Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@22:56:14 GMT

هیچ تفاوتی بین شهدای ایرانی و فاطمیون قائل نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۵۲۵۳

هیچ تفاوتی بین شهدای ایرانی و فاطمیون قائل نیستیم

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان هیچ تفاوتی بین شهدای مدافع حرم ایرانی و فاطمیون قائل نبوده و هر خدمتی که به خانواده شهدای ایرانی می‌دهد، به خانواده شهدای فاطمیون نیز ارائه می‌کند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در پاسخ به سوال خبرنگار اصفهان زیبا مبنی بر عدم توجه کافی مسئولان امر به خانواده شهدای فاطمیون و غربت این شهدا در جامعه و در بین دیگر شهدا، عنوان کرد که بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان هیچ تفاوتی بین شهدای مدافع حرم ایرانی و فاطمیون قائل نبوده و هر خدمتی که به خانواده شهدای ایرانی می‌دهد، به خانواده شهدای فاطمیون نیز ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص چرایی عدم ثبت روز حماسه و ایثار اصفهان در تقویم رسمی کشور بیان داشت: ثبت روز حماسه و ایثار اصفهان ملزم به گرفتن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که متاسفانه تا این لحظه موفق به این امر نشده‌ایم. 

وکیلی به ساخت مرکز فرهنگی توانبخشی جانبازان در اصفهان اشاره کرد و با بیان اینکه این مرکز در زمینی به وسعت پنج هزار و 400 مترمربع در حال ساخت است، اظهار داشت: انتظار می‌رود این مرکز ظرف ده ماه آینده به بهره‌برداری برسد و زمینه آسایش و رفاه جانبازان فراهم شود. وی با اشاره به سرویس دهی مرکز شهید رجایی به جانبازان اعصاب و روان استان اصفهان گفت: اکثر این خانواده‌ها از قشر مستضعف و نیازمند بوده و لذا بنیاد شهید و امورایثارگران استان اصفهان آنچه‌ را که در توان دارد  برای حل مشکلات آنها در نظرگرفته است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در ادامه شهدای مدافع حرم را نمادی از شهدای دفاع مقدس عنوان کرد و اذعان داشت: شهدای مدافع حرم الگوی خود را از شهدای دفاع مقدس گرفته و مطمئنا هیچ تفاوتی با شهدای دیگر ندارند.وکیلی با تاکید براین مطلب که همه شهدا نور چشم مسئولین و مردم هستند، گفت: تا این لحظه هرکاری که برای شهدای دفاع مقدس انجام داده‌ایم، برای شهدای مدافع حرم نیز انجام داده و در آینده نیز خواهیم داد.وی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم توجه کافی مسئولان امر به خانواده شهدای فاطمیون و غربت این شهدا در جامعه و در بین دیگر شهدا، عنوان کرد که بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان هیچ تفاوتی بین شهدای مدافع حرم ایرانی و فاطمیون قائل نبوده و هر خدمتی که به خانواده شهدای ایرانی می‌دهد، به خانواده شهدای فاطمیون نیز ارائه می‌کند.

وکیلی افزود: در این رابطه حتی اگر خانواده‌ای از شهدا به صورت موردی نیاز به کمک خاصی داشته باشد، بنیاد شهید دریغ نخواهد کرد.

وی همچنین به موضوع بهسازی و یکسان‌سازی قبور مطهر شهدا در گلستان شهدای اصفهان که چندی پیش بازتاب رسانه‌ای نامناسب برای جامعه ایثارگری داشت، اشاره کرد و بیان داشت: در خصوص این امر رضایت لازم از همه خانواده شهدا گرفته شده بود و این افرادی که در کنار قبور  شهدا تجمع کرده بودند، الزاما خانواده شهید نبوده‌اند و این ماجرا به نظر من یک جوسازی رسانه‌ای بیشتر نبود.

وکیلی با بیان اینکه بنیاد شهید در راستای ترمیم سنگ قبور شهدا و بهسازی قطعه‌ها به قول خود عمل کرد و تا چند روز آینده قطعه شهدای دارخویین را با شرایط بهتری نسبت به قبل در اختیار خانواده شهدا قرار خواهد داد، گفت: امیدوارم با اعتباراتی که در آینده به بنیاد شهید اختصاص داده می‌شود، کار ارزشمند ترمیم سنگ قبور مطهر شهدا در قطعه‌های دیگر گلستان نیز در دستور کار قرار گرفته و نهایتا برجذابیت گلستان شهدا بیفزاید.

وکیلی در مورد فرآیند تکمیل ساختمان جدید برگزاری مراسم‌ها در گلستان شهدا، خاطرنشان کرد: بعد از 10 الی 12 سال این اتفاق مبارک در گلستان شهدا افتاد و کار از پیشرفت قابل‌توجهی برخوردار است و آزادسازی‌هایی نیز در اطراف آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: قرارگاه خاتم سازه هوایی آن را تکمیل کرده و تا یک ماه آینده نصب خواهد شد و ما امیدواریم با مطالبه گری رسانه‌ها و همت مسئولان سالن متناسبی برای گلستان شهدا به بهره‌برداری برسد.مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، با اشاره به وضعیت نامناسب اشتغال در کشور، گفت: تعداد قابل‌توجهی از فرزندان شهدا و جانبازان بیکار هستند و ازاینجا دست مسئولان اجرایی را می‌فشارم و انتظار داریم برای اشتغال جامعه ایثارگری تلاش کنند.

وکیلی، با بیان اینکه بیمه درمانی و تکمیلی خانواده‌های شهدا و جانبازان به بیمه دی منتقل‌شده است، تاکید کرد: مجدانه پای‌کار ایستاده‌ایم تا خدشه‌ای به ارائه خدمات به این عزیزان اتفاق نیفتد.وی ادامه داد: در حال حاضر 22 پایگاه بیمه دی در شهر اصفهان وجود دارد، ضمن اینکه به این عزیزان برای درمان، بیمارستان امیرالمومنین را که کادری قوی دارد، توصیه می‌کنیم.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۵۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علیرضا هراتی مطلق ظهر دوشنبه در حاشیه برگزاری نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید قوچان در سالن فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: یکی از اقدامات برنامه‌ریزی‌شده برای کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید این شهرستان برگزاری جلسات ختم قرآن است که یک هزار و ۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید شهرستان قوچان افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، کنگره ملی شهدا در قوچان برای سال جاری در نظر گرفته‌شده است که باید پایه‌های مردمی بودن آن حفظ شود.

وی بابیان اینکه دستگاه‌های اجرایی نیز باید وظایف محوله در حوزه کنگره ملی شهدا را به‌درستی انجام دهند، گفت: اداراتی همچون جهاد کشاورزی باید نسبت به برگزاری یادواره شهدا به نام شهدای اداری خود اقدام کنند و با چاپ و نصب تصاویر شهدا و قرار دادن آن در منظر عمومی، ادارات خود را منقش و مزین به تصاویر شهدا کنند.

هراتی مطلق با اشاره به نقش رزمندگان این شهرستان در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، بیان کرد: مصاحبه با رزمندگان قوچانی فعال در دوران دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۲۸ نفر از رزمندگان مؤثر این شهرستان به بیان خاطرات و ناگفتنی‌های دوران هشت سال جنگ تحمیلی پرداختند.

امام جمعه قوچان با یادآوری این موضوع که یکی از اقدامات برنامه‌ریزی‌شده در قالب کنگره یک هزار و ۶۶ شهید این شهرستان برگزاری جلسات ختم قرآن به نیت شهدا و فرستادن ثواب آن به روح پاک و مطهر آنان است، تصریح کرد: علاوه بر این، برخی گروه‌های جهادی و مساجد قوچان در شب‌های جمعه اقدام به پخت غذا می‌کنند که پیگیری‌هایی در حال انجام است که یک هزار و ۶۶ پخت در مساجد هم به نیت شهدا انجام شود.

وی تأکید کرد: هر برنامه‌ای تحت عنوان گرامیداشت یاد و خاطره شهدا یا برنامه‌های فرهنگی و… در این حوزه باید به تصویب شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید این شهرستان برسد چون تمام این برنامه‌ها دارای یک دستورالعمل ملی است.

هراتی مطلق با اشاره به گلایه برخی از خانواده‌های معظم شهدا مبنی بر درج نام برخی خیابان‌ها و معابر در این شهرستان به‌ویژه خیابان‌های جدید، به نام شهدا، بیان کرد: برای دیدار با خانواده معظم شهدا و تکریم آنان نیز حتماً با بنیاد شهید هماهنگی انجام شود تا بتوان دیدار همه خانواده‌ها رفت.

کد خبر 6098528

دیگر خبرها

  • ۵ کتاب شهدای شهرستان بهارستان رونمایی شد
  • یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • یادواره شهدای اردیبهشت ماه قزوین برگزار می‌شود
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم