Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@08:11:42 GMT

مطالعه طرح تفصیلی اثر ملی سبلان اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۵۹۹۰

مطالعه طرح تفصیلی اثر ملی سبلان اجرا می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: مطالعه طرح تفصیلی – اجرایی اثر طبیعی ملی سبلان با محوریت مدیریت یکپارچه زیست بومی اجرا می‌شود و یکی از ضروریات محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد خداپرست بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه طرح مدیریت سبلان در اردبیل اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام یافته مطالعه طرح تفصیلی – اجرایی اثر طبیعی ملی سبلان با محوریت مدیریت یکپارچه زیست بومی اجرا می‌شود و یکی از ضروریات محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم اجرای این طرح بتواند ما را به یک رویکرد همه سونگر کاربردی و پویا به منظور حفظ و نگهداری منابع اکولوژیک و بهره‌برداری خردمندانه از منابع، جلب مشارکت در اجرای برنامه های طرح مدیریت مناطق و همسو کردن فعالیت‌ها در راستای مدیریت یکپارچه زیست بومی رهنمون شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: کوه سبلان به عنوان یکی از مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست تحت عنوان اثر طبیعی ملی سبلان در شورای عالی محیط زیست به تصویب رسیده است که نیاز است در این زمینه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم در ارتباط با حفظ و نگهداری این اثر ملی مبنای کار قرار گیرد.

خداپرست بیان کرد: برای دستیابی به اهداف مورد نظر نیاز است فعالیت‌های دستگاه‌های متولی به منظور مدیریت یکپارچه سبلان همسو شود تا بتوانیم خروجی‌های موفقی را در این زمینه شاهد باشیم و در این زمینه ارائه برنامه‌ها و پیشنهادات دستگاه‌های اجرایی استانبرای بهره‌برداری پایدار از سبلان باید مورد توجه واقع شود.

جعفر فهیمی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: جوامع روستایی و عشایری منطقه محافظان اصلی این اثر ملی طبیعی هستند که باید مشارکت و همکاری همه‌جانبه‌ای به همین منظور با ما داشته باشند و اجرای طرح‌های آسیب‌شناسی در این زمینه برای ر مدیریت و حفاظت از اثر طبیعی ملی سبلان از اهداف مهمی است که به دنبال آن هستیم.

انتهای پیام/

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۵۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی عصر سه‌شنبه در حاشیه نشست مشورتی شورای محیط زیست استان‌ها که به صورت وبینار و با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور برگزار شد؛ به خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان اظهار کرد: براساس دستورات رئیس جمهور برای مدیریت پسماند و پیگیری جدی کارگروه‌های مربوطه امیدواریم با کمک اعضای شوراهای اسلامی شهرها که ناظر بر عملکرد شهرداران هستند، تفکیک از مبدا زباله جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این نشست درخواست‌های محیط زیست کردستان مطرح شده‌اند، گفت: توسعه کسب و کارهای مدیریت پسماند، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فضای سبز و اجرای پروژه‌های محیط زیستی از جمله درخواست‌های ما در این نشست است.

حمیدی به جولان سگ‌های ولگرد به عنوان یکی از معضلات شهری اشاره کرد و افزود: افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد منجر به اجرا نشدن تفکیک از مبدا زباله است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به اینکه زباله‌گردها به طور کاملاً غیر بهداشتی اقدام به تخلیه زباله از سطل‌های زباله می‌کنند، افزود: این مساله افزون براینکه به خوراک رسانه‌های معاند تبدیل شده عاملی برای انتقال بیماری و افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

حمیدی خاطرنشان کرد: کمتر از ۶۰ درصد جایگاه‌های پسماند در روستاهای استان دارای استاندارد و مورد تأیید است و از هزار و ۷۰۰ روستای استان ۸۰۰ روستا دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار هستند.

وی بیان کرد: جایگاه‌های زباله در استان بیشتر به محل تلنبار زباله تبدیل شده است و تا زمانی که مدیریت و ساماندهی این مهم در اولویت برنامه‌های شهرداران قرار نگیرد این مشکل حل نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اضافه کرد: ۳۰ درصد زباله‌های تولیدی در استان قابلیت بازیافت هستند و بازیافت زباله باید از منازل آغاز شود که این اقدام مستلزم ایجاد بسترهای لازم است.

گفتنی است؛ کردستان جزو منطقه ۲ محیط زیست کشور (شامل استان‌های اردبیل، آذربایجان‌های غربی و شرقی، زنجان و قزوین) است و مباحث مهم هر استان جمع‌آوری شده و توسط رئیس منطقه در این وبینار بیان شد.

کد خبر 6086966

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی