Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مجید خدابخش شامگاه شنبه در دیدار با اعضای ستاد برگزاری برنامه های هفته کتاب افزود: کتاب و کتابخوانی از جمله کارهای زیربنایی و فرهنگی جوامع است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به برگزاری پانزدهمین نمایشگاه کتاب تبریز افزود: بازدید 800 هزار نفر از این نمایشگاه که محیطی فرهنگی و آموزشی بود کاری بسار ارزشمند و ماندگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خدابخش ادامه داد: حضور خیران استان در بحث کتابخانه سازی کاری بسیار ارزشمند است و باید زیرساخت های لازم برای خیران در استان ایجاد شود.
وی با بیان اینکه افزایش سرانه مطالعه در کشورهای پیشرفته بسیار مهم است ، اضافه کرد: باید این موضوع در اولویت کاری دستگاه های فرهنگی استان قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین تاکید کرد: نباید این دیدار و جلسه فقط به هفته کتاب ختم شود بلکه هرماه یک جلسه با موضوع کتاب و کتابخوانی برگزار شود.
وی با بیان اینکه دستگاه های فرهنگی استان نسبت به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند، خاطرنشان کرد: فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در بین سنین مختلف و در خانواده توسعه یابد.

**مطالعه کتاب موجب افزایش راندمان کاری است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: کتاب عنصری حیات بخش و کالایی استراتژیک و فرهنگی است که در تمامی بخش ها می تواند اثرگذار باشد.
محمدپور افزود: امیدوارم بتوانیم در جهت ترویج تولید ، عرضه و استفاده و بهره برداری از کتاب و مطالعه گام های ارزنده ای در استان برداریم.
وی ادامه داد: مطالعه کتاب می تواند راندمان کاری آحاد مردم را افزایش داده و موجب بهره برداری بهینه از فرصت ها شود.
محمدپور اظهار کرد: سمت و سوی حرکت دستگاه‌های مختلف استان این است که بتوانیم سرانه مطالعه را افزایش دهیم و به جایگاه مناسب در این زمینه برسیم.
خبرنگار: مینا بازگشا**انتشار: عزیزی راد
6120/518

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران هستند