Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ؛آیت الله علیرضا اعرافی ،مدیر حوزه‌های علمیه،در نشستی با آیت الله علما، نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه و آیت الله ممدوحی، حجت الاسلام والمسلمین محمدی عراقی، نماینده رهبر انقلاب در مناطق زلزله زده و اعضای ستاد حوزوی حوادث غیرمترقبه که در دفتر نماینده ولی فقیه این استان برگزار شد، ضمن تسلیت وفات هموطنان کرمانشاهی در زلزله اخیر اظهار کرد: همدردی با مردم عزیز کرمانشاه از وظایف ما بوده که به همین دلیل در این استان حضور پیدا کرده تا بتوانیم ضمن سرکشی از خانواده‌های داغدار و حادثه دیده، دلجویی از آنان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز کرد: پس از وقوع زلزله در استان کرمانشاه، ستاد بحران حوادث غیرمترقبه با محوریت نهادهای حوزوی در قم راه اندازی و تصمیماتی در آن اتخاد شد تا بتوانیم به سهم خود فعالیت مناسبی در این منطقه داشته باشیم.

 خاطرنشان کرد: پس از این حادثه، همبستگی علمایی و حوزوی مناسبی در قم و استان کرمانشاه شکل گرفت که امیدواریم ادامه دار باشد.

امام جمعه قم تصریح کرد: حضور روحانیت در کنار مردم و التیام بخشی به درد آنان، برآمده از ذات روحانیت است و باید با تمام وجود در کنار آنان باشیم، چراکه هرچه داریم از این مردم است و باید این فعالیت‌ها استمرار داشته باشد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: باید به آلام روحی و آرامش بخشی به جامعه حادثه دیده توجه ویژه داشته و روش‌های صحیح را به کار ببندد تا بتواند مثمرثمر باشد.

وی اظهار کرد: ما به عنوان روحانیت اعلام می‌کنیم که این قشر در این مسائل نگاه مذهبی و فرقه ای ندارد و امروز نیز مشاهده کردیم که یکی از طلاب شیعه در پاسخ به سؤال خبرنگار اعلام کرد که جان خود را برای اهل سنت خواهیم داد که جای تقدیر و تشکر از این طلبه عزیز دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: برای حضور طلاب خوش فکر و با انگیزه در این منطقه برنامه ریزی خواهیم کرد تا بتوانیم از ظرفیت‌های موجود به درستی استفاده کنیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: اصل بر این است که طلاب مدرسه علمیه تخریب شده امام باقر(ع) سرپل ذهاب در این مدرسه خود حضور داشته و ان شاءالله فکری برای آن خواهیم کرد.

آیت الله اعرافی در پایان تصریح کرد: از ستاد حوزوی حوادث غیرمترقبه نیز قدردان بوده و ان شاءالله ستاد ثابتی برای دیگر مشکلات خواهد بود.

انتهای پیام/ح

روحانیت در کمک به حادثه دیدگان نگاه فرقه‌ای نخواهد داشت .

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی