Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: با توجه به وقوع زلزله کرمانشاه، رعایت اصول و توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از شیوع بیماری های ناشی از آلودگی آب و غذا ضروری است.

دکتر راضی ناصری فر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تمامی افراد باید از سلامت آب و غذای مصرفی خود اطمینان حاصل کنند تا با ظغیان بیماری های مرتبط با آب و غذا مواجه نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از عموم مردم استان خواست: ضمن رعایت بهداشت فردی به صورت مرتب دست های خود را با آب و صابون بشویند و میوه و سبزیجات را قبل از مصرف شسته و ضدعفونی کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تمامی افراد باید آب سالم و بهداشتی مصرف کنند و در صورت بروز هر گونه علائمی در سریع ترین زمان به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
دکتر ناصری فر افزود: توصیه های ارائه شده به مردم کلی است و باید در همه حال رعایت شود اما با توجه به شرایط کنونی، اهمیت رعایت این توصیه ها به منظور ایجاد آرامش در مردم و جلوگیری از بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا دو چندان است.
وی تاکید کرد: تمامی تمهیدات بهداشتی از جمله کلرزنی آب و نمونه برداری از مواد غذایی در استان به صورت مرتب انجام می شود و در این زمینه هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

**استقرار تیم های روان شناسی در بیمارستان ها و مراکز درمانی ایلام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در پی وقوع زلزله یکشنبه شب هفته گذشته، تیم های روان شناسی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی این استان مستقر شده و به افرادیکه دچار ترس و استرس شدید شده اند مشاوره رایگان ارائه می کنند.
وی تاکید کرد: تمامی افرادیکه پس از وقوع زلزله دچار استرس و نگرانی هستند باید به منظور پیشگیری از مشکلات روحی و روانی در آینده برای دریافت مشاوره روان پزشکی به بیمارستان ها و مراکز درمانی مراجعه کنند.
وقوع زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه تاکنون (ظهر جمعه) 436 کشته و 10 هزار و 179 مصدوم در استان داشته است.
این زلزله به 31 هزار واحد مسکونی در هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه آسیب کلی و جزئی وارد کرده است .
خبرنگار: معصومه امیدی** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
6032/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد

سعید هژبری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: نهضت لایروبی و جمع آوری نخاله‌ها در سطح مسیل‌ها و زباله‌ها در سطح حاشیه شهر‌ها با پیگیری استاندار ایلام در طول سال گذشته در استان اجرا شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس لایروبی مسیل‌ها در سطح نقاط مختلف شهری استان انجام شد، افزود: در سال گذشته که بیشترین بارش‌ها را داشتیم خوشبختانه به دلیل این اقدامات پیش‌گیرانه هیچ‌گونه خسارتی در حوزه سیل نداشتیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: برنامه‌های علمی و بازدید‌های تخصصی از نقاط مختلف شهر ایلام که از نظر سیلاب آسیب پذیر هستند با حضور کارشناسان و مشاوران و پیگیری شهرداری در قالب یک طرح علمی و تحقیقاتی مشخص شده است و مشاور این طرح پای کار بوده که نیاز است که در راستای حذف این نقاط آسیب پذیری اقدامات جدی انجام شود.

هژبری با بیان اینکه مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های عمده پیش روی مدیریت بحران استان بوده است، افزود: بر این اساس ۱۸ هزار میلیارد ریال برای ساماندهی این مسیل‌ها با مساعدت معاون اول رییس جمهور اختصاص یافته است که باید ۵۰ درصد از طریق برنامه و بودجه باید و ۵۰درصد هم از طریق وزارت نیرو تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با است ه به اینکه امسال به واسطه افزایش پوشش گیاهی در پی بارش‌های مناسب باید بحث اطفای حریق در سطح مراتع و تجهیز استان به امکانات جلوگیری و اطفای حریق مورد توجه قرار گیرد، ابراز کرد: منابع آبی استان نیز مورد تاکید و پایش است که لازم است در این حوزه نیز اقدامات لازم انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی