با توجه به زیرساخت‌هایی که دارد می‌تواند به صورت تخصصی استان‌های ایلام، همدان و کردستان را پوشش دهد.

محمودی اضافه کرد: چنانچه این درخواست مصوب شود سه تا چهار فروند بالگرد دائمی مستقر می‌شود تا پشتیبانی را در حداقل زمان انجام دهد.

وی با اشاره به بحث اربعین و استقبال زائران برای خروج از کشور از طریق مرز رسمی خسروی، تصریح کرد: باید آمادگی امدادرسانی به‌موقع داشته باشیم در این راستا سازماندهی خوبی در کشور صورت گرفته است‌.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور با اشاره به افزایش حوادث کوهستانی کرمانشاه، گفت: باید فضای ایمنی در مکوهستان‌ها با علامت‌گذاری و وجود راهنما صورت بگیرد تا علاوه بر اینکه مردم برای طبیعت‌گردی به سمت کوهستان‌ها ترغیب شوند، ایمنی آن‌ها نیز حفظ شود.

کد خبر 748366

دیگر خبرها

  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • مردی که «کمجان» را زنده کرد/ دیدار با سیروس زارع که زندگی‌اش را وقف نجات یکی از تالاب‌های کشورمان کرده است
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور