Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-28@07:02:19 GMT

وضعیت نامعلوم مدیریت باشگاه پرسپولیس

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۳۴۰۹

وضعیت نامعلوم مدیریت باشگاه پرسپولیس

بدون شک هر گزینه ای که بتواند مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را تصاحب کند، کار سختی در پیش دارد؛ چراکه علی اکبر طاهری به قدری خوب و موفق ظاهر شده که هدایت سکان پرسپولیس برای جانشین وی امری دشوار خواهد بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

وضعیت مدیریت باشگاه پرسپولیس روی هواست و هنوز معلوم نیست که علی اکبر طاهری مدیرعامل سابق این تیم است یا اینکه کماکان بنا بر ادعای وزارت ورزش مدیرعامل قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نشانه‌ها از پایان علی اکبر طاهری در پرسپولیس خبر می‌دهند. مدیری که به درست در بحرانی‌ترین شرایط و در حالی‌که پرسپولیس در لبه تیغ تیز حذف از آسیا قرار دارد، به بهانه زیارت اربعین پرسپولیس را رها کرده و به کربلا رفته و با پایان تعطیلات اربعین نیز هنوز به ایران نیامده. اتفاقی که مایه نگرانی هواداران پرسپولیس و حتی اهالی باشگاه است و حالا وزارت ورزش را به تکاپو انداخته است.

با توجه به اینکه پرسپولیس در روزهای گذشته شدیدا درگیر مساله دریافت مجوز برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا بوده و کارهای روی زمین مانده فراوانی داشته عدم حضور علی اکبر طاهری در این شرایط حساس با توجه به احتمال حذف سرخپوشان باعث دلخوری مسوولان رده بالای وزارت ورزش شده و آنها استعفای وی را دور از اصول مدیریتی ارزیابی کرده‌اند. به نظر می‌رسد بی تفاوتی طاهری در قبال شرایط بحرانی اخیر شرایط را به گونه‌ای پیش برده که وزارت ورزش به صورت جدی به موضوع انتخاب جانشین علی اکبر طاهری ورود خواهد کرد.

آنچه که این روزها هواداران پرسپولیس و اعضای هیات رئیسه این تیم به آن امیدوار هستند این است که طاهری از استعفای خود پشیمان شده و پس از بازگشت از سفر دوباره سکان مدیریت سرخپوشان را برعهده بگیرد. از سوی دیگر نیز به نظر می رسد مدیران سطح بالای ورزش نیز به سبب موفقیت طاهری در مدیرعاملی پرسپولیس بر این عقیده هستند که بهترین گزینه برای حضور در راس هرم مدیریتی باشگاه، علی اکبر طاهری است. اما در صورت عدم موافقت وی، بدون شک یک چهره جدید جایگزین زمامدار ۳ ساله باشگاه پرسپولیس خواهد شد

گزینه اول- گوشه چشم عابدینی به مدیرعاملی پرسپولیس

در طول ۲ دهه گذشته هر بار یکی از مدیرعاملان باشگاه پرسپولیس برکنار یا استعفا می داد، اولین نامی که به عنوان جانشین مطرح می شد، امیر عابدینی بوده است. این بار نیز نام امیر عابدینی مطرح است که به روایتی موفق‌ترین مدیرعامل پرسپولیس در تاریخ حیات پرسپولیس بوده است. در کنار عابدینی نیز گزینه های دیگری از طیف مدیر عاملان سابق باشگاه پرسپولیس هستند که در صورت هماهنگی با سیاست های وزارت ورزش و دولت یازدهم می توانند بر کرسی مدیرعاملی این باشگاه تکیه بزنند.

گزینه دوم- علاقه مندان به مدیرعاملی پرسپولیس

بدون شک هستند افرادی که هم در حال حاضر و هم در گذشته همواره علاقه داشته اند بر جایگاه مدیرعاملی پرسپولیس تکیه بزنند و تغییر دولت ها نیز نتوانسته آنها را از این خواسته دور کند. بهروز منتقمی جزو افرادی است که همواره علاقه داشته به این سمت دست یابد اما هر بار یک گزینه دیگر از منتقمی سبقت گرفته و بر این جایگاه نشسته است. از سوی دیگر نیز حمیدرضا گرشاسبی نیز یکی از گزینه های احتمالی و علاقه مند به مدیرعاملی پرسپولیس است که حالا به مرد دوم اجرایی آنها تبدیل شده و به پیشنهاد خود طاهری پس از رفتن وی به عتبات عالیات سرپرستی موقت پرسپولیس را در دست گرفته است. گرشاسبی با سابقه سال‌ها کارمندی سازمان تربیت بدنی سابق یک مهره خودی به حساب می آید.

گزینه سوم- شاید محمد دادکان

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال کشورمان هم جزو افرادی است که بارها نامش به عنوان مدیرعامل احتمالی پرسپولیس بر سر زبان ها افتاده اما دادکان نیز هیچگاه به این سمت دست نیافته است. دادکان برای احراز این سمت کاملا مناسب و واجد شرایط است اما به سبب مستقل بودن و امتیاز ندادن به این و آن، طبعا محبوب کسانی نیست که دوست دارند مقام اول اجرایی پرسپولیس آدم قدرتمند و مستقلی نباشد. آمدن او به معنای ابقای برانکو ایوانکوویچ به سبب ارادت طولانی و قدیمی این دو نفر به یکدیگر است و این چیزی است که باشگاه بیشترین بهره را از آن خواهد برد اما معلوم نیست که تغییر دهندگان احتمالی طاهری در پی چنین بهره‌هایی باشند و تصمیم‌هایشان در این راستا و یا چیزهایی از این قبیل اتخاذ شود.

گزینه چهارم- شاید یکی از این چند نفر

در بین نام هایی که برای مدیرعاملی پرسپولیس مطرح می شود نام مهدی محمد نبی دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال و حتی محمد حسن انصاری فرد نیز شنیده می شود. نبی که پس از مدتی دوری از فدراسیون فوتبال به این نهاد بازگشته فردی اهل تعامل و آرام و استاد در حرکت در مسیرهای تعیین شده و معتدل است. انصاری‌فرد هم با اینکه دو روز پیش در مصاحبه‌ای گفت دورخیزی برای ابراز مجدد پست مدیرعاملی پرسپولیس نکرده، اما از بازگشت به سمت سابقش شادمان خواهد شد.

بدون شک هر گزینه ای که بتواند مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را تصاحب کند، کار سختی در پیش دارد؛ چراکه علی اکبر طاهری به قدری خوب و موفق ظاهر شده که هدایت سکان پرسپولیس برای جانشین وی امری دشوار خواهد بود. در این بین نباید از نظر تماشاگران پرسپولیس هم به راحتی گذشت که اکثر قریب به اتفاق آنها رای و نظر به ابقای علی اکبر طاهری به عنوان مدیرعامل پرسپولیس دارند

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اوسمار، کلاس مدیریت را تعطیل کن!

به گزارش ورزش سه همان قدر که شکست دوباره پرسپولیس در اراک به دست گربه سیاهش بعد از دو بار پیش افتادن با دو گل اختلاف عجیب و باو نکردنی است دریافت چهار گل برای تیمی که حالا صاحب بهترین خط دفاعی لیگ برتر است هم غیر قابل پذیرش به نظر می رسد.
پرسپولیس در حالی چهار گل از تیم مجتبی حسینی خورد که به نظر می رسید پیروزی را در مشت‌هایش دارد و صعودش حتمی است اما انگار اوسمار و تیمش زودباور بودند چرا که حریف قصد وا دادن نداشت.
پرسپولیس و اوسمار مثل  بازی های قبل خیلی زود درصدد مدیریت مسابقه و پیروزی خود برآمدند.آنها در سیرجان و تهران در دیدار مقابل ملوان هم چنین راهی را رفته بودند که در بازی با ملوان با کمی خوش شانسی برد را نگه داشتند.

در آن مسابقه پرسپولیس طی سی دقیقه سوم بازی کاملا عقب نشسته و با بیرون رفتن نفراتی که قابلیت حفظ توپ دارند نبض بازی را در اختیار حریف قرار داده بود.با این وجود ایستادگی خط دفاع پرسپولیس و سازماندهی مناسب این تیم در فاز دفاع اجازه دریافت گل را نداد و در شرایطی که  توپ در اختیار ملوان بود غیر از یکی دو صحنه موقعیت خطرناکی روی دروازه این تیم به وجود نیامد.
اوسمار در بازی با صنعت نفت آبادان این اشتباه را تکرار نکرد و بازیکنان قابل و باکیفیت خود در فاز حمله را تا دقایق پایانی رد زمین نگه داشت و تیم او موفق شد توپ را در زمین حریف حفظ کند و غیر از دقایقی کوتاه اجازه پیشروی به حریف و ایجاد فشار روی دروازه اش را ندهد.
با این وجود اوسمار در نهایت خوش خیالی باز هم از همان روش مدیریت بازی را در اراک در پیش گرفت و با دو گل برتری خیلی زود بازیکنان مهم تیمش را از زمین بیرون کشید.سروش رفیعی در بین دو نیمه از زمین بیرون رفت  و در ادامه ترابی و اورونوف هم زمین مسابقه را ترک کردند تا تیم او در زمین حریف  بدون اسلحه قدرتمند با حریف مقابله کند.

روی گل های آلومینیوم ضعف مدافعان پرسپولیس مشهود بود

پرسپولیس در وقت های اضافه در شرایطی مقابل حریف باروحیه اش جنگید که در نیمه زمین حریف دانیال اسماعیلی فر که بعد از حضور فرجی تبدیل به وینگر راست شده بود در کنار سورگی، آل کثیر و امیری حمله وران این تیم بودند که غیر از امیری هیچ کدام در حفظ توپ موفق عمل نکردند و امیری هم آنقدر آماده نبود تا به تنهایی کار بزرگی برای تیمش انجام دهد.
در عین حال آنچه عجیب به نظر می رسید اینکه پرسپولیس با چهار مدافع میانی در خط دفاع و ایجاد یک سد بتنی مقابل دروازه‌اش چهار گل خورد که حداقل سه تا از آنها شباهت‌های زیادی به هم داشتند.اشتباه تک تک این مدافعان در دفع توپ های ارسالی و بازی مستقیم حریف تزلزل مقابل این توپ‌ها و باز گرداندن آنها به نقطه ای که حریف را صاحب شانس شوت زدن در ریباند می کرد ،غیر از این صحنه های گل در یکی نوبت دیگر هم تکرار شد تا مشخص شود خط دفاع متشکل از علی نعمتی، گولسیانی، کنعانی و فرجی  که همگی مدافعان محکم و سرزنی به حساب می‌آیند به شکل عجیبی با گاف های مشابه حریف را در موقعیت گلزنی و شوت از روی ریباند قرار دهند.

در واقع پرسپولیس که با وجود خالی شدن نیمه تهاجمی اش در وقت های اضافه دو گل زده  و دوباره پیش افتاده بود غیر از ماجرای زودباور بودن اوسمار و تیمش در نود دقیقه، از  ضعف خط دفاع و سازماندهی دفاعی اش هم لطمه خورد  کما اینکه در دو صحنه از گل های حریف مسعود ریگی نزدیکترین بازیکن به زننده گل بود و کاری از پیش نبرد.
این باخت که یک جام را از پرسپولیس گرفت درس بزرگی برای اوسمار داشت که این ماجرای مدیریت زودهنگام تعویض ستاره های تاثیرگذار تیم خود مثل رفیعی ، ترابی، عالیشاه و اورونوف که در بازی‌های اخیر بارها تکرار شده و مدتی است باب کرده  را تعطیل کند و دوم اینکه برای ساختار دفاعی‌اش دنبال تمرین‌هایی باشد که به ترمیم ساختار آن کمک  کند.

دیگر خبرها

  • ستاره‌ی پرسپولیس بازی با سپاهان را از دست می‌دهد؟
  • بیرانوند به بازی مقابل سپاهان می رسد؟
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • برای اوسمار، کلاس مدیریت را تعطیل کن!
  • سرنوشت نامعلوم تعدادی از پیکر شهدا در سراسر منطقه غزه
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • پرسپولیس قهرمان در تبریز؛ کریم باقری هم به تراکتور می‌رود؟
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها