Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > اجتماعی - همشهری آنلاین:
رئیس سازمان بهزیستی از استقرار ۲۰ تیم تخصصی روانشناسی در منطقه زلزله‌زده تا پایان سال خبر داد و گفت: تاکنون ۱۱۸ نفر که دچار معلولیت شده‌اند شناسایی و خدمات تخصصی به آن‌ها ارائه می‌شود.

به گزارش ایلنا، انوشیروان محسنی‌بندپی در نشست خبری گفت: با حضور مددکاران اجتماعی حمایت‌های روانی از افراد به ویژه کودکان و زنانی که سرپرست خود را از دست داده‌اند، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه 20 گروه 5 نفره برای ارائه خدمات روانشناسی در منطقه حضور دارند، گفت: راه‌اندازی مهدکودک‌ها و ادارات بهزیستی شروع شده و تاکنون 9 کانکس برای راه‌اندازی مهد‌کودک‌ها در مناطق زلزله‌زده در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه حمایت‌های روانی و اجتماعی برای آسیب‌دیدگان ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: گروه‌های اجتماعی و محب تا پایان سال در قالب 20 گروه برای ارائه خدمات اجتماعی در منطقه زلزله‌زده حضور دارند.

محسنی‌بندپی تاکید کرد: در این حادثه حدود 118 نفر معلول شده‌اند که شناسایی و ارائه خدمات تخصصی توانبخشی برای این افراد در دست انجام است. همچنین اولین اداره بهزیستی در سرپل ذهاب از روز پنجشنبه شروع به فعالیت کرده. از امروز نیز در دیگر شهرها ادارات کل بهزیستی فعالیت‌شان را آغاز خواهند کرد.

او به افرادی که برای دریافت خدمات تخصصی پزشکی به تهران یا کرج مراجعه‌کرده‌اند؛ اشاره کرد و ادامه داد: آمادگی اسکان برای همراهان افرادی که برای دریافت خدمات تخصصی به تهران آماده‌اند را داریم و زمینه برگشت آنها پس از پایان بهبودی را فراهم می‌کنیم.

رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه این حادثه تاثیرات تلخی بر افراد زلزله‌زده داشته است، گفت: ارائه خدمات روانی و اجتماعی برای این افراد ادامه خواهد داشت تا اثرات ناشی از این حادثه تلخ را از بین ببرد. در حقیقت مداخله به هنگام ارائه خدمات روانشناختی و اجتماعی یک بحث علمی است که می‌تواند از شدت تاثیرات این حادثه بکاهد.

محسنی‌بندپی تصریح کرد: انجمن‌ روانشناسی، سازمان نظام روانشناسی و انجمن مددکاری نیز برای همکاری با ما اعلام آمادگی کرده‌اند. تیم مشاوره‌های روانشناختی 2360 نفر ساعت کار کرده‌اند و همچنین 39 ماشین اورژانس اجتماعی به همراه تیم مددکاری در منطقه حضور دارند همچنین 14 میلیارد تومان کمک غیرنقدی و 450 میلیون تومان کمک نقدی از طرف بهزیستی انجام شده و 62 ماشین شاسی بلند برای رفتن به مناطق صعب‌العبور به منطقه اعزام شده‌اند.

در همین زمینه: ششمین روز؛ آرامش نسبی پس از زلزله معاون عمرانی استاندار کرمانشاه:کشته‌های مسکن مهر به ۱۰۰ نفر رسید یک فرد مشکوک به وبا در بیمارستان کرمانشاه بستری شده است رییس مرکز بهداشت کرمانشاه: نگران اپیدمی وبا هستیم پرداخت ۴۱ میلیون تومان وام و کمک بلاعوض به خانوارهای شهری آسیب دیده از زلزله توزیع شناسنامه امدادی میان زلزله‌زدگان برای ثبت اقلام توزیعی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۴۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،اظهارکرد: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شد که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی