Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پارلمانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی و رفاهی از مطالبات جدی فرهنگیان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سیدمحمد شفیعی پیش از ظهر امروز در دیدار با مسئولان فرهنگی نمین اظهار داشت: با توجه به این‌که مشکلات حوزه فرهنگ در کشور ما زیرساختی بوده باید توجه داشت که تنها علت اصلی مشکل به قبل بازنمی‌گردد و هم‌اکنون نیز برخی چالش‌هایی در ارتباط با حوزه فرهنگ در کشور به چشم می‌خورد که نبود اعتبارات کافی و کمبود منابع برای پاسخ‌گویی به نیازهای فرهنگی کشور از جمله این چالش‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به ضرورت ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی از جمله مرکز آموزشی، رفاهی و خدماتی در سطح کشور افزود: ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی و رفاهی از مطالبات جدی فرهنگیان در منطقه است که باید برای هدفمندسازی برنامه‌ها و اجرای طرح‌های برنامه‌ریزی شده از محل غنی اعتبار به این حوزه تزریق شود که این امر همت و تلاش مصاعف مسئولان را می‌طلبد.

مدیرکل پارلمانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: هم‌اکنون بحث نوسازی و تجهیز مدارس یکی از مهم‌ترین مشکلات مطرح حوزه فرهنگی به شمار می‌آید که با توجه به این که در سال‌های اخیر اقدامات رضایت‌بخشی در این حوزه انجام گرفته اما هنوز هم در حاشیه برخی شهرها و در مناطق دورافتاده کشور دانش‌آموزانی هستند که با عنوان سیستم تک دانش‌آموزی بدون هیچ تجهیزاتی و در کانکس مشغول به تحصیل هستند که این تعداد دانش‌آموزان باید در اسرع زمان زیرپوشش قرار بگیرند.

شفیعی با اشاره به سبقه نمین در حوزه فرهنگ این شهرستان را مهد فرهنگ و ادب معرفی کرده و گفت: افتخار خدمتگذاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک نعمت و توفیق الهی است که آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد مقدس در جهان معرفی شده و فرهنگیان و کارکنان آن نیز مشمول عنایت و رحمت الهی هستند.

وی با بیان اینکه مشکلات مدارس شهرها و استان‌های کشور در اولویت رسیدگی و برطرف‌سازی هستند، افزود: هم‌اکنون در بسیاری از مناطق مهم‌ترین چالش در سطح مدارس و در حوزه تعلیم و تربیت نیازمندی‌های تجهیزاتی در حوزه هوشمندسازی مدارس است که در صورت تخصیص اعتبارات کافی و ایجاد منابع مالی جدید می‌توان تمامی این مشکلات را از پیش رو برداشت.

مدیرکل پارلمانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر ارتقای سطح منزلت معلمان به عنوان یکی از اولویت کاری و اصلی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: درباره ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی و پاسخ به مطالبات فرهنگیان تلاش مضاعف تمامی دستگاه‌های اجرایی و در نقطه مقابل مشاوره و طرح مشکلات مردم از زبان نمایندگان استان‌ها نیاز کار است که امیدواریم در بازه زمانی کوتاه تمامی این مشکلات برطرف‌ شوند.

انتهای پیام/

R41374/P41362/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش