Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ' محسن مهرعلیزاده ' روز پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصفهان افزود: توسعه اقتصادی، فرهنگی و گردشگری در این استان ضروری است و دستگاه ها باید برای تشویق سرمایه گذاران و هموار کردن و از بین بردن موانع حضور آنها در استان اصفهان همکاری کنند.
وی، وجود بروکراسی اداری را مانع استفاه مطلوب از فرصت ها دانست و افزود: عدم استفاده صحیح از فرصت ها، مشکلات مردم را دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اصفهان تاکید کرد: در این راستا، بروکراسی اداری در این استان باید به حداقل برسد و دستگاه ها همت بیشتری برای همراهی با یکدیگر داشته باشند.
وی افزود: مدیران استان، نوکر و خادم مردم هستند و باید خدمت به مردم و حمایت از سرمایه گذاری را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
مهر علیزاده با اشاره به اینکه استان اصفهان از قابلیت های زیادی برخوردار است در عین حال تصریح کرد: این استان به رغم برخورداری از قابلیت های فراوان در برخی از شاخص ها عقب است.
استاندار اصفهان، افزایش آمار بیکاری در این استان را شایسته ندانست و گفت: بالا بودن 2 درصد آمار بیکاری نسبت به میانگین بیکاری کشور نشان می دهد که باید از قابلیت های استان اصفهان مطلوب تر استفاده شود.
وی به نامگذاری امسال با عنوان ' اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ' توسط رهبر معظم انقلاب گفت: برای تحقق شعار سال باید وارد عمل شویم زیرا دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب معیشت و بیکاری جوانان است.
مهرعلیزاده با بیان اینکه اصفهان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است، افزود: باید با استفاده از ظرفیت های بالای فرهنگی و تمدنی اصفهان از کشورهای دیگر برای سرمایه گذاری در این استان در بخش ها و زمینه های گوناگون دعوت کرد.
استاندار اصفهان با بیان اینکه تحریم ها، مشکلاتی را در بخش اقتصادی کشور ایجاد کرده است، افزود: برجام بخشی از تحریم ها را برداشت ولی دولت امریکا باز بدعهدی کرد و مشکلاتی را برای برجام ایجاد کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید تدابیری اتخاذ شود که دیگر متکی به درآمدهای نفتی نباشیم، گفت: در حال حاضر شرایطی ایجاد شده که می توان از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف استفاده و اصفهان را به الگویی برای سرمایه گذاری تبدیل کرد.
خاطرنشان می شود، ' رسول زرگرپور ' استاندار سابق اصفهان اواخر شهر امسال در دیدار هیات اقتصادی فرانسوی گفته بود: فرصت های سرمایه گذاری در اصفهان در قالب 127 طرح در حوزه های مختلف به میزان 10 میلیارد یورو آماده واگذاری به سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.

** مدیران دستگاههای اجرایی انگیزه و روحیه خود برای کار را افزایش دهند
استاندار اصفهان ادامه داد: بازگشت اصفهان به جایگاه اصلی خود و نقش این استان در سطح ملی به عنوان منطقه پایلوت و الگو برای عملیاتی کردن اقتصادی مقاومتی باید مورد توجه جدی مدیران این استان قرار گیرد.
مهرعلیزاده تاکید کرد: مدیران دستگاههای اجرایی استان باید موانع داخلی دستگاههای تحت مدیریت خود را برطرف کنند تا از زمان اندک، حداکثر استفاده را داشته باشند بنابر این انگیزه و روحیه خود برای کار را ارتقا دهند زیرا شعار ما ،کار، کار و کار است.
استاندار اصفهان افزود: مدیران باید با دقت تمام و اطمینان خاطر، کار خود را ادامه دهند و در جهت تعامل با یکدیگر، در مقابل خدا و مردم به نحو احسن انجام وظیفه کنند.
وی مشکلات زیست محیطی را از چالش های فراروی استان اصفهان دانست و تصریح کرد: به رغم تلاش های انجام شده، آلودگی هوا همچنان یکی از مشکلات مردم اصفهان است که باید با برنامه ریزی و تلاش مضاعف، این مشکل برطرف شود.
مهرعلیزاده همچنین از کم آبی به عنوان دیگر مشکلات فرا روی مردم اصفهان نامبرد و افزود: اصفهان در منطقه خشک کشور واقع شده است و بخش عمده ای از مشکلات این حوزه مربوط به خشکسالی است و میزان بارش ها طی 46 سال گذشته از روند منفی برخوردار بوده و سال به سال کاهش داشته است.
وی بخش دیگری از مشکلات حوزه آب استان اصفهان را به چگونگی مدیریت آب در بخش های کشاورزی، خانگی و صنعت مرتبط دانست و گفت: عدم اعمال مدیریت صحیح در این بخش ها در کنار رشد جمعیت، مشکلاتی را برای استان اصفهان ایجاد کرده است.
استاندار اصفهان تاکید کرد: با اعمال مدیریت صحیح در این بخش ها باید مشکلات حوزه آب را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه مشکلات زیادی در استان اصفهان وجود دارد، در عین حال تصریح کرد: ولی این مشکلات بگونه ای نیست که با ظرفیت های موجود نتوان آنها را برطرف کرد به شرطی که بستر اجرایی توسط مسئولان فراهم شود.
وی طرح آمایش شهرستان ها را از طرح های مهم استان اصفهان دانست و افزود: خوشبختانه این طرح به مرحله نهایی رسیده است و امروز طرح آمایش شهرستان خوانسار بررسی شد.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: این طرح، هدف گذاری و جهت توسعه شهرستانها را بصورت دقیق و بر اساس آمادگی هر شهرستان تعیین می کند و حتی در مرحله بعد بصورت روستایی قابل اجراست تا از اتلاف منابع و سرمایه جلوگیری شود و زمینه استفاده حداکثری از منابع انسانی و سایر منابع را فراهم می کند.
وی به سرمایه گذاری در بخش انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: براساس آمار از 1450 مگاوات ظرفیت انرژی خورشیدی؛ بخش اندکی از آن سرمایه گذاری شده است.
مهر علیزاده ادامه داد: در خصوص موانع سرمایه گذاری در این بخش، دستگاه ها باید بررسی دقیق تری داشته باشند و تا جلسه آینده باید دلایل عدم تحقق اهداف در این بخش را ارائه کنند.
وی در ادامه به توسعه فعالیت های هنری و فرهنگی در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: ایجاد سالن های بزرگ تئاتر و موسیقی که جزو مشخصات هنر مردم اصفهان است باید مورد توجه قرار گیرد و زمینه حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی و افراد علاقه مند در بخش فرهنگ و هنر استان، بیش از پیش فراهم شود.
در این جلسه، نماینده مردم شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: روحیه استاندار اصفهان و اینکه خود را نوکر و خادم مردم می داند، شاه کلید حل مشکلات جامعه است.
حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به اینکه همدلی خوبی بین نمایندگان استان اصفهان وجود دارد، افزود: فرصت خوبی است تا با همکاری و همدلی با مدیریت استان بتوانیم مشکلات اصفهان را برطرف کنیم زیرا همه ما نسبت به مردم مسئولیت داریم و باید مردم را برای نظام حفظ کنیم.
وی حمایت نمایندگان استان از رویکرد مدیریت ارشد استان اصفهان را اعلام کرد.
همچنین در پایان جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصفهان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گزارشی از نحوه امداد رسانی به استان های حادثه دیده زلزله غرب کشور ارائه کرد.
ت/6994 / 2093 ** خبرنگار: آرزو فلاح ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟

درحالی با گذشت بیش از یک‌سال از آزمون سردفتری، مسؤولان ذی‌ربط وضعیت نهایی پذیرفته‌شدگان را به مصاحبه علمی مشروط می‌کنند که طبق قانون صلاحیت علمی پذیرفته شدگان با آزمون تائید می‌شود و نیازی به مصاحبه نیست.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سال 1401 و بعد از یک وقفه 4 ساله آزمون سردفتری برگزار شد. پیش از این سازمان اسناد و املاک کشور که با ایجاد محدودیت در صدور مجوز و پذیرش سردفتران، انحصار را در این عرصه رقم زده بود، با تصویب قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار ملزم به برگزاری آزمون سالانه و شکستن انحصار شد.

 

طبق قانون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون سردفتری و دفتریاری اقدام کند. داوطلبانی که حداقل 70 درصد امتیاز آزمون را کسب کنند به ‌عنوان پذیرفته ‌شده، جهت طی مراحل مقتضی به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور معرفی می‌شوند.

 

بنابراین، آنچه در قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مشخصا به آن اشاره شده، تنها انجام آزمون کتبی و برگزاری آن در هر سال است. یعنی آزمایش شرکت‌ کننده از طریق آزمون کتبی با در نظر گرفتن درصد نمرات اعلام شده و در نهایت تایید صلاحیت عمومی آن مد نظر بوده و شرط دیگری لحاظ نشده است.

 

اما به نظر می‌رسد قرار نیست انحصار موجود در صدور مجوز سردفتری به راحتی شکسته شود، چرا که بعد از برگزاری آزمون، سازمان ثبت اسناد کشور با انتشار آئین‌نامه‌ای به بهانه عدم صلاحیت علمی پذیرفته‌شدگان، شرط مصاحبه را برای صدور مجوز سردفتری اضافه کرد. این اتفاقات در شرایطی رخ می‌دهد که پذیرفته‌شدگان از صلاحیت لازم برخوردارند.

 

سازمان ثبت به قانون تمکین کند

حامد دهقان، خبرنگار حقوقی و کارشناس حقوقی با اشاره به اینکه بحث انحصار مجوز سردفتری سال‌هاست که مطرح است، در این باره گفت: «ما از سازمان سنجش آموزش کشور داده‌های آزمون سردفتری را استعلام کردیم، برابر جوابیه ارسالی بالاترین تراز آزمون 10 هزار بوده است که نشان می‌دهد سوالات آزمون سردفتری از سطح بالایی برخوردار بوده یا استاندارد نبوده است و نمره اکثریت قبول شدگان بین تراز 7 تا 9 بوده است که نشان می‌دهد کسانی که قبول شدند از حداقل های لازم جهت ورود به شغل سردفتری برخوردار هستند و ادعای برخی از مسؤولان کانون سردفتران که می‌گویند کسانی که قبول شدند صلاحیت ندارند مورد تردید است.»

 

دهقان افزود: «حدنصاب مقرر در قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار برای جذب سردفتر استاندارد است و در زمان تصویب در مجلس بصورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته است و با توجه به داده‌های آزمون سردفتری، پذیرفته‌شدگان حداقل‌های لازم برای اخذ حکم سردفتری را دارند.»

 

دهقان در ادامه افزود: «برابر مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی عدم اتصال سازمان ثبت اسناد و املاک به درگاه ملی مجوزها جرم انگاری شده است و اگر بدون دلیل از صدور مجوز الکترونیکی خودداری شود، مجازات حبس دارد (شورای نگهبان تأئید کرده و در انتظار ابلاغ هستیم). باتوجه به اینکه مجلس شورای اسلامی هم مصوب کرده است که صدور مجوز سردفتری باید در درگاه ملی جوزها انجام شود و اخیرا هم رئیس محترم قوۀ قضائیه سند تحول و تعالی قوه قضاییه را هم ابلاغ کردند، سازمان ثبت اسناد باید به درگاه ملی مجوزها متصل شود و صدور مجوز سردفتری هم باید الکترونیکی شود تا مجوز سردفتری شفاف شود.»

 

کارشناس حقوقی در پاسخ به این سؤال که چه کسی باید پاسخگوی پذیرفته‌شدگان معترض باشد؟ گفت: «قاعدتاً سازمان ثبت اسناد باید پاسخگو باشد. باتوجه به اینکه ما در روزهای پایانی مجلس یازدهم هستیم و سال گذشته نمایندگان درگیر انتخابات و لایحه بودجه و برنامه هفتم بودند و موضوع سردفتری به فراموشی سپرده شد که بعد از ابلاغ قانون طرح تامین مالی و زیرساخت موضوع تاخیر در صدور مجوز سردفتری پیگیر خواهد شد و از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم.»

 

دهقان درباره ادعای دیگر کانون سردفتران مبنی بر درآمد نداشتن، گفت: «اگر واقعاً کانون سردفتران مدعی است که سردفتران درآمد ندارند، اشکالی ندارد صورت‌های مالی‌شان را منتشر کنند. باتوجه به اینکه کانون سردفتران تکلیف دارد داده‌های ترازهای مالی را هرساله در پایگاه اطلاع‌رسانی در اختیار عموم قرار بدهد گاهی اوقات مشاهده می‌کنیم که این اتفاق نمی‌افتد، و علیرغم اینکه چند دفعه مکاتبه کردیم تاکنون صورت های مالی را منتشر نکردند که این اقدام غیرقانونی را از مراجع نظارتی پیگیری کرده‌ایم.»

دیگر خبرها

  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته