Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» از قم، محمدباقر نوبخت صبح امروز در دیدار آیت‌الله مکارم شیرازی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با اشاره به حادثه زلزله در غرب کشور اظهار داشت: دولت سه وظیفه امداد و نجات، اسکان موقت و اسکان دائمی را پس از وقوع حادثه در دستور کار قرار داد و مردم هم در این زمینه کمک‌های قابل‌ستایشی به زلزله‌زدگان ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سفر رئیس‌جمهوری به کرمانشاه از همان روز نخست دستورات لازم داده شد و در پنج سرفصل کمک به زلزله‌زدگان برنامه‌ریزی شد، افزود: موضوع رسیدگی به زلزله‌زدگان همچنان در دولت با جدیت در دستور کار قرار دارد و از مردم می‌خواهیم در بازسازی خانه‌های تخریب‌شده اصول فنی و ایمنی را رعایت کنند.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه با تأکید بر اینکه "به‌دلیل عدم رعایت اصول ایمنی متأسفانه شاهد تخریب خانه‌های تازه‌ساخت در زمین‌لرزه بوده‌ایم"، ابراز کرد: دولت ۲۸۱ میلیارد تومان به‌صورت بلاعوض و ۶۵۹ میلیارد تومان برای تسهیلات ارزان‌قیمت برای زلزله‌زدگان در نظر گرفته ‌که این پول علی‌رغم محدودیت‌های بودجه‌ای هم‌اکنون به‌حساب بنیاد مسکن واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: فضای مجازی کنار وجه مثبت دارای وجوه منفی نیز هستند که با توجه به ابلاغ مقام معظم رهبری در تشکیل شورای عالی فضای مجازی، برنامه‌ریزی‌ها برای اقدام متناسب با فرهنگ ایران در حال انجام است.

نوبخت با اشاره به ناکافی بودن سهم مالیات در تولید ناخالص داخلی عنوان کرد: در این شرایط نمی‌توان مالیات واحدهای خرد را افزایش داد و به همین منظور در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد زیرساخت‌ها و نرم‌افزارهای لازم برای جلوگیری از فرار مالیات دانه‌درشتان هستیم.

وی با بیان اینکه درآمدهای نفتی از سال ۹۲ تاکنون از ۴۱ درصد به ۲۶ درصد کاهش یافته است، تصریح کرد: سهم مالیات در تولید ناخالص بسیار اندک است و سهم مالیات از ۳۳ درصد از سال ۹۲ تاکنون به ۳۶ درصد رسیده است.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، غلامرضا صالحی در جلسه چهار ساعته شورای معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: حدود پنج درصد برنامه نهضت ملی روستایی کشور برای آذربایجان‌غربی برنامه ریزی شده است و با توجه به تعریف ۳۵۰ هزار واحدی، ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد در برنامه نهضت ملی روستایی این استان قرار دارد.

وی ادامه داد: در این میان ۲۴۰ هزار واحد به بانک معرفی شده است که این رقم در آذربایجان‌غربی ۱۲ هزار و ۶۰۰ واحد است.

صالحی با اشاره به تعداد قردادهای نهضت ملی روستایی گفت: از این تعداد نیز ۱۱۰ هزار واحد قراردادشان عقد شده که ۶ هزار و ۸۰ واحد آن مربوط به آذربایجان‌غربی است.

وی با اشاره به تعداد واحدهای مسکونی روستایی گفت: در حال حاضر پنج میلیون و ۶۰۰ هزار واحد روستایی در کشور وجود دارد که بنیاد مسکن در قالب خدمات مختلف در تبیین اهداف خود برای ارتقا سطح کیفیت زندگی در این واحدهای روستایی است.

صالحی اضافه کرد: پنج درصد این تعداد واحد روستایی به تعداد ۲۵۸ هزار و ۴۵۵ واحد در روستاهای آذربایجان‌غربی قرار دارد.

وی با اشاره به چالش‌های استانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: برخی موانع باعث عدم چابک سازی و تسریع در روند اجرایی امور می‌شود که امروز با تغییر روند اداری در استان‌ها توانسته‌ایم گام‌های بلندی در راستای خدمت به جامعه روستایی و شهری از سمت بنیاد مسکن برداریم.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه، سیاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر کاربردی نمودن معیارها و برنامه‌های تعریفی است و از این رو خدمت به روستاها جزو اولویت‌های کاری این نهاد است.

صالحی با تاکید بر اینکه آذربایجان‌غربی در طول تاریخ جزو اولین‌های اتفاقات فرهنگی و اجتماعی بوده است افزود: نباید امروز از امتیاز پایین آذربایجان‌غربی و عقب ماندگی آن در برخی شاخص‌های بنیاد مسکن را نادیده گرفت که البته امیدواریم با تغییر مدیریتی که در این استان صورت گرفت شاهد پیشرفت و توسعه همه شاخص‌های این استان در رده کشوری باشیم.

 

دیگر خبرها

  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود