Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا- رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت 281 میلیارد تومان به صورت بلاعوض و 659 میلیارد تومان برای تسهیلات ارزان قیمت مصوب کرده که با وجود محدودیت های بودجه، تسهیلات بلاعوض همان روز به خزانه ابلاغ و این پول هم اکنون به حساب بنیاد مسکن واریز شد.

محمد باقر نوبخت روز یکشنبه در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی ازمراجع عظام تقلید با تقدیر از کمک ها و عملکرد مردم به زلزله زدگان غرب کشور، افزود: پس از این حادثه دولت سه وظیفه اساسی امداد و نجات، اسکان موقت و اسکان دائمی را تعریف و اقدام های لازم را بر مبنای این وظایف تصویب، اجرا و یا درحال اجرایی کردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کمک های قابل ستایش مردم رافع وظایف دولت برای کمک به زلزله زدگان نیست، ادامه داد: برای اسکان موقت زلزله زدگان از همان روز اول با حضور رئیس جمهوری در کرمانشاه دستورات لازم داده شده و در نخستین جلسه دولت پس از این حادثه نیز برای کمک به زلزله زدگان در پنج سرفصل برای افراد آسیب دیده برنامه ریزی شده است.
نوبخت با بیان اینکه موضوع زلزله به جهت اهمیت با جدیت در دستور کار دولت قرار دارد ادامه داد: از مردم می خواهیم که در بازسازی خانه های تخریب شده اصول فنی و ایمنی را رعایت کنند.
وی افزود: مردم به ایمنی در ساختمان به عنوان سخت گیر نگاه می کنند که به دلیل رعایت نکردن این اصول ایمنی متاسفانه برخی ساختمان های تازه ساخت نیز در این زمین لرزه دچار آسیب شدند و این در حالی بود که ساختمان ها خسارتی ندید که این نشان از
اهمیت رعایت مسائل ایمنی و فنی است.
نوبخت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت فضای مجازی در کشور گفت: در کنار وجه مثبت فضای مجازی این فضا دارای وجوه منفی است که با توجه به ابلاغ رهبر معظم انقلاب برای تشکیل شورای عالی فضای مجازی برنامه ریزی برای اقدام متناسب با فرهنگ ایران در این راستا در حال انجام است.
وی همچنین وضعیت پرداخت مالیات در کشور را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: از یک سو سهم مالیات در تولید ناخالص داخلی را ناکافی می دانیم و از سوی دیگر نمی توان سهم مالیات کسبه و درآمدهای خرد را نیز بیش از این افزایش داد به همین دلیل به برنامه ریزی لازم برای ایجاد زیرساخت و نرم افزارهای لازم برای اخذ مالیات از فراریان مالیاتی و دانه درشت ها در حال انجام است.
وی ادامه داد: ازسال 92 تاکنون سهم درآمدهای نفتی از کل درآمدهای مالی از 41 درصد به 26 درصد کاهش و سهم مالیات از 33 درصد به 36 درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: سهم مالیات در تولید ناخالص داخلی ما بسیار اندک است که باید این رقم با برنامه ریزی و به تدریج افزایش یابد.
نوبخت ادامه داد: اعتقاد دولت این است که نباید بیش از این به کسبه فشار آورد و برای شناسایی دانه درشت ها اقدام ها و نرم افزارهای لازم در حال طراحی است.
محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه امروز به منظور زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و دیدار با مراجع عظام تقلید به قم سفر کرد.
وی در بدو ورود به قم در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام رضا(ع) در دفتر آیت الله سبحانی از مراجع عظام تقلید حضور یافت.
نوبخت همچنین با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و رئیس جامعه المصطفی العالمیه دیدار و گفت وگو کرد.
7404/ 6133/ خبرنگار - محمد زمانی ** انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی