Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > آذربایجان غربی - مردم خیر و نیکوکار آذربایجان‌غربی، بخش دیگری از کمک‌های خود را برای مردم زلزله زده غرب کشور در استان کرمانشاه ارسال کردند.

 

 

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، کمک های مردمی و انساندوستانه مردم استان به سوی مردم زلزله زده استان کرمانشاه در حال ارسال است.

دومین محموله پویش انسانیت به کرمانشاه ارسال شد

با همکاری گروه‌های رسانه ای استان، خبرنگاران با همراهی برخی مدیران و مسئولین استانی و با کمک مردم خیر، دومین محموله پویش شامل مواد خوراکی، چادر، فرش، البسه گرم، مواد شوینده، آب معدنی و وسایل گرمایشی به استان کرمانشاه ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پویش انسانیت که با همراهی خبرنگاران رسانه های جمعی، مدیران کل ورزش و جوانان، استانداری و بهزیستی آذربایجان غربی و همراهی معاون سیاسی امنیتی فرماندار ارومیه تشکیل شده بود طی ۵ روز بیش از یکصد تن انواع کمک های غیرنقدی را جمع آوری و به مناطق زلزله زده ارسال کرد.

امداد فرهنگی طرح کمک های کانون پرورش فکری برای کودکان و نوجوانان

کانون پرورش فکری آذربایجان غربی هم برای کمک رسانی به قشر کودک و نوجوان زلزله زده استان کرمانشاه طرحی را برای جمع آوری و ارسال انواع کتاب، اسباب بازی و لوازم التحریر آغاز کرده است.
این طرح قرار است طی ۱۰ روز با مشارکت مردم و کانون پرورش فکری صورت گیرد.

اعزام کاروان ماشین آلات عمرانی آذربایجان غربی به مناطق زلزله زده کرمانشاه

تقی کهوریان معاون امورعمرانی استاندار و جانشین رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در این مورد گفت: با بسیج تمامی امکانات دستگاه‌های اجرایی، نزدیک به ۵۰ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین عمرانی برای سرعت دهی به روند آواربرداری و آغاز عملیات بازسازی در مناطق حادثه دیده در زلزله کرمانشاه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه پیش از این نیز سازمان ها و دستگاههای اجرایی بویژه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جهاد کشاورزی استان ماشین آلات خود را برای مشارکت در عملیات امداد و نجات و آواربرداری به مناطق زلزله زده اعزام کرده اند، افزود: در این مرحله ۳۰ دستگاه کمپرسی از سوی شهرداری های استان، ۱۰ دستگاه لودر، ۶ دستگاه بیل مکانیکی چرخ زنجیری از اداره کل مدیریت بحران، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و همچنین شرکت آب منطقه ای به همراه اکیپ های پشتیبانی و خدمات فنی و تعمیرات به بخش های گهوراه و نیونیچ در شهرستان دالاهو اعزام می شوند.
کهوریان همچنین به برنامه بازسازی ۲۰۰۰ منزل مسکونی در شهرستان دالاهو کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: براساس تکلیفی که از سوی ستاد بازسازی مناطق زلزله زده به استان شده است، بازسازی ۲۰۰۰ خانه روستایی و شهری در ۱۴۳ روستای شهرستان دالاهو و شهرهای کرند غرب، گهوآره و ریجاب برعهده آذربایجان غربی است.

کمک ۲۵ میلیارد ریالی مردم شهرستان تکاب به زلزله زدگان کرمانشاه

ایرج ثقفی فرماندار تکاب گفت: ۳۵۰ تن اقلام ضروری از جمله مواد خوراکی، بهداشتی، لوازم گرمایشی، البسه گرم، چادر امدادی، آب معدنی و مواد شوینده به استان کرمانشاه ارسال شد.
وی اضافه کرد: همچنین ۲۵۰ تخته فرش، ۳۰۰ دستگاه چادر امدادی، ۸۰۰ کیلوگرم نایلون، پنج هزار تخته پتو، ۲ تن برنج، سه تن روغن، ۲تن سیب، یک تن خرما، ۵۰۰ کیلوگرم حبوبات، یکهزار قوطی انواع کنسرو و هفت تن نان و همچنین ۲ هزار قوطی شیرخشک، ۳۰۰ بسته پوشاک بچه و ۳۰۰ کارتن مواد شوینده از تکاب به مناطق زلزله زده کرمانشاه ارسال شده است.
ثقفی میزان کمک های نقدی مردم تکاب را بیش از ۱۵۰میلیون ریال اعلام کرد.

ارسال دومین محموله بزرگ کمک‌های غیرنقدی مردم استان

دومین محموله بزرگ کمک های غیرنقدی مردم استان آذربایجان‌غربی به استان کرمانشاه ارسال شد.
این محموله شامل بیش از ۵۹ کامیون و تریلر و ۶۰ امدادرسان جمعیت هلال احمر بود که در حضور مسئولین استانی به سوی استان کرمانشاه رهسپار شد.

 

46

کلید واژه‌ها : استان آذربایجان غربی - استان کرمانشاه - ارومیه - زلزله -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۸۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • دستگیری عوامل نزاع در پارک «گوللر باغی»
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • اجرای موفق طرح عفاف و حجاب در آذربایجان غربی
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم