Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ این تفاهمنامه ها بین شرکت انرژی گستر سینا (متعلق به بنیاد مستضعفین) با شرکت ملی نفت و شرکت ملی گاز در حضور بیژن زنگنه وزیر نفت و محمد سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان به امضا رسید.
تفاهم‌ نامه نخست بین محمد حسن تولایی، مدیرعامل شرکت انرژی گستر سینا و حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران برای طرح استحصال ترکیبات سنگین سی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تو.پلاس خروجی پالایشگاه فجر جم امضا شد.
تفاهم‌نامه دوم نیز بین تولایی مدیرعامل شرکت انرژی گستر سیناو رامین حاتمی، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزیم (به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران) برای تامین پایدار خوراک پالایشگاه فجر جم امضا شد.
بر اساس این تفاهمنامه ها، 6 ماه زمان برای این مطالعات در نظر گرفته شده و قرار است برای مطالعه امکان‌سنجی از شرکت‌های معتبر بین المللی استفاده شود.
بیژن زنگنه وزیر نفت امروز (دوشنبه) در مراسم امضای تفاهمنامه با بنیاد مستضفعان گفت: بنیاد مستضعفان پیش از این متقاضی استفاده از خروجی های پالایشگاه گاز فجر جم به عنوان خوراک پتروشیمی شده بود.
وی افزود: البته با توجه به اینکه خروجی گاز میدان های نار و کنگان در حال افت است، باید مطالعات بالادستی نیز انجام شود تا از تامین پایدار خوراک این پالایشگاه مطمئن شویم.
وزیر نفت به امضای 2 تفاهمنامه با بنیاد مستضعفان اشاره کرد و ادامه داد: تفاهمنامه نخست برای بررسی نحوه تامین کامل خوراک پالایشگاه فجر جم و تفاهمنامه دوم برای تفکیک خروجی پالایشگاه و جداسازی مولکول های سنگین سی.تو.پلاس است.
زنگنه با بیان این که بنیاد مستضعفان 6 ماه فرصت دارد تا نتیجه مطالعات را اعلام کند، ادامه داد: قرار است که در هر2 تفاهمنامه، برای انجام مطالعات از شرکت های خارجی نیز بهره گرفته شود تا مطالعات به صورت دقیق تر انجام شود.
وزیر نفت با یادآوری این که چنین طرحی تاکنون در کشور انجام نشده است، گفت: با توجه به سرمایه گذاری سنگین مالی برای اجرای این طرح، لازم است که مطالعات به صورت دقیق انجام شود تا در زمان اجرا دچار مشکل نشویم


منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: فروش مرزی فراورده‌های نفتی سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پیمان بهرامی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فروش مرزی فراورده‌های نفتی در سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرزها ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر معادل ۵۲۷ میلیارد تومان فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است، افزود: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهم بسزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه اضافه کرد: از این میزان حدود ۱۸ میلیون لیتر معادل ۲۲۳ میلیارد تومان مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسایل نقلیه خروجی از کشور بوده است.

بهرامی تصریح کرد: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرزهای استان، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل می‌شود و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

وی اضافه کرد: روزانه حدود هفت میلیون لیتر انواع فراورده‌های نفتی در سطح استان توسط ۳۱۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می‌شود.

کد خبر 748727

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • کشف نقوش صخره‌ای جدید در ورزقان
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی