Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@02:38:42 GMT

پرورش ماهی در استخرهای پرورشی ساحلی بوشهر آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۵۷۰۹

پرورش ماهی در استخرهای پرورشی ساحلی بوشهر آغاز شد

معاون امورهماهنگی اقتصادی و منابع انسانی استاندار بوشهر با بیان اینکه طرح پرورش ماهی یکی از اولویت‌های استان بوشهر است گفت: برداشت ماهی از استخرهای پرورشی ساحلی بوشهر و شیف آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، سعید زرین‌فر صبح امروز در آیین برداشت ماهی از استخرهای پرورشی دلوار تنگستان با بیان اینکه استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهمی در بخش آبزی‌پروری است اظهار داشت: استان بوشهر در کنار صید ماهی و میگو از خلیج فارس، از ظرفیت مهمی در آبزی‌پروری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پرورش میگو در استان بوشهر دارای قدمتی 20 ساله است افزود: استان بوشهر در پرورش و تولید میگو در کشور پیشتاز است و مقام نخست در این عرصه به خود اختصاص یافته است.

معاون امورهماهنگی اقتصادی و منابع انسانی استاندار بوشهر با اشاره به تدوین طرح پرورش ماهی در قفس بیان کرد: پروژه پرورش ماهی در قفس یکی از اولویت‌های استان بوشهر است که نخستین پروژه آن در پشت سد رئیسعلی دلواری با ظرفیت شش‌هزار تن در دشتستان افتتاح شد.

زرین‌ فر با بیان اینکه طرح‌های پرورش ماهی در قفس در خلیج فارس اجرایی شده است خاطر نشان کرد: شش پروژه پرورش ماهی در قفس در خلیج فارس به مرحله اجرا درآمده و یا در حال انجام کارهای مقدماتی است که امسال بخشی از این پروژه‌ها افتتاح می‌شود.

وی از اجرای طرح پرورش ماهی در استخرهای خاکی و ساحلی بوشهر و دلوار خبرداد و افزود: این پروژه به صورت آزمایشی سال قبل اجرایی شد و با توجه به موفقیت‌آمیز بودن آن با تمهیدات انجام شده امسال این پروژه به صورت رسمی اجرا و امروز شاهد بهره‌برداری و برداشت ماهی از این پروژه هستیم.

معاون امورهماهنگی اقتصادی و منابع انسانی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه پروژه پرورش ماهی در استخرهای ساحلی دارای هزینه کمتری نسبت به دیگر پروژه‌ها است خاطر نشان کرد: پروژه یاد شده ضمن اینکه موفقیت‌‌آمیز است از هزینه کمتری نسبت به پرورش ماهی در قفس برخوردار است.

فرماندار تنگستان نیز با اشاره به ظرفیت بالای این شهرستان در بخش صید صیادی و آبزی‌پروری افزود: پرورش آبزیان در مناطق ساحلی شهرستان تنگستان یکی از ظرفیت‌های مهم اشتغال در این شهرستان است که به خوبی مورد توجه قرار دارد.

عادل دهدشتی از پرورش ماهی در تنگستان خبرداد و بیان کرد: در راستای طرح‌های اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی در شهرستان تنگستان، علاوه بر شروع پروژه‌های پرورش ماهی در قفس در بخش دلوار، طرح ترویجی جدید برای پرورش ماهی سیباس(صوف دریایی) به شکل پایلوت در دلوار با مزیت افزایش تولید در سطح، اجرا و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی پروژه پرورش ماهی و میگو در نقاط روستایی و به شکل پایلوت در محدوده روستای گادوی و عالی حسینی اجرایی می‌شود بیان کرد: این پروژه با استفاده از آب‌های نامتعارف و چاه‌های لب شور در دستور کار است که اشتغال‌زایی قابل توجهی با توجه به تسهیلات روستایی دارد.

معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان بوشهر در این مراسم با اشاره به برداشت ماهی از استخرهای ساحلی برای نخستین بار در استان بوشهر گفت: برداشت ماهی پرورشی در استخرهای خاکی از 2 سایت در بخش دلوار از توابع شهرستان تنگستان و جزیره شیف آغاز شده است.

صغری اشرف با بیان اینکه پارسال در قالب طرح پایلوت پرورش ماهی در استخرهای خاکی هشت تن ماهی پرورشی تولید شدخاطر نشان کرد: امسال پرورش ماهی در 10 استخر ساحلی و خاکی در دلوار و شیف به مساحت 69 هزار و 575مترمربع مساحت مفید اجرا شد.

وی با بیان اینکه در این استخرهای پرورشی 47هزار قطعه بچه ماهی از نوع سیباس ذخیره سازی شد افزود: پیش بینی می‌شود 30 تا 35 تن ماهی پرورشی از استخرهای ساحلی دلوار و شیف بوشهر برداشت شود.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم