Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال، عبدالرضا کردی گفت: در بازدیدهای میدانی از نمایشگاه رسانه های دیجیتال میزان رشد امور و برنامه های نمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت.

مشاور خلاقیت و نوآوری رئیس سازمان فرهنگی – هنری شهرداری تهران اضافه کرد: بر این اساس به لحاظ رشد محتوایی نمایشگاه رسانه های دیجیتال درخصوص ارائه محتواهای تازه تر، پاسخگوتر برای مخاطبان و بازدیدکنندگان نسبت به سال گذشته یک رشد چشمگیر و برابر250 درصد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال به لحاظ مخاطبین و بازدیدکنندگان و نیز فعالیت و پاسخگویی متخصص و صاحب نظران در حیطه های رسانه شناسی ، سواد رسانه ای ،آسیب های رسانه ای رشد 400 درصدی نسبت به سال قبل یافت.

کردی در ادامه اظهار کرد: در حوزه رشد عمومی تقریباً بین 250 تا 270درصد شاهد رشد مخاطب بودیم و به لحاظ تولید محتوای خلاق رشد 800درصدی بوجود آمد که نشانگر این امر است که برنامه ها و محتواهای جدیدی در بخش خدمات اجتماعی و روانشناسی، شهروندی، علمی و.. در حوزه فضای مجازی رخ داده است.

مشاور خلاقیت و نوآوری رئیس سازمان فرهنگی –هنری شهرداری تهران یادآور شد: برای نخستین بار حوزه علوم پزشکی را بعنوان نوآوری جدید در نمایشگاه رسانه های دیجیتال مشاهد کردیم.

وی یادآور شد: نرم افزارها و برنامه های بسیار جالبی در زمینه استارتاپ ها به همکاری دانشگاه صنعتی شریف به صورت یک فرآیند از پیش تعیین شده و هدایت شده درنمایشگاه به چشم خورد. بخش استارتاپ ها در حوزه های دانش آموزی، دانشجویی وفضای آزاد در سال جاری نسبت به سال گذشته حداقل 300 تا 400درصد رشد داشت.

وی به حضور چشمگیر بخش دفاع مقدس در این دوره از نمایشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: تمام این مسائل نشان می دهد ما به صورت ملی در خصوص فضای مجازی و فناوری های مرتبط با فضای مجازی رشد قابل ملاحظه و ارزشمندی کسب کرده ایم و باید گفت این نمایشگاه یکی از دستاوردهای خلاق و بی بدیل کشور در حوزه فضای مجازی است.

502

مشاور خلاقیت نمایشگاه رسانه های دیجیتال دفاع مقدس فضای مجازی عبدالرضا کردی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست