Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس با بیان اینکه «نیاز فوری مردم زلزله‌زده به چادر، وسایل گرمایشی و نایلون است» گفت: با توجه به آغاز بارندگی‌ها اگر وسایل گرمایشی، چادر و نایلون به اندازه کافی وجود نداشته باشد و شرایط مدیریت نشود قطعا بحران شدید و بدتر از زلزله گریبان‌گیر مردم خواهد شد.

فرهاد تجری در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح آخرین وضعیت روند امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده، گفت: علیرغم تمامی اقدامات انجام شده ولی هنوز مشکلاتی همچون کمبود چادر، قطعی برق و نبود سرویس بهداشتی و حمام وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درخواستم از مردم آن است که کمک‌های غیرنقدی خود را به صورت هدفمند به مردم زلزله‌زده برسانند. در حال حاضر وسایل گرمایشی، وسایل بهداشتی و شخصی خانم ها و آقایان، سرویس بهداشتی و حمام صحرایی از نیازهای ضروری و فوری است لذا از مردم می‌خواهم که کمک‌هایشان را از طریق افرادی به نمایندگی اعزام کنند تا به دست اهلش برسد.

تجری توضیح داد: متاسفانه در مواردی به دلیل توزیع نامناسب کمک‌ها در برخی مناطق غذا به حد کافی وجود داشته و از کمبود پوشاک رنج می‌برند و در مواردی دیگر برعکس این شرایط حاکم است لذا باید نیازسنجی صورت گیرد و بر اساس آن کمک‌های غیرنقدی توزیع شود.

وی افزود: در این بین با توجه به شروع بارندگی‌ها و کمبود وسایل گرمایشی اگر شرایط مدیریت نشود قطعا بحران شدیدتر و بدتر از زلزله رخ خواهد داد.

تجری در توضیح قطعی برق، گفت: برق برخی از روستاهایی که صددرصد تخریب شده‌اند هنوز وصل نشده که انتظار می‌رود با ساماندهی این وضعیت آنها بتوانند حداقل از برق برخودار بوده تا بتوانند وسایل گرمایشی داشته باشند که با برق کار می‌کند.

نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس اضافه کرد: البته شرکت برق زحمات زیادی کشیده است ولی هنوز برخی از روستاها برق ندارند. انتظار می‌رود شرکت برق زمینه‌ای فراهم نماید تا مردم بتوانند در چادرها از برق استفاده کنند.

وی درباره انتشار فیلمی با محتوای لباس‌های گرم که در گوشه‌ای پخش شده‌اند، گفت: اینها لباس‌های دست دوم هستند که طبیعتا مردم از آن استفاده نمی‌کنند و توزیع‌کنندگان این لباس‌ها را گوشه‌ای رها کرده‌اند. ما از مردم می‌خواهیم که لباس‌های نو بفرستند که زلزله‌زدگان بتوانند از آن استفاده کنند.

تجری در مورد حضور تیم‌های روانکاوی و مشاوره برای همدردی با داغ‌دیدگان زلزله، گفت: خوشبختانه ساماندهی مناسبی از سوی سازمان بهزیستی و NGO‌ها، بخش خصوصی و مردمی صورت گرفته است. آنها در مناطق زلزله‌زده حضور داشته و تلاش می‌کنند تا با ارتباط با خانواده‌های داغ‌ دیده آنها را از لحاظ روحی تسلا دهند.

نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس در مورد تعداد فوتی‌های مسکن مهر در سرپل ذهاب، گفت: در این شرایط پرداختن به چنین موضوعاتی درست نیست ولی آمار تعداد کشته شده‌های مسکن مهر در مقایسه با سایر مناطق زیاد نیست. با توجه به ازدحام و تراکم جمعیت در مسکن مهر بایستی فاجعه عمیق‌تر می‌شد اما با کمک خداوند و آگاهی مردم آنها زودتر از منازل‌شان بیرون آمدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند

معاون امور عمرانی استانداری ایلام با تاکید بر اینکه مردم، عشایر و همه دستگاه‌ها برای پیشگیری از حریق در جنگل‌ها پای کار بیایند گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان برای تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها در پای درختان می‌شود که امور عشایر باید جلوی آن را بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سعید هژبری روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق در جنگل‌های استان به عنوان یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان با برنامه‌ریزی مدون تمام ظرفیت‌های شهرستان را به کار گیرند.

معاون استاندار ایلام به دستورالعمل وزارت کشور برای پیشگیری از حریق و لازم بودن اجرای مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاههای عضو در این ستاد افزود: همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید با تمام توان و بدون سهل‌انگاری در مواقع بحرانی پای کار باشند.

هژبری با تاکید بر مکلف بودن شهرداران و دهیاران با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات برای حفظ طبیعت گفت: همچنین نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند.

 وی ادامه داد: طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌ آتش‌نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

امور عشایری پای کار حفظ طبیعت بیاید

هژبری در بخش دیگر سخنان خود از عشایر به عنوان یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق یاد کرد و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان برای تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

معاون عمرانی استاندار ایلام به ضرورت حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق نیز اشاره کرد و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و غیره را پایش کند، تصریح کرد: استفاده از سامانه های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را نیز در دستور کار قرار دهد.

وی ضمن درخواست از رسانه های استان برای فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت، خاطر نشان کرد: کمیته ای جهت تولید محتوا در حوزه ی فرهنگ سازی حفاظت از عرصه های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت، با حضور رسانه ها،صدا و سیما و روابط عمومی دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران استان تشکیل شود.

معاون استاندار ایلام در پایان به استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، تاکید داشت و گفت: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

 

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور