Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه معدن ایران گفت: با وجود قرارگیری موقعیت جغرافیایی معادن در مناطق محروم، فرصت اشتغال‌زایی و درآمدزایی در چنین مناطق کمتر توسعه‌یافته‌ای در بُعد محلی فراهم شده اما در بُعد ملی،‌باید رشد اقتصادی، ایجاد ارزش افزوده، صادرات و ... فراهم شود.

محمد رضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درخصوص اشتغال‌زایی و درآمدزایی معادن در اقتصاد گفت: درآمدهای نفتی همواره در نظام بودجه‌ریزی کشور نسبت به تمامی حوزه‌های اقتصادی دارای اولویت ویژه‌ای بوده و این مورد باعث شده تا دیگر حوزه‌های اقتصادی نظیر معادن چندان مورد توجه و اهتمام دولت‌ها قرار نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود قرارگیری موقعیت جغرافیایی معادن در مناطق محروم، فرصت اشتغال‌زایی و درآمدزایی در چنین مناطق کمتر توسعه‌یافته‌ای در بُعد محلی فراهم شده اما در بُعد ملی،‌ رشد اقتصادی، ایجاد ارزش افزوده، صادرات و ... فراهم شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اینکه دولت باید از تمام مزیت‌های اقتصادی موجود در کشور بهره کافی را ببرد، تاکید کرد: معادن و زیرمجموعه‌های معدنی دارای مزیت‌های فراوانی در صنعت و مجموعه اقتصاد کشور هستند اما کماکان برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌ها به شکلی نبود که از ظرفیت‌های بالای آن استفاده شود.

بهرامن با تاکید بر آنکه مزیت‌های اقتصادی معادن، مناطق محروم را دگرگون می‌کند، تصریح کرد: با اتکا به مزیت‌‌های اقتصادی در حوزه معادن و بهره‌‌گیری از زنجیره فرآوری این حوزه در همان مناطق محروم، رونق کسب‌وکار به مناطق دور دست نیز می‌رسد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران به نقش صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی اشاره کرد و گفت:‌ سرمایه این صندوق تا ابتدای کار دولت یازدهم تنها 17 میلیارد تومان بوده که طی چند ساله اخیر این رقم به 110 میلیارد تومان افزایش یافته اما رسالت این صندوق بر اساس ماده 31 قانون معادن و اساسنامه خود کاهش ریسک سرمایه‌گذاری اکتشاف و پروانه بهره‌برداری از طریق ارائه خدمات متنوع از‌جمله بیمه‌نامه‌های سرمایه‌گذاری، فراهم کردن امکانات جهت تامین منابع مالی مورد نیاز سرمایه‌گذاران بخش معدن با صدور بیمه‌نامه‌های اعتباری، ارائه مشاوره، راهنمایی و پیشنهادهای مناسب به معدنکاران جهت اتخاذ بهترین تصمیمات در زمینه فعالیت‌های معدنی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معادن در ایران با تنوع بالایی برخوردار هستند که با بهره‌گیری از این ظرفیت و ذخایر غنی، رشد اقتصادی به همراه درآمدزایی بالا را می‌توان رقم زد اما تا زمانی که برنامه‌ریزی صحیحی در این خصوص وجود نداشته باشد، انتظارات بالایی نیز نمی‌توان از بهره‌وری در این بخش داشت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از غرفه استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به ظرفیت معادن استان اظهار داشت: معادن بی‌نظیر استان سیستان و بلوچستان از جمله معدن جانجا می‌تواند یکی از مهمترین عوامل توسعه این استان باشد.

وی تاکید کرد: ظرفیت حوزه شیلات استان بی‌نظیر است و ما بیشترین حجم صید و صیادی را در شهرستان‌های کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان داریم.

وزیر کشور تصریح کرد: اقدامات مناسبی در زمینه تولید در حوزه‌های مختلف از جمله نهاده‌های دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی به ظرفیت میوه‌های گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در زمینه تولیدات خرما می‌توان به صورت ویژه در این منطقه از کشور اقدام کرد، همچنین در زمینه تولید میوه‌های گرمسیری نیز باید اقدامات موثرتری صورت بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود