Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@01:57:45 GMT

جزئیات پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۳۲۰۳

جزئیات پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی

به گزارش جهان نيوز؛ سید حمید کلانتری، درباره زمان آغاز اجرای طرح پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و شرایط متقاضیان دریافت این تسیهلات گفت: همه متقاضیان دارای طرح‌های اشتغالزا در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی، شرکت‌های خصوصی و تعاونی می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون وزیر «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» در امور تعاونی‌ها  افزود: تسهیلات مذکور با اولویت مناطق مرزی و عشایری پرداخت می شود تا در حوزه‌های کشاورزی، منابع طبیعی، معادن کوچک، فناوری اطلاعات، گردشگری، صنایع دستی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در مناطق مورد نظر اشتغال ایجاد شود.
وی با بیان اینکه با ابلاغ «آیین‌نامه توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی» امکان پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی فراهم شد افزود: البته ممکن است به دلیل اینکه در مراحل ابتدایی اجرای طرح قرار داریم دستورالعمل این تسهیلات به تمام شعب موسسات عامل ابلاغ نشده باشد که ستاد مرکزی بانک‌ها و موسسات هر چه زودتر از ابلاغ دستورالعمل پرداخت به تمام شعب خود اطمینان حاصل کنند. 
کلانتری بانک‌های کشاورزی، پست بانک، توسسه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی را از موسسات عامل پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی اعلام کرد و درباره نحوه مراجعه متقاضیان گفت: افرادی که طرح‌های اشتغالزای دارای توجیه اقتصادی دارند می‌توانند در اولین گام با مراجعه به یکی از دو مرجع اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مربوطه یا یکی از موسسات عامل نسبت به ارائه طرح خود اقدام کنند.
وی افزود: بعد از اینکه متقاضی طرح و ایده خود را برای ایجاد اشتغال در مناطق مورد هدف به یکی از دو مرجع  مذکور ارائه داد، طرح از نظر توجیه فنی، مالی و اقتصادی در کارگروه اشتغال استان مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه تایید یا عدم تایید طرح به متقاضی اعلام می‌شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در صورت تایید طرح در کارگروه اشتغال و اعلام به متقاضی، موسسه عامل طبق آیین نامه باید حداکثر طی یکماه نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کند و در صورت تأخیر در پرداخت تسهیلات، موسسه به ازای هر ماه تأخیر ملزم به پرداخت وجه به نرخ ۲ درصد مبلغ تسهیلات به متقاضی است.
وی در پاسخ به این سوال که چه وثایقی در قبال تسهیلات اشتغال روستایی از متقاضیان دریافت می شود گفت: قطعا شرایط عمومی هر بانک و موسسه‌ای در پرداخت تسهیلات متفاوت است و در این زمینه دستورالعمل واحدی وجود ندارد اما در این زمینه تاکید شده تا فرایند اعطای تسهیلات از سوی موسسات عامل سختگیرانه نباشد.
کلانتری گفت: البته کارگروه ملی متشکل از سازمان برنامه و بودجه، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اجرای طرح نظارت خواهند کرد.
تاکید ربیعی به جلسات هفتگی بانک‌ها برای پایش طرح
معاون وزیر کار گفت: طی جلسه ای که روز گذشته با شخص وزیر برگزار شد، مقرر شد تا بانک‌ها و صندوق‌های دخیل در اجرای طرح به صورت هفتگی جلسات هماهنگی برگزار و روند اجرای طرح را پایش کنند تا متقاضیان دارای شرایط دریافت تسهیلات اشتغال، سرگردان نشوند.
وی خطاب به متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال روستایی گفت: تاکید می‌کنیم این تسهیلات صرفا به افرادی تعلق می گیرد که در مناطق روستایی و عشایری نسبت به راه اندازی کسب و کار اقدام کنند؛ علاوه بر این تسهیلات به طرح‌هایی اختصاص می‌یابد که منجر به ایجاد اشتغال شود و دارای توجیه اقتصادی نیز باشد.
بازپرداخت تسهیلات با دروه تنفس ۲ ساله 
کلانتری با تاکید بر اینکه متقاضیان در طرح اشتغالزایی باید بازده اقتصادی را مد نظر داشته باشند، از دوره تنفس دو ساله برای بازپرداخت این تسیهلات خبرداد و گفت: توصیه می شود متقاضیانی که به هر طریقی نمی‌توانند طرح توجیهی خود را تهیه کنند با کمک کارشناسان حوزه مربوط به راه اندازی کسب و کار خود، طرح خود را تهیه کنند.
معاون وزیر تعاون گفت: برای کسانی در نظر دارند تسهیلات اشتغال را برای تاسیس تعاونی‌ دریافت کنند تسهیل گرانی در محل ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ها آموزش دیده شده اند که راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دهند. منبع: مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی

محمدرضا آمویی، فرماندار کرمانشاه از نوسازی و درجاسازی واحد‌های فرسوده واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی روستا‌های تابعه براساس مصوبات شورای مسکن استان در بخش‌های روستایی از جمله بیلوار، کوزران، ماهیدشت و فیروزآباد خبر داد.

وی اظهار کرد: واحد‌های فرسوده این مناطق می‌توانند صرف رعایت درجاسازی و نوسازی برای دریافت تسهیلات به بنیاد مسکن شهرستان مراجعه کنند.

فرماندار کرمانشاه ادامه داد: دهیاران و شورای اسلامی مربوطه می‌توانند به واحد‌های واقع در محدوده‌های مورد نظر در روستا‌های خود و ابلاغ لازم به مالکان به منظور مراجعه به بنیاد مسکن شهرستان و اخذ تسهیلات بازسازی و احداث واحد نوسازی عمل کنند.

این مسئول بیان کرد: در صورت بروز هرگونه حوادث غیرمترقبه مسئولیت هرگونه خسارت بر عهده مالکان مورد نظر خواهد بود، لذا با استفاده از این فرصت ایجادی می‌توانند در راستای بازسازی واحد‌های فرسوده این مناطق اقدام لازم را انجام دهند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی