Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@17:29:38 GMT

فواید اسید فولیک در بارداری

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۹۶۵۵۴

فواید اسید فولیک در بارداری

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، خوردن اسید فولیک در دوران بارداری بسیار مهم است. استفاده از ویتامین های مخصوص دوران بارداری با ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک قبل و در دوران بارداری توصیه می شود چرا که برای پیشگیری از نقص تولد در سیستم عصبی (مغز و نخاع) هنگام تولد پیشگیری می کند.

فولیک اسید چیست؟
نوعی از ویتامین B است که فولات نامیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولات نقش مهمی در ساخت سلول های قرمز خونی داردو و به کودک شما در رشد سیستم عصبی ، مغز و نخاع کمک فراوانی می کند. فولات بطور طبیعی در گیاهان با رنگ سبز تیره و سبزیجات و مرکبات یافت می شود.

 

چه موقع باید شروع به مصرف اسید فولیک کنم؟
نقائص تولد در ۳ الی ۴ هفته اول بارداری رخ می دهد. بنابراین خوردن اسید فولیک قبل از بارداری توصیه می شود.


سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که شما حداقل یک ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف اسید فولیک را شروع و به صورت روزانه ادامه دهید تا بارداری شوید. همچنین این سازمان ادامه می دهد که هر خانمی که در سن باردار شدن می باشد بهتر است روزانه اسید فولیک مصرف کند پس شما می توانید حتی مصرف آن را زودتر شروع کنید.


پس اگر از مکمل های ویژه بارداری استفاده می کنید مطمئن باشید که به میزان کافی دارای اسید فولیک مورد نیاز باشد.

 

در دوران بارداری چقدر باید اسید فولیک مصرف شود؟
پزشکان توصیه می کنند زنان باردار روزانه ۴۰۰ میکرو گرم فولیک اسید در طول روز مصرف کنند. اگر از مولتی ویتامین استفاده می کنید چک کنید حتما این مقدار را داشته باشد.


مقدار اسید فولیک توصیه شده در دوره های مختلف بارداری:
میزان اسید فولیک لازم هنگام اقدام به بارداری: ۴۰۰ میکروگرم در روز
میزان اسید فولیک لازم در سه ماهه اول بارداری: ۴۰۰ میکروگرم در روز
میزان اسید فولیک لازم از ماه چهارم تا ماه نهم: ۶۰۰ میکروگرم در روز
میزان اسید فولیک لازم در زمان شیر دهی: ۵۰۰ میکروگرم در روز

فواید اسید فولیک در دوران بارداری چیست؟
بدون استفاده از اسید فولیک در دوران بارداری کافی ممکن است لوله عصبی کودک شما به درستی بسته نشود و کودک شما دچار نقص های مربوط به بسته نشدن آن شود مانند:


اسپینال بیفیدا: نقص تکامل در نخاع یا مهره ها
آننسفالی: نقص تکامل در قسمت های اصلی مغز


کودکان با آننسفالی معمولا زیاد زنده نمی مانند و کودکان با مشکل اسپاینال بیفیدا ممکن است دچار ناتوانی دائمی شوند. با مصرف به میزان اسید فولیک می توان جلوی این ناهنجاری ها را گرفت. 

 

حداقل یک ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف اسید فولیک را شروع و به صورت روزانه ادامه دهید

 
مصرف اسید فولیک قبل از بارداری و در حین آن همچنین می تواند از کودک شما در مقابل مشکلات زیر حمایت کند:


شکاف لب و کام
تولد نارس
وزن کم هنگام تولد
سقط جنین
رشد ناقص در رحم

 

اسید فولیک همچنین برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری پیشنهاد شده است:
عوارض بارداری (در یکی از گزارشات نشان داده شد که در خانمهایی که مکمل اسید فولیک در طول سه ماهه دوم استفاده کرده اند خطر ابتلا به پره اکلامپسی کاهش یافته است)
بیماری های قلبی
سکته مغزی
برخی از انواع سرطان ها
بیماری آلزایمر
منابع اسید فولیک


مواد غذایی که می توانند به شما در دریافت میزان کافی اسید فولیک کمک کنند عبارتند از:
غلات صبحانه غنی شده ۱۰۰ % ، ۳/۴ فنجان: ۴۰۰ میکروگرم
کبد گوشت گاو، پخته شده، همراه با سیب زمینی، ۳ اونس: ۲۱۵ میکروگرم
عدس، دانه های بالغ، پخته شده، آب پز، ۱/۲ فنجان: ۱۷۹ میکروگرم
اسفناج، یخ زده، پخته شده، آب پز، ۱/۲ فنجان: ۱۱۵ میکروگرم
نودل تخم مرغ، غنی شده، پخته شده، ۱/۲ فنجان: ۱۱۰ میکروگرم
غلات صبحانه، غنی شده با ۲۵٪ ، ۳/۴ فنجان: ۱۰۰ میکروگرم
لوبیا سبز شمالی، آب پز، ۱/۲ فنجان: ۹۰ میکروگرم

 

بیتوته

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی

مینا کاویانی، با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، گفت: شلغم در دسته سبزی‌های بسیار کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۸ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود ۸/۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است.

به گزارش سرگرمی روز، مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. این ویتامین ضمن کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

به گفته کاویانی، هر ۱۰۰ گرم شلغم حدود ۲۱ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند تقریباً یک سوم نیاز روزانه بدن فرد را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامین‌های گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.

کاویانی با اشاره به مواد معدنی موجود در این سبزی گفت: شلغم حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم و منیزیوم است. در هر ۱۰۰ گرم از این سبزی ریشه‌ای ۳۰ میلی‌گرم کلسیم و ۱۹۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد که می‌تواند بخشی از نیازهای روزانه افراد را تأمین کند.

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه همچنین شلغم را دارای ترکیبات شیمیایی عنوان کرد که دارای خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند و به همین دلیل است که از دیرباز در فصل زمستان و ماه‌های سرد سال از شلغم پخته به منظور تسکین علائم عفونت‌های تنفسی، سرماخوردگی، سینوزیت (التهاب در حفره‌های سینوسی اطراف بینی)، بهبود سرفه و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: برگ‌های سبز شلغم نیز از ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند. به این معنی که برگ‌های سبز شلغم سرشار از ویتامین‌های K،C، اسید فولیک و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند.

به گفته وی، ریشه و برگ‌های سبز شلغم حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک هستند (۲۱/۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم) که این ماده طبیعی در بعضی سبزی‌های متعلق به خانواده براسیکا (کلمیان) یافت می‌شود.

کاویانی با اشاره به اینکه اسیداگزالیک قابلیت تبدیل‌شدن به بلور و ایجاد سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری را دارد، تاکید کرد: افراد دارای کلیه سنگ‌ساز باید با احتیاط بیشتری شلغم را مصرف کنند. به این افراد توصیه می‌شود همراه با مصرف این سبزی‌ها مقدار کافی آب سالم بنوشند تا با افزایش حجم طبیعی ادرار سبب کاهش خطر ابتلاء به سنگ کلیه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فواید فوق العاده انجیر در دوران بارداری (فیلم)
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند