Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: وزیر بهداشت در خصوص اقدامات وزارت بهداشت درباره جلوگیری از بیماری‌های عفونی گفت: مسئولان ارشد این وزارت خانه در منطقه حضور دارند و از سوی دیگر هماهنگی بین ما و وزارت نیرو انجام شده تا پیشگیری‌های لازم در شهرها صورت بگیرد.

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در گفتگو با ایلنا درباره شیوع بیماری‌های عفونی در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه گفت: مسئولین ارشد وزارت بهداشت در حوزه بیماری‌های غیرواگیر به سرپرستی آقای دکتر گویا از روز اول در منطقه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کار این عزیزان تازه آغاز شده و تا دو الی سه هفته دیگر نیز در این منطقه هستند.

وزیر بهداشت درباره خدمات رسانی به روستاهای آسیب دیده عنوان کرد:خوشبختانه ما در روستاها، بهورزان، خانه‌ها و شبکه‌های بهداشت را داریم اما با توجه به این که افراد خودشان آسیب‌دیده هستند و دارای تاملات روحی‌اند؛ قرار است بهورزان استان‌های مجاور  جایگزین آنان شوند بنابراین  جای نگرانی نیست.

وی در خصوص شهرها نیز عنوان کرد: برای این که شاهد بیماری‌های جدی نباشیم هماهنگی بین ما و وزارت نیرو انجام شده تا پیشگیری‌های لازم صورت بگیرد.

وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که حیوانات و احشام آسیب‌دیده و مرده ای از زلزله برجای مانده است آیا با سازمان دامپزشکی تعاملی در این زمینه داشته‌اید یا خیر گفت: راستش را بخواهید هنوز فرصت نکرده‌ایم با سازمان دامپزشکی در این زمینه صحبتی داشته باشیم، من نمی‌دانم این عزیزان در منطقه حضور دارند یا خیر، امیدوارم اگر نیستند حتما حضور پیدا کنند.

وی افزود: بخش امور دام وزارت جهاد کشاورزی باید نسبت به این مساله ورود پیدا کند و  آن چیزی که به ما مربوط می‌شود بحث‌های بهداشتی است.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: ما باید  به کمک وزارت کشور، ارگان‌ها، ارتش، سپاه و بنیاد مستضعفان کارهای دفن سم‌پاشی را انجام دهیم.

قاضی‌زاده هاشمی در خصوص تیم‌های دامپزشکی که در منطقه به صورت خودجوش حضور دارند، گفت: کار بسیار خوبی انجام داده‌اند و این اقدام پسندیده ای است.

پایان پیام/538

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی