Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین گردهمایی بین‌المللی پزشکی روان‌تنی در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، چهارمین گردهمایی بین‌المللی پزشکی روان‌تنی از چهارشنبه به مدت سه روز، در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گردهمایی که با هدف توسعۀ مطالعات پزشکی روان تنی در ایران، ترسیم نقش پزشکان خانواده در پیشگیری و درمان اختلالات روان تنی، تعیین حدود خدمات روان تنی در پزشکی خانواده، آموزش مبانی پژوهش و درمان روان تنی و توسعۀ همکاری های بین سازمانی و بین دانشگاهی ملی و بین المللی در این زمینه برگزار گردید، اساتید، صاحبنظران، پژوهشگران و اندیشمندان این عرصه به تبادل آخرین نتایج پژوهش های علمی داخلی و بین المللی پرداختند.

دکتر امامی رییس دانشکده پزشکی، برگزاری این گردهمایی را فرصتی مناسب برای ارتقاء سطح علمی و تبادل نظر متخصصان و صاحب نظران این عرصه عنوان کرد.

دکتر افشار رییس مرکز تحقیقات روان تنی دانشگاه و دبیر علمی کنگره نیز، گرد هم آمدن و ایجاد فضا برای گفتگو در مورد پزشکی سلامت محور را از هدف هایی عنوان کرد که در دانش سایکوسوماتیک دنبال می شود.

وی افزود: در واقع این دانش عرصه ای برای جولان جنبه های زیستی، دولتی، اجتماعی، فرهنگی، معنوی و ... است که دست اندرکاران سلامت ضمن لحاظ این تعاملات، به خود کارآمدی انسان، توان تغییر در رفتار انسان به عنوان یک عامل مهم، ارتقای خود آگاهی و توان همدلی را در ارایه کنندگان خدمات پزشکی، توجه ویژه کنند.

افشار تصریح کرد: اندیشمندان و پژوهشگران این عرصه برآن هستند تا با شناخت، پیشگیری و درمان اختلالات هیجانی، شناختی، رفتاری و ارتباطی راه را برای درمان ناخوشی های تن و روان هموار نموده و از این طریق در جهت ارتقای سلامت جامعه گام بردارند.

وی همچنین در خصوص پزشکی خانواده افزود: این مقوله رویکرد جامعه نگر دیگری است که چون پزشکی روان تنی، در کشور ما در حال شکل گیری است و جایگاه این تخصص در هسته نظام سلامت و دیدگاه زیست روان اجتماعی آن باعث می شود که یکی از مناسب ترین جایگاه ها برای توسعه پزشکی روان تنی و سیستم اندیشی در سلامت باشد.

پانل علمی در خصوص طرح مراقبت های پایه روان تنی در پزشک خانواده، رویکردهای گوناگون به ادغام مراقبت های روان تنی در نظام سلامت و تاریخچه و بافتار تفکر تشخیصی بویژه DSMI-Vبرگزار شد.

همچنین مباحث پزشکی روان تنی در کاربندی های بالینی تخصصی و فرهنگ، خانواده و پزشک روان تنی از عناوین پانل های علمی مورد بحث این گردهمایی بود.

ابزارهای ارزیابی خانواده در مراقبت های سلامت، هیپنوز در کنترل درد، مبانی ارزیابی و درمان روانپوست شناسی، پزشکی روان تنی و طب ایرانی، اقتصاد زیست انرژی و سلامت روان تنی، چالش های فرهنگی در دادن خبر بد، هیپنوتراپی اختلالات عصبی عملکردی و نبایدها در مدیریت بیماران پانیک از جمله عناوین کارگاه های علمی طی برگزاری این گردهمایی بود.

همایش سه روزه توسط مرکز تحقیقات روان تنی، گروه روانپزشکی، پزشکی اجتماعی و خانوادۀ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مؤسسه علمی تحقیقاتی دانش تندرستی با همکاری دانشگاه فرایبورگ آلمان و تعدادی دیگر از مراکز علمی و تحقیقاتی داخل و خارج، برگزار شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرحسن زرنانی با بیان اینکه امسال محور اصلی همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است، گفت: درهمایش امسال که از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی افزود: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از همایش امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به پارسال افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

امیرحسن زرنانی درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این همایش درباره افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت‌های مخاطب همایش گفت: هرچه دستگاه‌ها دقیق‌تر عمل کنند می‌توانند در تشخیص بهتر موثر باشند؛ نقش شرکت‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی و تولید کیت‌های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه‌ها مهم‌ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری‌های بالینی به شمار می‌آیند؛ پزشک با توجه به علائم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه‌ها می‌توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی گفت: آزمایشگاه‌ها درنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری‌های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه‌ها کمک کننده هستند.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور


همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسائل روز آزمایشگاهی و پیشرفت‌های فن آوری، نیاز‌های روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با فن آوری و مسایل جدید آزمایشگاه‌ها آشنا کنیم.

دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی افزود: در صورتی که به نقش و جایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته شود بسیاری از برنامه‌های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه‌های علمی صورت می‌گیرد و همکاران با داده‌های این آزمایشگاه‌ها در مراکز درمانی گروه مراقبت را هدایت می‌کنند از این رو برگزاری اینگونه همایش‌ها با اهمیت است.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست