Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: امروز با گذشت 17 سال از بحث بسیج سازندگی، بسیج و سپاه در عرصه سازندگی قدم های مبنایی واساسی را در سه بخش اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و اردوهای جهادی برداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامعلی ابوحمزه در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه آرمان در اولین روز از هفته بسیج که با عنوان "بسیج، اقتصاد مقاومتی، سازندگی" نامگذاری شده است در خصوص اقدامات بسیج وسپاه دراین زمینه گفت: شعار هفته بسیج امسال "بسیج، مظهر مردم سالاری دینی" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اظهار داشت: کارهایی که در هفته بسیج پیش بینی شده انجام دهیم، برپایی نمایشگاه های تولیدات اقتصاد مقاومتی، مبارزه با قاچاق کالا، نشست حمایت از تولید داخلی، بازدید علمی دانشگاه از کارخانجات و مراکز علمی وصنعتی و همچنین تجلیل از فعالان برتر اقتصادی است.

 

وی بیان کرد: از تاریخ 17 اردیبهشت ماه سال 79 و پس ادغامی که بین جهاد سازندگی و وزارت کشاورزی صورت گرفت، مقام معظم رهبری بحث بسیج سازندگی را مطرح کردند و امروز با گذشت 17 سال، بسیج و سپاه در عرصه سازندگی قدم های مبنایی واساسی را در سه بخش اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و اردوهای جهادی برداشته است.

 

سردار ابوحمزه با بیان اینکه در طول این سال ها کمک های مناسبی به مردم در استان ارائه شده، تصریح کرد: بخشی به شکل وام های قرض الحسنه در اختیار بسیجیان قرار گرفته است که با میزان کارمزد 14 درصد یا 16 درصد، از ده میلیون تا سی میلیون وام هایی دریافت شده است و اگر اقدامات قوی تری انجام شود، مبلغ بالاتری وام می گیرند.

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به موضوع محرومیت زدایی واقدامات بسیج در این زمینه خاطرنشان کرد: سه دهستان را در ریگان، شهداد و عنبرآباد مشخص کردیم که از سال گذشته اقدام به آماده سازی این سه منطقه در زمینه های راه، خانه عالم، مسجد و سرویس بهداشتی و سایر نیازمندی ها کرده ایم.

 

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان