Web Analytics Made Easy - Statcounter

همیشه رعایت رژیم غذایی مناسب مفید نیست، زیرا ممکن است شما از یک گروه که علاقه بیشتری به آن دارید مصرف کنید گروه دیگر را اصلاً در برنامه غذایی خود استفاده نکنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تغذیه سالم شامل خوردن موادی از گروه‌های غذایی مختلف از جمله پروتئین مانند گوشت، تخم مرغ، لبنیات، میوه و سبزیجات، غلات مانند نان و پاستا و چربی و شیرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اگر با دقت به چیزی که می خورید توجه داشته باشید متوجه می‌شوید که از مواد مغذی کافی در غذاهای روزانه خود استفاده نمی‌کنید. بنابراین توجه به غذایی که می‌خورید بسیار مهم است.

برای دانستن کمبود مواد مورد نیاز در غذاهایتان نیاز است نظرات مشاوین تغدیه را مطالعه کنید و به مدت یک هفته از غذاهایی مصرفی خود یادداشت بردارید.

این روزها خوردن غذای سالم موضوع داغ دنیای سلامت است. اما تغذیه سالم واقعا چه معنایی دارد و چه کسی نمی‌خواهد سالم غذا بخورد؟

برنامه سوگواری "از سَفر تا صَفر" به همت باغ بانوان طلوع سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با سخنرانی، شعرخوانی و مداحی برگزار شد.

کربوهیدرات؛ ضروری‌ترین ماده برای بدن

رضا اسحاقی متخصص پزشکی اجتماعی با اشاره به جمعیت ۸۱ میلیونی ایران می‌گوید: در هر شبانه‌روز ۴ هزار نفر به دنیا می‌آیند که در مقابل آن یک هزار و سیصد نفر از دنیا می‌روند و از این میزان ۱۵۰ نفر روزانه به علت مشکلات تغذیه‌ای فوت می‌کنند.

وی با ذکر ۵ دسته غذای ضروری برای بدن اظهار می‌کند: ویتامین، املاح و آب، پروتئین، چربی و قند از حیاتی‌ترین موادغذایی برای بدن انسان هستند که در این میان قندها به سه دسته تقسیم می‎‌شوند.

این متخصص اجتماعی ادامه می‌دهد: دسته اول با نام کربوهیدرات‌، ضروری‌ترین مواد برای بدن هستند که در عسل، خرما، کشمش و میوه یافت می‌شوند که به راحتی قابل هضم هستند.

قند نوع دوم؛ مضرترین نوع قند

اسحاقی با اشاره به ناسالم بودن قند نوع دوم تصریح می‌کند: بشر با دخالت، قند موجود در طبیعت را به کارخانه برد و اسمش را شکر گذاشت، شکر یک‌جا وارد خون می‌شود ولی بدن انسان در آن لحظه به این حجم قند نیاز ندارد و به غده پانکراس فشار می‌آید تا انسولین ترشح کند، با اینکه مقدار زیادی از قندهای داخل خون جمع می‌شود اما باز هم قند اضافه هست که در ذخیره قندی کبد و عضلات ذخیره می‌شود و بقیه به چربی تبدیل می‌شود و در رگ‌ها و قسمت‌های مختلف بدن رسوب می‌کند.

وی در ادامه تصریح می‌کند: اگر این رویه ادامه‌دار باشد غده پانکراس نابود می‌شود و دیگر توان ندارد و فرد به بیماری دیابت دچار می‌شود که این بیماری ۸۰ درصد مربوط به رفتار غلط تغذیه‌ای و ۲۰ درصد ارثی است.

این متخصص تغذیه قند نوع سوم را فیبر می‌نامد و می‌گوید: از چند مسیر آلودگی وارد بدن انسان می‌شود این نوع قند تفاله‌هایی در روده و معده ایجاد می‌کند که باعث می‌شود این آلودگی‌ها دفع شود در واقع اگر فرد از سبزی، کاهو، کلم و سالاد استفاده نکند دچار یبوست می‌شود که ام‌الامراض است، این سموم وارد خون می‌شود و به مفاصل آسیب می‌رساند به همین خاطر افراد در ۴۰ سالگی آرتوروز مفصل دارند.

۸ میلیون مبتلا به دیابت در کشور

اسحاقی با انتقاد از ایجاد کارخانه قند و شکر اظهار می‌کند: ۸ میلیون نفر در کشور دیابت دارند که ۴ میلیون آن‌‎ها از این موضوع بی اطلاع هستند چون هیچ علامتی ندارد در صورتیکه زنان و مردان از سن ۳۵ سالگی باید مدام میزان قندشان را بررسی کنند و روزانه به طور میانگین ۴۰۰ گرم سبزی، کاهو، میوه و سالاد مصرف کنند.

وی ادامه می‌دهد: روغن و چربی ۵/۲ برابر نیاز بدن استفاده می‌شود در صورتیکه بدن هر فرد به این مقدار چربی نیاز ندارد و افراد باید تحرک لازم را داشته باشند در غیر اینصورت رگ‌های قلب دچار گرفتگی می‌شود و همین موضوع باعث سکته قلبی خواهد شد.

این متخصص پزشکی اجتماعی نمک مورد نیاز هر فرد را روزانه ۵ گرم می‌داند و خاطرنشان می‌کند: ایرانی‌ها روزانه ۵/۱۲ گرم نمک استفاده می‌کنند مثلا به غذای نوزاد نمک اضافه می‌کنند برای همین وقتی افراد به ۴۰ سالگی می‌رسند، فشار خون دارند.

حرام‌خوری جان همه را به خطر می‌اندازد!

اسحاقی با تشریح فلسفه به وجود آمدن غذاهای فست فودی می‌گوید: این غذاها برای گرسنگی مردم در بحران‌های سیل و زلزله و ... به وجود آمد ولی در حال حاضر به جای انبارهای هلال احمر در فروشگاه‌های مواد غذایی محله‌ها موجود است به این غذاهای فست فودی یا کنسروی اوره یا ازت که سم ادرار است می‌زنند تا از این محصولات نگهداری کند و هیچ ویروسی به آن‌ها راه پیدا نکند.

وی با اشاره به حرام‌خوری ادامه می‌دهد: تمام مولکول‌های مواد غذایی شعور دارند وقتی سر مردم کلاه می‌گذاریم و با همان پول برای خانواده مواد خوراکی تهیه می‌کنیم این غذاها در معده و روده رسوب می‌شود و همین باعث اکثر بیماری‌ها است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد غذایی را با نوشابه نخورید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اگر شما از طرفداران بزرگ نوشابه‌هاهستید، احتمالاً می‌دانید که این نوشیدنی‌ها برای سلامتی شما مفید نیستند. اما، اگر نمی‌توانید از نوشیدنی مورد علاقه‌تان دست بردارید، باید به این نکته توجه داشته باشید که باید آن را با برخی مواد غذایی مصرف نکنید. چون ممکن است این ترکیب باعث سوء هاضمه یا برخی اختلالات داخلی خطرناک شود، حتی اگر اثرات منفی آن را به سرعت مشاهده نکرده باشید.

نوشابه با میوه‌های اسیدی
میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت و آناناس اسیدی هستند. در صورت مصرف همزمان با نوشابه، می‌تواند باعث سوء هاضمه، درد شکم، تحریک روده و سایر اختلالات دستگاه گوارش شود.

نوشابه با شیر
بدون شک، منظور ما از ترکیب شیر و نوشابه در یک لیوان مخلوط کردن آنها نیست. بلکه، برخی از غذا‌هایی که ما برای ناهار یا شام می‌خوریم، حاوی شیر هستند؛ مانند برخی از سوپ‌ها، دسر‌ها و غیره. به عنوان مثال، پاستا با خامه یا کیک‌های تولد حاوی شیر هستند. زمانی که شما این غذا‌ها یا شیرینی‌جات را می‌خورید و در عین حال نوشابه هم می‌نوشید، این دوتا در معده شما باعث ایجاد حالت اسیدی وسیعی می‌شوند که ممکن است باعث درد معده شدید، ریفلاکس و سوء هاضمه شوند.

نوشابه با غذا‌های چرب
مصرف نوشابه با غذا‌های چرب مانند برگر، ناگت، کیک و پیتزا باعث ایجاد سوء هاضمه، کاهش جذب مواد مغذی و افزایش وزن می‌شود.

نوشابه با غذا‌های حاوی کافئین
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی کافئین هستند مانند قهوه، چای سیاه و شکلات باعث ایجاد اضطراب، بی خوابی و سردرد می‌شود.

نوشابه با غذا‌های قندی
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی قند زیادی هستند مانند کیک، شیرینی و شکلات باعث افزایش سطح قند خون و اختلالات متابولیکی می‌شود.

نوشابه با قهوه
یک ساعت پس از مصرف نوشابه، دفع کلسیم از طریق ادرار کلید می‌خورد که می‌تواند در طولانی مدت باعث پوکی استخوان، پوسیدگی دندان یا شکنندگی استخوان‌ها شود. این مشکل خطرناک در اثر ترکیب نوشابه با غذا و یا نوشیدن آن با دسر و قهوه نیز وجود دارد. زمانی که این دوتا در داخل دستگاه گوارش ترکیب می‌شوند، نوعی کف فرار تشکیل می‌شود که اسیدیته زیادی تولید می‌کند. اگر به اشتباه این ترکیب را میل کنید، ممکن است با علائمی مانند تندمزاجی، عصبانیت، درد معده و سوء هاضمه مواجه شوید. لذا، بهتر است نوشابه را به تنهایی و بدون ترکیب با دیگر مواد مصرف کنید.

نوشابه با غذا‌های شور
مصرف نوشابه با غذا‌های شور مانند چیپس، تاکو و پفک باعث ایجاد خشکی دهان، تحریک روده و فشار خون بالا می‌شود.

نوشابه با غذا‌های تند و پرادویه
درست است که ادویه‌های تند به غذا‌ها طعمی خوشمزه می‌دهند، اما مصرف زیاد غذا‌های پرادویه می‌تواند برای بدن مضر باشد. این غذا‌ها معمولاً حاوی چربی و نمک بالا هستند که مصرف آنها به مشکلات قلبی، فشار خون بالا، چاقی و سایر مشکلات سلامتی مرتبط می‌شود. همچنین، ادویه‌های تند ممکن است به دستگاه گوارش آسیب برسانند و مشکلات هضمی را افزایش دهند.

نوشابه با غذا‌های سرد
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌های سرد مانند بستنی، کیک یخی و شیرینی یخی باعث تحریک دهنده دستگاه گوارش و درد شکم می‌شود.

آب نبات‌های نعنایی
شاید در ویدیو‌هایی که در فضای مجازی منتشر شده اند، با فیلمی از یک بطری نوشابه که حاوی آبنبات نعنایی است، روبرو شده باشید. در این فیلم، یک انفجار کوچک و خطرناک را مشاهده می‌کنید که ناشی از ترکیب قدرتمند آبنبات‌های نعنایی با گاز موجود در نوشابه است. بهتر است حتی به فکر ترکیب این دو در معده خود نیز نیفتید، زیرا واکنش شیمیایی بین این دو ماده برای سلامتی بسیار خطرناک است. بهترین راهکار این است که از ترکیب این دو ماده خودداری کنید.

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟